FIV 136

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Multumesc mult fetelor!
Hoinarind pe net am gasit o chestie interesanta ,estradiol fff mic in caz de anorexie .Ei nu va imaginati ca sunt anorexica dar pot spune ca de ceva vreme sunt la regim de slabire (luasem cam mult dupa ultimul fiv) , n-am prea mancat , o fi si asta o cauza a valorii f mici ? Ca de regula estradiolul meu era in limite , e prima oara cand iese asa , ce nervi am !
Va pup si incerc sa ma calmez .

Mergi la inceput

Relya , cred ca nu e o problema daca luati aspirina , acu nu stiu cat de mult ajuta in raceala , dar cu un ceai cu miere , merge.
Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Teli si eu zic ca n-ai de ce sa fii suparata. Pai sunt FIV-uri reusite cu FSH de 12. Si eu il am 12 si tot am obtinut 2 foliculasi. Nu stiu ce sa zic de estradiol, dar sigur exista solutii. Repeta-l luna viitoare cum bine zici si nu te mai stresa.
Rely, emotii nu am la ora asta, dar cine stie mai pe seara. Oricum sunt mult mai relaxata decat la primul FIV si vreau sa fii si tu relaxata indiferent unde faci FIV-ul. Cat despre raceala, si noi am fost/ suntem raciti. Eu am luat paracetamol la sfatul dr Dracea (+ aspenter-ul pe care il iau diminetata la stimulare) si multe ceaiuri cu lamaie (daca n-ai probleme cu stomacul, Andrada zicea ca e bun sucul concentrat de lamaie). Acum ma simt bine, parca nu mai am nimic. Sotul meu, in schimb, e racit mai rau (e mai bine acum) si a luat urm medicamete: cefalexin, flamexim si neo-angin. Atat Dr Dracea cat si Dascalescu si-au dat acordul la tratamentul sotului (dat de dr de familie). Inca nu i-a trecut de tot, dar macar nu a facut temperatura. Daca vrei sa fii mai linistita sun-o pe Claudia (de la Gynera) si roag-o sa-i spuna lui Dracea. Azi e joi, deci va putea sa-i transmita mesajul.
Carry, i-o fi fost frica profului sa nu fi facut alta doza sau sa fi fost expirate, cine stie.
Ramica, gata, stau cuminte pana maine.
Moni, concediu placut.
Adhnana, nastere usoara.
Kineta, bafta multa sa raspunzi bine la tratament.
Kla, stai bine, succes in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Teli, Mirelush multumesc mult pt raspunsuri! Nu i-am dat voie sotului meu sa ia nimic. Sa sun la cabinet?!... recunosc mi-a trecut ,la un moment dat, prin cap, dar atat.
Nici eu n-am emotii. Inca. Dar presimt cand voi fi acolo pe masa cu anestezicu-n vena o sa ma apuce emotiile, regretele si alte spaime . Dupa care ... la greu( asta de la anestezie ).

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Rely, suna la cabinet. Tie o sa-ti recomande sigur paracetamol, si poate-ti spune si pt sotul tau ceva. Intreaba daca el poate lua orice si apoi te orientezi la farmacie. Dar nu e bine sa stea asa. E mai rau daca face temperatura. Ha, ha, cand o sa fii cu anestezicul in mana nu te mai apuca decat somnul...in cateva secunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu intru mai rar,pentru ca nu am noutati.In continuare fac injectii cu suprefact,am terminat si Primolutul si CM tot nu vine....Miercuri,pe 3 oct,avem programare din nou la dr.sa vedem ce facem mai departe.

Avalon,bine ai revenit si sper sa te vad curand mamica Esti atat de documentata,ca uneori efectiv raman blocata.La fel Ramy,Koricica..

Zouzoule:vreau si eu majoreteee Si eu sunt in lotul de sept-oct

Relya:iti scriu si aici,sanatate si bafta multa

Mirela:tinem pumnii pt maine

Nusy:cum stai cu AMR-ul?

Pupici si bafta tuturor

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

teli, nu cred ca ar tr sa-ti faci griji, eu am inceput fiv cu val de 11 si ceva, iar inainte de punctie era de 13.69 si am avut 9 foliculi, 9 ovocite din care a rezultat 5 embrioni de 8 celule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Da, Avalon, stiu ca excesul de estrogen se sintetizeaza in testosteron dar nu voi avea un aport f. mare. Am inceput sa iau niste capsule de naprasnic+branca ursului, iar in zilele 1-12 voi lua tinctura de telina+marar. Dupa care mai incerc o punctie (daca foliculul va fi pe celalalt ovar). Nu-mi fac sperante, dar asa, de control.

Kla, e bine, sa ne tii la curent si cu eco de azi.

Mirela, BAFTA MAINE !!!

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Teli, daca ai tinut un regim mai drastic, atunci asta e o posibila explicatie a scaderii estradiolului. Stii ca intotdeauna persoanele mai plinute au mai multi estrogeni, pentru ca organismul isi poate lua aportul si din tesutul adipos. Eu nefiind dotata cu asa ceva, cred ca toti estrogenii s-au dus in par, piele, unghii...iar pentru ovare n-a mai ramas nimic.

Oricum, regimul (daca e tinut cum trebuie, nu haotic sau exagerat), nu poate fi decat benefic pentru un nou FIV !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Ladyxe , de asta aveam nevoie , de un expemplu ca se poate sa fie bine si cu estradiolul asta asa aiurea .
Rami sper sa fie de la cura , oricum trebuie sa continuu ca altfel unde mai pun kg de la urmatorul fiv??

Mergi la inceput