Rahova sau apropiere (32)
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
A fost super, ne-au venit toti bolnaviorii, pardon, invitatii, am plecat cam agitata de acasa in stilul caracteristic dar a fost perfect pana la urma.
Am pus poze la semnatura.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
La multi ani! Ale 
mama ce de poze am vazut...cris ce ma bucur ca v-ati distrat fain...si v-au venit toti invitatii...am vazut ce dive superbe au fost ale, bia si mariuca
...ce-au mai cantat ele la microfon
i-am vazut si pe cei doi ochiosi tudor si paulica
, parca si pe flory cu piticii ei?(sper sa nu confund)...cred ca a fost super petrecere...si ce tortulet fain ati avut si acasa...
iar voi mamicile numai una si-una ![]()

monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
aissa spune:
Da, da a venit si Flory cu piticii si toti ceilalti spusi de tine. Chiar m-am bucurat ca au putut ajunge toti. A fost super, iar poze am pus la rand fara sa aleg.
monica-elizabet spune:
cris eu ma bucuram si daca puneai de 3 ori mai multe
ca si-asa va vad rar...si m-am bucurat tare mult ca v-am revazut aproape pe toate
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Dory232002 spune:
La multi ani! fericiti Ale, sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in viata si sa le aduci parintilor tai numai bucurii si impliniri, 
Noi ne-am intors de la tara pe la 18.30, pana am despachetat bagajele, pana am facut ceva de mancare pt Alexa si ia-m dat sa manance si ne-am facut baie, vad ca sa facut aproape ora 21, si ma-m grabit sa nu treaca ziua de astazi fara sa-i urez si eu LMA sarbatoritei zilei de astazi, Cristina am vrut sa va sun de pe drum, dar mi se descarcase telefonul si nu am mai stiut nr. tau ca sa te pot suna de pe tel. sotului
.Cum a fost ziua de astzi?, pana la urma va-ti mai dus la Mc.?Sper sa se fi simtit bine printesa.
Alexa este ok, cu exceptia ca eu zic ca este prinsa de curent si-i mai curge ochisorul si dimineata mi se parea ca are acelasi ochi umflat.
Dory232002 spune:
, acum am vazut ca sau continuat discutiile si pe pag. 6, eu nu citisem decat pe pg. anterioara ca ma-m grabit sa spun LMA ![]()
Mirela, Andy cum mai este?
monica-elizabet spune:
Dory bine ati venit acasa,,,incearca sa-i pui niste lacrimi artificiale in ochisori alexei... 
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Dory232002 spune:
Monica, ce sunt alea lacrimi artificiale ca nu am mai auzit de asa ceva
, sa-i iau maine de la farmacie
Cristina, am vazut si eu pozele, minunate, ia-m spus lui Adi ca vreau sa-i fac si eu ziua Alexei la Mc, si mi-a spus sa fac cum cred eu, dar el zice ca mai bine acasa, ca ea mai mica si oricum nu stie ea prea multe, adica nu intelege ea ce se intampla exact..., nici nu stiu ce sa fac.
Aaa, si am vazut ca Ale a primit caleasca cu, calul, care vad ca deja sa accidentat?, pt ca si eu ia-m luat Alexei sapt. trecuta exact aceeasi jucarie si cum am ajuns cu ea acasa, i sa rupt una din capsele cu care a fost prins calul de caleasca
.
Va pup, si noapte buna va doresc.
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor
v-ati trezit?
andy este mai bine dar a ramas cu o tuse magareasca,stiti vre-un sirop bun incercat de voi pt tuse?
CRISTINA am vazut pozele si mi-au placut tare mult,cred ca s-au distrat ff bine copilasii
DORY eu zic ca poti sa faci si la mc ca e frumos si nu mai faci deranj in casa
MONICA ce mai faci azi bun de papica,am luat reteta de chiftelute si o sa o incerc sigur,multumesc
ANDREEA tu nu mai intri pe la noi? te-am vazut in pozele cristinei ca altfel te uitam![]()
LEXI ce mai face maria?
VIO mai spune-ne si tu de mihnea
VA PUPIC PE TOATE SI VA DORESC O SAPTAMANA BUNA
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
violeta69 spune:
neata fetelor!!
Cristina, La multi ani lui Ale!!
sa fie sanatoasa,norocoasa,fericita si sa va bucurati de ea.....
Dory pupici la frumusica
si pt tine 
lacrimi artificale cred casunt niste picaturi care ajuta la curatarea ochiului...
monica 

o saptamana perfecta
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!