Rahova sau apropiere (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Lexi, frumoase poze, dar cel mai frumos este personajul principal din ele,

Eu am luat astazi niste ardei capia aproximativ 3 kg., si ia-m copt, le-am scos cotoarele si semintele si ia-m bagat in congelator, cand au fost gata ia-m bagat pe toti intr-o punga , asa de multi au iesit

Mergi la inceput

Asta am muncit eu azi
http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/de-ale%20gurii/
mai am de terminat shak-ul, dar cand se trezeste fata ca sa nu o trezesc cu blenderul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu am fost o puturoasa azi dupa ce a plecat alex la gradi m-am mai bagat in pat cica sa mai doarma ruxi linistita si am dormit si eu dusa...ea s-a trezit intre timp si a stat cu tati...spre norocul meu ...care am lenevit inca 2 ore
Lexi, ce mare si frumoasa este mariutza...si ce tortuletz fain a avut...si pozele din delta sunt super faine.
wow Dory, super arata mancarica facuta de tine...azi ma duc si eu sa-mi iau niste ardei gras rosu ca altceva n-am vazut...ca mi-ai facut pofta de capia copt eu pe bune am o problema cu "vazutul" mancarii asa cand imi zice cineva ca a facut cutare lucru...hai nu ma impresioneaza asa tare dar cand o vad...e jale sper sa gasesc si de-ala ca pentru ciorba de burta abia am gasit
azi nu cred ca fac nimik mai avem cate ceva pregatit prin frigider...ma si simt cam aiurea cred ca-mi fac o programare la gineco...ca am avut ceva dureri azi noapte si sa vad ce si cum
azi la alex la gradi au facut picnic in parc...abia astept sa-mi povesteasca cum a fost ca i-am pregatit tot feluld e caserole si caserolute cred ca nici 1/4 din ce i-am pregatit nu a putut sa pape...dar vroia sa aibe mult cica sa dea si la ceilalti copilashi
vio cred ca mihnea este fericit...ca a inceput we
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor,

mama ce de bunatati pe-aici,care mai de care mai gospodina!sa mor de invidie....
eu nu mai am nici timp si nici rabdare sa buchisesc atatea...
cred ca atunci cand o sa ies la pensie o sa o dau pe bucatariseala
altfel,e cam cum spune Dory,nu mai am timp nici sa mor....sunt sculata de la 6 si mai intru in casa la 8.30-9...si atunci sunt zob...
aseara am facut sufleu de conopida si snitele,dar eu cu pozele nu le am.....

monica,Mihnea inca nu realizeaza ca azi e vineri,ce sa ma astept la el daca eu dimineata ziceam ca e joi?!
ca am fost sa-mi fac analizele si doctorita ii spunea unei tipe ca vinerea ia pacientii programati...si eu ma tot intrebam ca-i da si asta cu vinerea!!!
apoi mi-am dat seama ca asa e,eu sunt aeriana....
apoi iar m-am suparat pe copilul asta ca tare imprastiat mai e...
avea o mapa cu fise de lucru,un dosar cu aprox 300 de pagini si nu l-am mai gasit in ghiozdan....cand l-am intrebat unde e mi-a spus ca nu mai stie,dar a vazut-o in penar....
zic,cum in penar ca aia nu incape nici de frica acolo(ca e de vreo 4 ori mai mare decat penarul)...
si el imi spune ca da,acolo era nu mai stie unde e
apoi s-a rupt blugii in genunchi si i-am zis ca in loc de jucarii cumparam pantaloni.....si nu vrea,prefera sa mearga rupt ,dar sa aiba jucarii

asa ca....noi cu "drag" cumparam ce pierdem.....
l-am intrebat ce o sa faca cand isi va pierde si capul...si mi-a spus ca-l cauta prin iarba....

Lexi,pupici la frumusica

si pt toate fetele weekend placut

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio vezi ca la P Ispirescu pe partea dreapta cum mergi spre Unirii(intr-un bloc dupa librarie parca) este o croitorie f buna...si eu cand a patit alex asa la o pereche de blugi noi, cred ca-i luase de vreo 2-3 ori...a cazut si ii rarise putin in genunchiul drept... i-am dus acolo si le-a pus niste chestii super haioase ca niste buzunare la ambii genunchi...parca dupa aceea erau mai misto ca atunci cand ii cumparasem...si mi-a luat vreo 5 Ron...am mai facut asa si la o geaca la maneca i-au pus o chestie la maneca unde se stricase si arata fain...pe-aia eu am arso cu fierul de noua o cam sifonase masina de spalat si m-am gandit eu ca sa o calc...mare greseala fiindca eu si fierul de calcat suntem certati
ref mapa, poate o gasiti prin clasa sau la semiinternat luni...
aaa...si mie mi se mai intampla sa incurc zilele sapt de cand nu am nici o treaba ... cand eram in liceu saracul un batranel ma opreste si ma intreaba frumos..."taica ce zi si in ce data suntem azi?" eu ma uit la el si-mi zic in sinea mea...saracul asta e nebun...(stiti cum este cand esti tanar si mai ales fara minte ti se pare ca tu nu o sa ajungi asa niciodata)...ei...iaca...nu am nici pe jumate din cat avea moshuletul si am ajuns asa

monica

Mergi la inceput

Pupam baietelul cu pantalonasii rupti si care nu vrea sa renunte la jucarii in favoarea unei perechi de pantaloni noi , poate luni gasiti mapa cu pricina, ati cautat-o bine in penar?, vio sa nu dai cu , pe mine ma amuza tare cand povestesti tu de peripetiile lui Mihnea, dar lasa ca o sa vina vremea cand o sa va amuzati si voi de noi.

Monica, tu spui ca ai fost putiuroasa azi?, cine stie ce idee ti-a mai venit intre timpo si cine stie ce bunatati ai mai facut.

Noi maine plecam la tara si ne intoarcem duminica, asa ca o sa fiu lipsa zilele astea.

Cristina, voi ce mai faceti?, va pregatiti de party?

Mergi la inceput

nu dory, chiar n-am facut nimik azi, am pierdut timpul pe la dr gineco...dupa control m-a trimis sa-mi fac toate analizele si o sco vaginala...concluzia este ca sunt ok nu e nimik anormal pe-acolo doar uterul putin rigid si contractat...asa ca iau pastilute sa se relaxeze
drum bun maine...sa va intoarceti cu bine

monica

Mergi la inceput

Monica, bine ca esti ok, sa iei pastilutele pe care ti le-a dat medicul si sunt convinsa ca nu vei mai avea probleme, .
Eu acum imi beau ca sunt capie de somn.Azinoapte ma-m bagat in pat pe la 1.40, si a inceput Alexa sa se foiasca iar la 2 mi-a cerut la olita mi-a spus ca face caca , am pus-o si a facut un kk la inceput tare iar spre sfarsit moale , apoi se tot foia si nu isi gasea locul si iar mi-a spus ca de data asta face pipi, cand am asezat-o a facut iarasi putin kk moale(diaree) , urmand ca a treia oara sa faca decat un strop (tot de kk bineinteles) , ia-m facut niste ceai de menta dar adormise pana ma-m intors cu el de la bucatarie( facut + racit), deja se facuse 3.15, si nu sa mai trezit pana dimineata cand mi-a cerut lapte la la 7.30.Nici nu stiu ce sa-i dau sa manance acum cand se trezeste , iar faza nasoala este ca nu stiu de la ce ar fi putut sa faca diaree.
De plecat, plecam dupa ora 14 ca sotul meu tocmai acum a plecat de la Tulcea si mi-a spus ca e o ceata pe acolo ca nu vede la jumatate de metru in fata lui , deci o sa ajungem la tara spre seara si iar o sa fie o nebuie sa mergem pe la toate neamurile in vizita ca toti vor sa vada fata si toti trag de noi sa mai stam, sa mancam...., de-asta nu-mi place sa merg o zi doua la tara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am asa o stare ciudata....nici nu stiu cum o sa iasa, sper sa fie ok pana la urma si sa se simta bine Ale. Din pacate invitatii mai mult imi infirma decat confirma participarea, sor-mea are baiatul bolnav, 2 fete nu stiu sigur daca vin, una sigur nu vine ca se muta in we asta... Ma rog...am zis ca fac la Mc sa avem loc sa chemam mai multa lume dar din pacate cred ca o sa fim tot intre noi, grupul din Rahova, asa ca puteam foarte bine sa facem acasa la mine, tort oricum am comandat, faceam aperitive si cumparam baloane, copiii se jucau..... Nu stiu zau ce sa fac. Ca si sa ma duc acolo cu doar 3 invitati imi e cam aiurea.

Mergi la inceput

Cristina, nu stiu ce sa-ti spun..., sincer eu as fi facut acasa, ca doar nu vine cineva la tine sa-ti inspecteze casa, si mai ales ca sunt decat fetele de aici care te cunosc...., acum, faci si tu cum crezi.Sincer sa stii ca eu ma autoinvitam , dar nu suntem in Buc.

Mergi la inceput