Aveti idee daca se mai pot da aprobari pentru constructia unui balcon la parter?
Problema cea mai mare este ca la etajul I balconul este semi-logie, deci practic doar cu 30 cm mai lat decat zidul de la parter. In aceasta situatie este practic inutil sa demarezi un proiect pentru extinderea cu 30 cm. Mentionez ca apartamentul nu este pe o strada principala, nu este pe fatada blocului si dorinta de a-l extinde este legata de cea a constructiei unei usi cu intrare separata fata de scara ( pe intrarea din spatele blocului nu exista interfon si nici sperante ca ar putea fi iar locuri de parcare as gasi numai pe partea respectiva). Blocul este in forma de U si e groaznic sa il ocolesti avnd cate 3-4 scari pe fiecare latura iar apartamentul fiind chiar in centrul U-ului!
Va rog, in masura in care sunteti in cunostinta de cauza, sa imi spuneti ce sanse am si ce si unde ar trebui sa demarez ca actiune!!!
Draga mea,eu am luat astfel de aprobari pentru 2 balcoane,tot la parter.Umbli de te apuca toti nervii;apaterm,gaze,primarie etc ,dar pana la urma am reusit.Nu iti mai spun ca pentru a doua spargere (unul din geamuri sa-l putem face usa de acces in balcon ),ne trimeteau pe la Bucuresti dupa aprobare .Inarmeaza-te cu multa rabdare si mergi la primarie ,acolo iti spun ei pe unde sa mai treci dupa aprobari.