Rahova sau apropiere (32)
Raspunsuri - Pagina 20
preda_vicky spune:
Dory, multumesc![]()
!
Ce liniste e pe-aici! Va pregatiti de wk sau iar bucatariti ceva
?
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vicky ma bucur ca nu are probleme la ochisori...si eu am fost cu ruxi si nici ea nu are nimik...in schimb alex are ochelari pentru pc, tv, psp si mai stiu eu ce-i luminos...dar la ultimul control era mai bine si doctorita a zis ca spera sa scape de ei cat mai repede.
Dory ce mai faci bun de papa azi? eu am in plan un pestoi prajit cu tot felul de minunatii pe langa el(retete luate de la prietenele mele de la sub cu mancarici arabesti...fetelor sunt bestiale mancaricile lor)
alex azi nu a mers la gradi si nici luni nu merge...sunt tot felul de chestii si au liber...asa ca suntem intr-un we prelungit
va pup pe toate
sa aveti un we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Dory232002 spune:
Monica, astazi nu fac cine stie ce de mancare, intrucat am fata la mama, diseara fac o fripturica de porc cu cartofi prajiti si salata verde, Alexei ii face mama rosii si ardei umpluti cu carne de vitel.
Voi, voi ce mai faceti?, ce a mai facut Mihnea la scoala?
Cristina, Andreea, voi nu mai spuneti nimic?, sper ca sunteti ok.
Cristina, cand poti tu si ai timp maine sau poimaine sa ne vedem da-mi un semn.
Mirela, cum este Andy?ati venit acasa din spital?
Dory232002 spune:
Fetelor, de astazi sunt ochelarista, mi-am luat ochelarii, de la Sebastian pana acasa am cam ametit cu ei la ochi, dar acum vad ca sunt ok, si nu mai ametesc, sper sa fi fost o chestie de acomodare.
MIRCLAU spune:
buna seara fetelor
cu toate ca nu ne-am mai internat in spital nu am avut timp nici sa respir,dar sa o iau cu inceputul:in seara respectiva cand v-am scris am dat fuga si la grigore alexandrescu,cu toate ca a doua zi trebuia sa mergem pt internare la victor gomoiu,si i-am spus sotului ca eu nu vreau sa ma internez pt ca acolo sunt milioane de microbi si poate contacta fff usor o alta boala potae mai grava....
in fine am ajuns la g.a. si am dat de o dr tinerica dar cu experienta la copii fata de cele de la budimex care te iau cu forta...,l-a consultat si a zis ca nu e de internat si ca pot sa-i fac un internat acasa adica sa nu mai iasa afara si sa nu mai ia contact cu alte persoane
zis si facut,am plecat acasa in culmea fericirii ca am scapat de calvar si am inceput antibioticul la care ne-a marit si doza,asa ca de luni stam in casa si am invatat cantecele,am numai masini in cap,trenulete si alte cele
multumim lui Dumnezeu acum suntem mai bine,am fost astazi la control si ne-a recomandat sa luam "batista bebelusului" pt nas,cu toate ca nu stiu cum o s-o folosim ca el si sprayul sterimar cand il vede urla dar.....
oricum ca o concluzie medicii nostri nu mai sunt ce au fost si nu mai stiu cum sa-ti ia banii si sa scape de tine,deci am fost la 3 doctori si toti mi-au spus altceva iar eu am mers pe ce mi-a convenit mie
va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi si va pupam pe toate
VICKY daca ai trecut pe la magazin si nu m-ai gasit poate treci si alta data dar peste vreo 2 saptamani ca mai stau cu asta mic acasa,te astept cu drag
DORY voi ce ati facut la gradi?ca nu ai spus nimic
MONICA si eu va urmaresc la bucatarien pe fetele care gatiti arabeste dar la noi nu prea se gasesc anumite condimetne
VIO pupam scolarelul
ANDREEA nu ai mai intrat de muuuult ce e cu voi,ce mai face tudor?
CRISTINA voi ce mai faceti?
LEXI am vazut pozele cu locurile frumoase pe care le-ai vizitat si multa sanatate si mariei
fetelor va pupic pe toate si as vrea daca ati folosit vre-una din voi batista bebelusului sa-mi spuneti daca se merita sau nu
acum voi fi mai libera si poate reusesc sa intru mai des ca se simte si puiul mai bine asa ca mai pot sa-mi fac si de cap
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
MIRCLAU spune:
aaaa DORY sa ne pui si noua o poza cu ochelari ca poate te vedem pe strada si nu te recunoastem![]()
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
preda_vicky spune:
Mirela, ma bucur ca puiul tau se simte mai bine. Nu-mi spune mie de spital si de Budimex, ca si acum ma infior cand imi aduc aminte. Si daca m-am "urnit"o data de la birou sa te vad, m-oi urni si a doua oara
. Ref. la condimente arabesti, incearca la macelaria arabeasca din 13 sept. Oricum, multi
si multa sanatate.
Fetele, va
ca ma pregatesc sa o iau spre casa... si mi-e asa urat sa circul seara, singurica
. Wk placut!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
Mirela, ma bucur ca sunteti bine...slava Domnului ca ati scapat de internare...si mie tot de-asta mi-e frica cand umplu prin spitale...ca "ma caut" de una si dau de 10
...sanatate multa si 
Dory,
sa-i stapanesti sanatoasa...si eu cred ca-i doar o chestie de acomodare...in curand o sa le simti lipsa...asa facea verisoara mea desi nu avea dioptrii mari dar se obisnuiese cu ei
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
violeta69 spune:
Mire,ma bucur tare ca ati scapat de spital si ca e bine puiul....ti-am spus si eu sa ceri tratament acasa,daca mai tii minte...
Dory,sorry....cred ca ai terminat spaghetele ![]()
venim cu alta ocazie...
Monica ,abia astept sa va vad,ca tare dor imi e de voi...
Vicky,tu de unde ai dedus ca cel mic ar avea probleme la ochi?!
oricum bine ca a fost bine...ma bucur pt voi!
Mihnea e ok,pe zi ce trece se face mai cuminte...e adevarat ca si eu sunt mai calma cu el,discut mai pe intelesul lui....i-am spus ca nu-mi place sa-l vad suparat si in consecinta nici lui n-ar trebui sa-i placa sa ma vada suparata
...si ne intelegem asa...desi imi spune ca uneori se chinui sa tina supapa la cumintenie ![]()
azi am alergat de nebuna prin Bucuresti...am fost sa-mi iau rezultatul la testul PAP....
si cum nu prea avea cine sa mi-l interpreteze am cautat pe internet si am constata ca celule sunt in limite normale....deci am scapat....de la PAP V sa ajung la I e ceva....de bucurat!!!![]()
asca ca ...sa aveti un we fain!
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
vio
...bravo...ma bucur ca ti-a iesit bine testul...paote ma urnesc sa mi-l fac si eu...
noi am fost putin in orash acum fugim la tenis...va pup si revin
monica
si ruxi(16 dec 2004)