Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

avand in vedere ca abia ce-am curatat la el, am si eu un "stiati ca" - tulpina de la 1 patrunjel contine de 10 ori mai multa vitamina C decat o lamaie? tulpina = frunzele cu tot cu cotoare, si chiar e recomandata si folosirea cotoarelor, nu numai a frunzulitelor. aaaa... si se foloseste in stare cruda, nu se adauga la fiert!! deci se spala bine, se marunteste, si se pune peste supa, cartofi fierti, legume coapte, saramura de crap (ahhh...ce pofta mi-e... sa vezi ce-o pun pe soacra-mea la treaba :)) )... nu stiu..peste ce vreti :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marani foarte interesante articolele, multumesc, le citesc mereu cu placere si mai ales azi cele cu lumina plimbatul baut cafeaua la aer , doar citind si ma invioreaza

admir cum invata sotul fetita sa dea de mancare cainilor

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

quote:
Originally posted by a_deju

dianarus... io mi-s un mare mix de natii si specii, nu neaparat de pe plaiuri romanesti (si probabil toate limbile vorbite prin ramurile de strabuni s-au adunat la mine, ca am fost oaia poligloata a familiei -> ei, restul, mari matematicieni, chimisti, medicinisti, si hopa-tropa-penelopa subsemnata, care in afara invatat rusa de la teveu cand era piticoata - ca asta prindeam cu antena atarnata de tata pe bloc, din cauza careia ni se inundau vecinii de la 4, si ne uaru de bine in fiecare toamna si primavara pana la inventarea cablului :)) - si restul limbilor ca o fata cuminte de la scoala si din auzite prin straini, cu alte minunatii nu mi-am uimit familionu'... aaa, din rusa in afara de no zaietz no pagadi...nu prea mai stiu mare lucru, ca vorba ceea... am dat-o ulterior pe dallasuri, young and restlessuri si alte de-astea :)))) )
ce pot spune foarte sigur este ca: mama e constanteanca, din parinti constantenti cu bunici si strabunici care mai de care mai lipoveni, evrei, greci, si specii de-astea... tata e craiovean, si cam aici se rupe firu' :)))) nu cunosc prea multe detalii pe acea parte, decat ca exista si urme germanice (bunici, ceva de genul asta) :))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

ca veni vorba sunt si eu curioasa, sotul tau e roman 100% ? :)
sper sa nu te deranjeze intrebarea, dar o pun datorita ochilor si pe mine ma intreaba multi tot din cauza asta

mda... pai misteru' misterelor fix la el e :)) io ii tot sugerez ca e adoptat, da' nu vrea sa creada :)))) maica-sa e moldoveanca 100% ta-su' e de pe-aici, din dobrogea... fata lui e mostenita exact de la maica-sa, insa culoarea mai negricioasa si parul cret sunt a lu' taica-su'. efectul total este ceva arabo-maghrebian, da' de unde sari gena.... habar nu are nime' :)) aaaa... si de fapt il cheama michael, si se pronunta mikael, daaaa???!!!

Mergi la inceput

si inca una, sa va dau de beut, ca m-am facut si eu de trei stele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:

mda... pai misteru' misterelor fix la el e :)) io ii tot sugerez ca e adoptat, da' nu vrea sa creada :)))) maica-sa e moldoveanca 100% ta-su' e de pe-aici, din dobrogea... fata lui e mostenita exact de la maica-sa, insa culoarea mai negricioasa si parul cret sunt a lu' taica-su'. efectul total este ceva arabo-maghrebian, da' de unde sari gena.... habar nu are nime' :)) aaaa... si de fapt il cheama michael, si se pronunta mikael, daaaa???!!!

eu sunt adoptata si faza e ca din vreo 3-4 surori frati doar pe una o cunosc, ma gandeam ca am dat de altu :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Diana yupiii asta e stiam eu bine.
si acum intrebare unde il gasesc si eu pe nenea umidificatorul minune?

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Bambo pupici pentru tine ca eu cred ca te-ai speriat mai tare ca Antonia. of ce de griji cu copilutii astia...

Dayanara am si eu o intrebare ai idee cam ce varste ar trebui sa aiba fratii tai? stiu si eu pe cineva care s-ar potrivi descrierii...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

A si Dayanara eu zic sa intrebi si la Ktrinel ca ea tot stie pe toata lumea poate, poate...
sper ca nu te superi ca glumesc, dar in mesajul trecut chiar nu glumeam.

si mai era ceva dar ce?
tananam tananam a gata stiu
A-dejule felicitari pt stelute sa le stapanesti sanatoasa si sa le inmultesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

Diana yupiii asta e stiam eu bine.
si acum intrebare unde il gasesc si eu pe nenea umidificatorul minune?

dia mi l-a luat de la premaman din timisoara. cred ca este premaman si in bucuresti. poate aduc la comanda. sau vorbeste cu dia.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

quote:

eu sunt adoptata si faza e ca din vreo 3-4 surori frati doar pe una o cunosc, ma gandeam ca am dat de altu :)))

cul pai in acest caz, sa stii ca mai ai o sora si-n uk
(...acuma, fie vorba-ntre noi... si mihaiul si-angelicul sunt amandoi copiii lu' mama si tata lor :)) seamana prea bine toti intre ei, si nu numa' din pdv fizic ... din pacate... :)))) )

Mergi la inceput