FIV 136
Raspunsuri - Pagina 17
pussi spune:
dream tu iei decizia! eu zic sa faci cum ti-e tie mai bine...macar te-ai odihnit?
diana cum te simti? te asteptam la Odisee...
aly tinem pumnii

zouzou tu cand incepi?
andrada p... tinem pumnii ca te vad pe listuta! UN FIV NOROCOS ITI DORIM!
nusy 

mirelus esti cu
la purtator?
Noi numaram saptamanile... minim 4... maxim 7!
PUSSI
29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
zouzounaki spune:
DORIS_71 progesteronul injectabil se face intramuscular in fesa![]()

Pussi s-ar putea sa incep prin 15 octombrie,dar din cauza unor problemute ce nu tin de fiv,s-ar putea sa incep mai tirziu...oricum injectiile si tot tacimul pt inhibare si stimulare,le voi avea acasa...am vorbit si cu medicul,si ne-a spus ca vom face de data aceasta fiv+icsi,din cauza ca membrana ovulului este prea groasa si impiedica fecundatia...ca si datile trecute am avut multe ovule si f putini embrioni...sper de data aceasta sa fie cu noroc si sa am si de congelat...imi doresc enorm sa-i pot darui barbatului vietii mele un copil...tu cum te simti?bebelinele?va pup pe toate trei cu drag 

...o seara placuta tuturor si succes fetelor 
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/AGxPSMBHkj8NO-OhBH1s9z2o7tk7lwYq?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
KITTA spune:
Feteloreu degeaba incerc sa nu ma stresez si sa zic cum o fi o fi, caci subconstientul meu lucreaza: aseara am visat ca am produs 12 foliculi (ceea ce in realitate nu se intampla ca in vis, deci m-as multumi si cu fo 3 - 4 da buni!). Astazi am fost la Manastire la Ghighiu ( Cristal1995m-am gandit si rugat si pt. tine!) si dupa aceea intr-o vizita unde o d-na in varsta de 86 ani m-a intrebat daca nu cumva am unul mic in burta si plangandu-ne noio ca nu inca, bla, bla, bla mi-a zis ca daca ea prevede asa o sa se intample! Cam astea sunt sperantele si semnele pe care incerc sa cred ca vrea sa mi le dea DD ca sa ma linistesc pe interior, dar dupa cum vedeti mai e ceva care lucreaza in afara creierului. Pana joi mai e, dar vin fetele cu vestile!
dream1971 spune:
Pussi de odihnit ne-am odihnit. A fost un concediu "lenes" : mare, soare...dar tristetea ramane ...si doare.... Deocamdata sunt in asteptarea CM si apoi mai vad... Tu mai ai asa putin...Ma
pentru tine sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara 
Zouzou citind ce-ai scris parca m-am vazut pe mine...Si eu am aceeasi problema cu ovulele (cica e membrana groasa); am avut mereu foliculi foarte multi si embrioni putini..deci ICSI. Macar tie ti-a spus dr vreo cauza? Mie mi-au zis ca au facut toate investigatiile posibile si totusi nu-si explica ce se intampla. Macar hai sa gandim pozitiv si sa speram ca de data asta norocul ne surade si nou. Bafta multa! 
Kitta gandeste pozitiv si o sa fie bine! 
Fetelor va doresc o saptamana linistita si sa auzim numai de reusite.
Cristal galeria mea lucreaza intr-una pana marti cand asteptam o veste mare!

Dream
kla78 spune:
gata fetelor m-am intors de la dr,am facut ultima injectie de decapeptyl iar la noapte la 3 imi fac ovitrelle,maine spalaturi vaginale la 12 ore,voi face cam 3,apoi marti la ora 15 PUNCTIA
am in total 12 foliculi babani,nu l-am mai intrebat de dimensiuni ca era tarziu,chiar m-am mirat foarte tare ca e primul dr care m-a chemat la eco duminica si si la ora 21,daca ar fi toti dr ca el cred ca am fi toate multumite!de acum inainte doar nocorul si D-zeu ma mai poate ajuta.sa reusesc.eu sper totusi ca va fi ok si am sa va trag dupa mine la odisee.PROMIT![]()
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
cristal1995 spune:
Fetelor, va multzumesc mult de tot! Prima veste sper s-o am maine, ca dupa discutzia cu Andrada, m-a convins shi am fost ieri la donat sange la MedLife. Tipa de la Receptzie, o dulce, voia sa-mi dea rezultatul in regim de urgentza, intr-o ora, dar, din pacate, nu lucra nimeni in laborator sambata! Asha ca, maine dupa ora 2, voi avea un rezultat din Z 11, dar, oricum, merg shi martzi la Giuly sa-mi refac testul din Z 14. Sper sa reushesc sa dorm macar 4-5 ore in noaptea asta. Cu Dumnezeu inainte shi ce-o fi, o fi! Mai mult decat am facut acum, nu cred ca sunt in stare.
Kitta: shi eu voiam sa ajung azi acolo, dar din motive de invitatzi aseara (care au shi ramas peste noapte), nu am reushit sa ajung decat la Sf. Vineri de la Moghioros. Sper sa ajung duminica viitoare.
Multzumesc mult.
Va pupic pe toate shi nu va pot spune cat de emotzionata sunt cand va simt pe toate atat de aproape de mine. 

Aly
flori76 spune:
Kla,bafta multa la punctie!
Cristal,ah,Doamne,cat iti inteleg starile..In ziua in care am facut testul(cu toate ca aveam o presimtire ca nu eram insarcinata) am avut atatea emotii,ca n-am fost in stare de nimic,decat sa stau in pat si sa astept telefonul de la clinica.
Iti doresc din inima ca maine sa ai confimarea ca vei fi mamica!! 
Dany 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
zouzounaki spune:
Dream dupa cum mi=a zis medicul apropo de "cauza"...din moment ce am avut numai doi embrioni din 13 ovule,n-a avut ce sa aleaga..deci??..si prima data am avut 15 ovule recoltate si 4 embrioni dar de calitate proasta cred eu...acum cu icsi,se pare ca vor fi sansele mai mari...va avea de unde sa aleaga...si poate si de congelat voi avea...dar sa nu zic "hop" pina "sar"...vom vedea..sper de data asta sa fie bine..acelasi lucru ti-l doresc si tie si fetelor de aici..pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
www.slide.com/r/AGxPSMBHkj8NO-OhBH1s9z2o7tk7lwYq?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
si inca ceva ce ma mira...daca am asa membrana groasa,cum de am ramas cu sotul meu gravi de doua ori??am ramas dupa casatorie imediat,un doi...si dupa prima sarcina EU,am ramas rapid cu a doua...daca era asa groasa cum de-am ramas in doi timpi si trei miscari??![]()
![]()
...S- o fi ingrosat pe parcurs?
zouzounaki spune:
Cristal1995