Rahova sau apropiere (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iar vorbiti de dulciuri? Ntz, ntz, ntz.
Nu ma ajutati si pe mine cu o idee de cadou pentru mama de ziua ei? Plssss!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Monica,no comments!
Anangel, o bijuterie? O brosa? Un inel? O veioza mai deosebita, un tablou? E greu de dat sfaturi, depinde de gusturi, de nevoile fiecaruia. Uite, de ex. eu vreau sa-i cumpar socrelei de ziua ei o masina electrica de tocat carne. Pt. ca ea nu cumpara niciodata carne tocata si stiu ca asta isi doreste. De cate ori am fost impreuna in Cora sau Carrefour, am vazut cum le privea. Si stiu ca ar fi un cadou util si ca l-ar folosi.Si nu e nici o sansa sa si-l cumpere ea.
Multa sanatate puiutei.
Dory, ce harnicuta ai fost.
fetele, plec putin sa caut un stilou pt. scolarul meu.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor!
Monica am inteles cum sta treaba cu laptele condensat, o sa ma uit cu atentie prin supermarket-uri.Dar nu mi-ai spus cum este cu laptele caramelizat.
Lexi, Viki are dreptate, multe lucruri ii poti face cadou mamei tale, depinde de ce are nevoie sau ce ii place dansei, eu de ex., vreau sa-i iau mamei anul asta de ziua ei(luna viitoare), fie un lantisor fie un inel de aur.Anul trecut ia-m luat un gratar pt. aragaz ca stiam ca nu mai are si intentiona sa-si cumpere, de 8 martie anul asta ia-m facut cadou o pereche de cercei.
Monica, astazi ce bunatati mai faci?
Eu am facut spaghete cu pulpe superioare de pui si sunca de praga si sos milanez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
dory laptele condensat se pune in craticioara la caramelizat impreuna cu unul si mierea apoi se adauga kko...nu se stinge nimic...cu nimic...fiindca deja este ca o crema...
eu am facut o mancarica si o praji arabeasca
lexi, eu vad cam ce are nevoie si asta-i cumpar...mai bine o intrebi
vicky, cum se descurca scolarul tau?
viooooo.....criiiisss...voi ce mai faceti?
pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Monica, multumesc de intrebare, pt. inceput se descurca binisor, nici nu ma asteptam. Ca ne apucam (uneori) cu plansete de teme, e partea a II-a, dar asta doar cand stie ca are de facut semne mai grele (ex. ovale, semi-ovale, bucla de la e si l si ar mai fi...) si cum e el ambitios si vrea sa le faca ca in model... iti imaginezi ce "scantei" ies. Perfectionist ca mine. Violeta stie, ca suntem colege "de suferinta".
Dory, bucataresc si eu azi, ca socrela e plecata si nu are cine sa faca mancarica. In privinta asta-i simt lipsa, in altele nu! Asa ca fac o ciorbita de legume cu afumatura , si farfalle (paste fundite), la cererea copilului mai mare. Desert? Nu, ca ingrasa! Nu de alta, dar sunt total neindemanatica la deserturi, nimic nu-mi iese de asta nici nu incerc sa mai fac. O astept pe socrela sa se intoarca.
si o zi buna, plec la cumparaturi.

Mergi la inceput

vicky, ma bucur ca este ok la scoala...daca el este ambitios...e super bine si spor la cumparaturi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor..si eu pe-aici...cu treaba,dar tot am intrat sa citesc...
Vicky,la noi,ne-a ferit DD de plansete cand e vorba de lectii....
cred ca e calit la cat am tipat la el...Monica stie
si am scris tema pt 3 saptamani intr-o seara(cam 4 ore....v-am mai spus) ....
si cand am ajus seara la 8 acasa dupa sculat de la 6 si stata atat la scoala,semi si apoi umblat prin oras....tot s-a facut tema si tot asa am scris mai mult(ca eu iar nu am stiut ce tema are,dar am zis ca decat sa se duca cu tema nefacuta mai bine ...si el,scaracul imi tot spunea ca o sa-i zica doamnei ca a avut treaba )
deci,eu zic ca e chestie de "nervi"
Mihnea e super-rezistent la asta....v-am zis,l-am calit

acum,pe bune....la fiul tau,Vicky,lasa-l cand poate el...fara sa fie fortzat.....dar voi ati ajuns deja la ovale?!
aici cred ca o dam in bara si noi

Lexi,au dreptate fetele,ia si tu ceva folositor.....
Monica,sunt la apel...dar am mult de lucru si doar pot sa mai arunc un ochi!!
Dory....gata ai terminat cu gogosarii,felicitari!!!eu tot astept sa ma invit cand mi-o fi pofta...ma rog mai am o invitatie stie ea cine....
deci in doua locuri sa tot mananc gogosari buuuuniiiiii...

va pup,

noi cred ca avem de scris in seara asta ca a oprit doamna caietele ieri

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio ...e bine ca e rezistent spor la scris in seara asta
unde, unde mai mananci gogoshari buni?...sa stiu si eu la cine ma autoinvit

monica

Mergi la inceput

Vio, ieri au facut bucla la e si l, deci pot spune ca am trecut cu bine de ovale.
Pe Dani nu-l fortez, nici plangacios nu e, doar obosit. El nu mai doarme la pranz de la 3 ani, acum la 9 tb sa fie deja in pat! Considera somnul ca o pierdere de timp. Recunosc, nici energic ca al tau nu e! E tipic ardelean! Inutil sa spun ca tot cu mine seamana?
Si cred ca merg la control oftalmo cu el la LilMed... sa vedem, ne mai gandim.
gospodinele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, vad ca voi vorbiti mereu de scoala, dee, daca aveti copii mari , sper ca in curand sa vorbim si noi de gradi, maine o ia mama la gradi sa vada cum reactioneaza si cum se descurca ea cu pitica acolo.
Monica am retinut cum este cu, caramelizarea.
Vio, te astept la gogosari cand ai pofta si pe Mihnea la o portie de spaghete, ca stiu ca-i plac.

Mergi la inceput