Azoospermie - cap 8 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by pisix

Iyoana - mi-a facut placere sa-mi incep dimineata cu mesajul tau ...mi-a umezit ochii si mi-a inflacarat sufletul...
Sa fie intr-un ceas bun decizia voastra, si sa aveti un drum lin si frumos la capatul caruia sa va astepte cel mai frumos succes al vostru !
Inchin o fiola de Diphereline in cinstea voastra !
M-a impresionat si povestea voastra si nu pot sa-ti zic decat ca imi pare rau ca trebuit sa treci prin asa ceva ...
Cat despre varianta Ciurel + Matei, asta am avut-o si eu in vedere, dar dupa ce l-am cunoscut pe Ciurel ne-am razgandit, pur si simplu nu ne-a placut ca persoana. Si asa m-am despartit si de dr matei la care am tinut f mult si in care aveam (de fapt am si acum) f. multa incredere
Cat despre spitalul Panduri ...numai de bine, eu m-am inteles minunat cu toata lumea acolo dar recunosc ca i-am spaguit serios si ...era si firesc sa ne intelegem, nu ?

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Draga mea, mult si sa fie cu noroc fiola de Diphereline! . Nu am nimic impotriva Spitalului Panduri, c-am fost o singura data acolo, e cam balamuc, ca in toate spitalele, dar na (!), ce sa faci? In schimb ne-a spus dr. Ciurel ca nu face biopsii testiculare in spital, ca nu e mediul potrivit. Nu ma deranjeaza! Si apoi, cred ca prefer si eu la clinica Sabyc, pentru ca incercam sa facem biopsia intr-o sambata. Si dr. Matei ne-a spus ca prefera intr-o sambata, deci pica la fix!
Iar dr. Ciurel nu mi-a facut o impresie rea, vezi, depinde de fiecare. Si apoi eu tin mult sa ramanem la dr. Matei si cum ea lucreaza cu Ciurel...Ouff, sper sa fie bine la biopsie.

Pupici mult la fetele sufletiste si astept vesti bune de la voi!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Eeei, scuze Iyoana vezi in agitatia mea de aseara am inteles pe dos: ca faci biopsia la Panduri. Si voiam sa te incurajez, ca vorba ta, e cam balamuc acolo.
Fetelor am citit pe undeva ca ideal ar fi inainte de punctie sa faca sotul o fiola de pregnyl; stie cineva de ce?
Azi am facut primul Diphereline si inca ma mir de starea psihica pe care o am, adica sunt asa increzatoare si ...sigura ca o sa-mi iasa incat parca nici nu mi-e frica de injectii si parca nici nu dor; azi mi-a facut-o in cabinet; ma mai duc si maine si sper ca poimaine sa mi-o fac singurica ...

Nu stiu de ce sunteti asa apatice si nu mai dati nici un semn dar sper sa fiti ocupate cu planuri

Iyoana parca esti eu cand m-am hotarat sa facem bio ...ai aceeasi stare, parca
Of, si ce veste frumoasa ne-a adus !

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iyoana iti urez succes la bio. Gel de Aloe Vera a luat sotul tau? Asta stiu ca nu are contraindicatii si ce-mi mai vine in minte acum capsule de usturoi tot de la Forever Living.
Pisule , nu sunt apatica, va citesc dar scriu mai rar pt ca incerc sa-mi conturez o mica afacere. Mi-am facut si eu analize PAP, cultura secretie care mi-au iesit f bine. Asa ca sa nu mai spui ca nu fac nimic Pe sot il dopez in continuare...... si..... i-am dat termen pana in ian si .....dc se eschiveaza i-am spus ca-mi iau amant normospermist si negru . Apropo stie careva cum dau de Cabral?

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Miki mama, esti tare! Super!!! Auzi, sot normo- si negru!!!!!
Multumesc de indicatii, o sa ma documentez si eu pe net cu gelul de Aloe Vera si cu usturoiul. Aloe Vera tot de la Forever Living?
Bafta cu afacerea! Ce coincidenta!

Pisix , aaaa m-am lamurit in ce priveste mesajul tau cu privire la Sp. Panduri!
Chiar ma bucur mult de cand ne-am hotart asa, sincer, parca am pentru ce trai si munci (vezi motto ).
Chiar daca la munca si in casnicie e ok, tot nu te simti implinit daca nu gangure cineva pe langa tine.
Scuza-ma ca sunt un pic "defazata", dar si voi ati facut biopsie? Cu cine? Scuza-ma ca sunt chiar o uituca si nu mai tin minte ! A fost o perioada buna in care am tras chiulul de pe forum.

Pupici la toate fetele si sa ne aduca Dumnezeu numai vesti bune!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Aaaa, si..Miki, daca faci rost de numarul sau adresa lui Cabral sa nu le tii doar pentru tine, da?

iyoana

Mergi la inceput

Miki m-am uitat pe net la Gel Aloe Vera si la capsule de usturoi, dar nu am vazut indicatii pentru ce ne intereseaza pe noi...
Oricum, am vazut ca sunt bune pentru o gramada de alte lucruri si s-ar putea sa le luam totusi, dar vroiam sa te intreb daca tie ti le-a recomandat cineva sau cum stii de ele?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iyoana Gelul de Aloe Vera (FLP)e bun pt orice dar mai mult pt pb renale. Contine substate detoxifiante, antiinflamatoare, vitamine, minerale etc... Capsulele de usturoi de la FLP ti le-am rec deoarece o prietena le-a luat pt altceva si intr-o zi cand a uitat ca doar ce luase una a mai luat alta si s-a speriat ca a vazut urina rosie. Cand sa dea proba la analize a obs pe fundul borcanului un sediment. Persoana care i-a rec tratam i-a spus sa nu se sperie ca asa se intampla dc iei 2 capsule deodata , dizolva pietrele si este si un antib natural. Alte facilitati: regleaza tensiunea arteriala si este anticolesterol (colesterolul dauneaza fertilitatii).
Pisule, am uitat sa-ti spun. Pregnil se da barbatilor cu FSH f mic asa ca eu zic sa nu faci nimic de capul tau. Intreaba-l pe Damian mai bine.

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Iyoana Gelul de Aloe Vera (FLP)e bun pt orice dar mai mult pt pb renale. Contine substate detoxifiante, antiinflamatoare, vitamine, minerale etc... Capsulele de usturoi de la FLP ti le-am rec deoarece o prietena le-a luat pt altceva si intr-o zi cand a uitat ca doar ce luase una a mai luat alta si s-a speriat ca a vazut urina rosie. Cand sa dea proba la analize a obs pe fundul borcanului un sediment. Persoana care i-a rec tratam i-a spus sa nu se sperie ca asa se intampla dc iei 2 capsule deodata , dizolva pietrele si este si un antib natural. Alte facilitati: regleaza tensiunea arteriala si este anticolesterol (colesterolul dauneaza fertilitatii).

Miki

Miki, hai ca eu am crezut ca tu imi recomanzi ceva pentru , vezi, fiecare cu ce-l doare! Sunt un caz iremediabil! Si cand colo, tu, draguta de tine, imi dadeai ceva pentru rinichii sotului meu. Multumesc mult, esti tare draguta, vazusem intr-adevar ca cele doua medicamente sunt si pentru probleme renale, dar eu cautam ca disperata sa scrie "infertilitate masculina". Cand iti spun eu ca sunt la limita...

O sa vorbesc cu el, am o prietena care e distribuitor Forever Living, si o sa ma consult si cu ea. Nu stiam de asta, asa ca multumesc frumos!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki - pfiiii, pai succes atunci draga mea miki, sa fie intr-un ceas bun si sa se transforme intr-o mare afacere:-)
Si felicitari si pt teste, asa ... trebuie tot tmpul sa faci ceva, sa ramai conectata si sa stii ca faci pasi spre directia care trebuie :-)
Merci pt informatia cu Pregnyl, chiar nu faceam legatura ...

Iyoana - stiu perfect ce simti acum ... e important sa stii ca faci ceva mai mult decat doar sa speri
Stai linistita, nici eu nu tin minte care cum ce probleme are fiecare, e si greu cand citesti atatea cazuri
Da, sotul meu a facut biopsie pe 5 iulie cu Damian (dar numai la Panduri s-a putut, in fine asta a fost conjunctura) si rezultatul e pozitiv . Adica s-au gasit spermatozoizi.
In cazul sotului meu e o azoo inexplicabila, are toate analizele ok (nu are fsh mare sau altceva), nu are varicocel, nu a avut infectii, nu a avut oreion, e santos tun, mananca foarte natural,etc
Asa incat, cu aceasta noua speranta, plecam la drum, urmand sa facem FIV in noiembrie (am inceput deja protocolul e ieri), ca sa iasa Leut sau Racusor :-)

Fug ca ma duc sa-mi fac dipherelinul !

PisiX,

Mergi la inceput

Ce chestie, mai Pisix, sa fie inexplicabila azoo-! Mi se pare cu atat mai revoltator! Hai, ca atunci cand stii, parca macar ai pe ce sa-ti "versi nervii" (de parca ar ajuta la ceva) sau macar gasesti un tap ispasitor, dar asa? Poate e ceva trecator, ma gandesc, la voi, si sotul tau are sanse ca functia sa-si revina!
Prin ce ati mai trecut si voi...

Dna dr Matei ne-a spus ca a avut un domn bolnav de cancer care a venit dupa 8 ani si ii revenise functia, deci ejacula spematozoizi. Ceea ce e excelent!
Din pacate noi am citit niste studii ale medicilor americani care spun ca pacientii cu boala sotului meu sau carora li s-a administrat tratamentul lui nu mai au sanse ca functia sa-si mai revina vreodata .
Dar, poate face Dumnezeu vreo minune ...si sa ma lasa sotul meu gravida pe la vreo 40 de ani, sa vezi atunci distractie!

Iti tin pumnii sa dea rezultate super stimularea FIV si sa ai o productie frumoasa si embrioni perfecti!

O zi frumoasa tuturor fetelor!

iyoana

Mergi la inceput