Casnicutze sexy ( 137)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
buna ,fetele!
eu am avut o noapte de cosmar. fiica-mea a avut febra si nu prea am reusit sa o scad,a facut frisoane ,a plans, nu putea sa respire,diaree. azi dimineata am fost la doctor si ne-a dat tratament.
sunt rupta de somn ,da' tre; sa rezist pe baricade. acum ii fac o supa si pregatesc sedinta de aerosoli cu nr 2.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
OlgaTarziu spune:
Dana sanatate puiutei.
Si eu fac diplomatul ca Georgi. Niciodata nu am dat-o in bara. Asa ca mergeti pe reteta asta ca e perfecta.
Nu am vreme sa scriu....
Stres, oboseala, sot absent de 3 saptamani... O sa revin cand am si eu chef sa traiesc. Oricum va pup.
monica-elizabet spune:
of dana, imi pare rau ca e bolnavioara asa tare cea mica...sper sa-i treaca repejor daca i-a dat dr-ul tratament...sanatate multa si 
olga, cum e la noul job? te asteptam cu forte proaspete 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
mariussimiuc spune:
Helau!
Dis de dimineata am vorbit cu cuscra sa ne intalnim,dar am anulat
intalnirea,pentru ca Isa este cacacioasa astazi.
Speram sa ne mai vedem macar o data inainte de a pleca...
In alta ordine de idei...taica-miu m-a anuntat azi ca vrea sa-i platesc chirie
daca vreau sa mai stau in apartamentul lui,ca de nu il inchiriaza la altu' si el bani tot ia. 
Asa ca de draci si de nervi mi-am chemat niste prieteni in vizita
si acu ma prajituresc.Fac nelipsitul Krem si Amandine.Dau bairam ca plec
si ca de azi nu mai am parinti.
Sunt orfana...
...of of mai mai...
Miha
si Robert 
diadaniela spune:
Miha,ma ucizi! n-am crezut ca se poate asa ceva
. si eu care ma plangeam de soacra-mea! de acum o sa o iubesc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
olga,tzuc cu drag.spune si tu 2 vorbe despre noul job.te asteptam cu sufletul la gura si tu nimic.ce face Tony?s-au terminat poblemele?
miha,chiar ca of,of si mai, mai
dar ce e maica acolo la voi in familie?
sa nu m-ai spui niciodata ca nu m-a ai parinti
asa cum sunt ei sunt parintii nostrii.Vrei sa-ti spun eu cum este sa-ti lipseasca unul din parinti?
dar de ce atata ura? ce nu le conine? mariajul ta,copilul,tu,ce? cum naiba sa te dea afara din casa acum in situatia in care esti?!
tzuc apasat si nu te enerva.ai grija de tine.
ieri am fost la ferma;azi coc vinete.moamaaaa si e friggg.i-au venit chinezii la munca si cica e tare naspa afara.nu am indraznit sa scot nici macar nasul...si astazi le-am promis copiilor ca mergem la ferma la cules de mere.
o duminica faina
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
monica-elizabet spune:
Doamne Dumnezeule miha ...nu-mi vine sa cred...asta-ti trebuia tie acum?
imi pare tare rau ca treci prin asa ceva...am ramas fara cuvinte
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
ange spune:
dana cum e fata?
acum dimin. am vazut mesajul tau.imi pare rau.nu am patit niciodata asa ceva cu ai mei.fac febra destul de des iarna dar nu sa ma sperii.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
diadaniela spune:
e mai bine. nu a mai facut febra si acum doarme. a adormit in sufragerie la desene ceea ce nu se intampla de obicei.
Dana
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Miha,ma ucizi! n-am crezut ca se poate asa ceva. si eu care ma plangeam de soacra-mea! de acum o sa o iubesc.
sa stii ca de-acu am s-o iubesc si eu pe-a mea.
Of of mai mai...
Miha
si Robert