Rahova sau apropiere (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor!
Viki, bine ai revenit printre noi
Eu astazi am fost o puturoasa, ma-m trezit odata cu Alexa la 9, am facut o ciorbita, am spalat si intins niste rufe,am iesit pana la paine, acum am culcat fata si dupa ce mananc ma duc si eu sa ma intind in pat ca parca nu imi revin cu somnul,Diseara vreau sa calc ca de iesit afara nici nu se mai pune problema sa iesim pe timpul asta.
a_da, pe unde stai mai exact in Rahova?, ce face bebelina?, va-m vazut pozele, e tare simpatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vicky, bine ai revenit si am bucur ca acum este bine baiatul...chiar citisem ca a fost operat...muult succes la scoala.
Dory si eu am puturosit azi m-am trezit de dim l-am pregatit pe alex de gradi si apoi daca am vazut ca ruxi nu s-a trezit m-am pus si eu in pat si am dormit amandoua pana la 9,30...
eu sper din tot sufletul sa fie o iarna cu zapada ca alex vrea zapada...deja m-a zapacit de cap ca el vrea sa se dea cu sania
vio, ce mai faceti? ce-a mai facut mihnea la scoala?
criiiiiisssss mai da un semn de viata, sunteti ok?
va pup pe toate
sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Eee, lasa Monica, ca tu cine stie ce bunatati ai mai facut pana acum de cand te-ai trezit, si pana diseara mai este destul la voi.
Nici andreea, nici cristina nu au mai intrat, oare ce o fi cu ele?

Mergi la inceput

fETELOR, TOCMAI MA SUNAT FINU, CA MI-A LUAT 2O de kg. de gogosar si 5 de ardei capia, mi-l aduce pe la 10-11 in seara asta, asa ca maine am treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dory,nu stiu de ce nu au sosit PM-urile tale...
te cred ca le-ai trimis...iar eu nu am prea multe mesaje...deci ceva nu se leaga...poate ca prietenii nostrii DC mi-au taiat mesajele(de primit,ca de dat vad ca se poate!!!)
oricum am priceput ce era de priceput....
cineva ma urmareste
Monica,noi nu parea am mai facut nimic..cum zice Mihnea si asa si asa...
ma tot inreaba de Alex,cand vine,daca e la scoala...ce o sa-i spuna el cand o sa vina.....cum mai arata(i-am zis ca i-au crescut dintii din fata )....cred ca-i e dor de el....
Vicky,stiu ca ne vedem si la clasa I-a...deh,noi suntem bobocei...
pupici puiului mic si bafata mai departe!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, acum stau si magandesc, cand ai primit ce ai zis tu pe mes?, ma gandesc sa nu fi umblat alexa pe la calc., si sa fi facut ceva, dar ea nu a fost acasa de joi de la pranz pana luni dimineata, nu stiu ce sa zic..., incerc sa-ti mai trimit un pm ca vreau sa te intreb ceva si nu pot aici sa-mi spui daca la-i primit, poate sa rezolvat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dory,am primit PM-ul si ti-am raspuns...ai doua mesaje!!
multam
iar te apuci de gogosari?
sper sa pun si eu cateva borcanele din astea de 800 gr.
am pus 10 borcane de castraveti bulgaresti,mai mult nu pun ca anul trecut am aruncat aproape tot....si gogosari si castraveti,deci daca nu se mananca,la ce sa muncesc degeaba?!
am facut si zacusaca si mai am si din asta...am mai dat si pe la neamuri....
am facut si suc de rosii si rosii in bulion...anu' asta nu mai am avut cu ce,la ce pret a fost la rosii...

asa ca vin la tine si cer cand mi s-o face pofta!!!
spor la treaba maine....cum ii bagi(gogosarii)?
eu ii puneam cu zahar si otet ca sunt mai gustosi....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

moama dory, vio...ce vrednicute sunteti...ei uite eu le de-astea nu ma prind Doamna ajuta sa fie mama si bunica-mea sanatoase si sa-mi mai puna si de-acum in colo si socrela la fel sa-mi aduca de la fagarash ca de fapt alea-s cele mai bune...ca-s tinute in pivnitza si acolo e mai frig si se pastreaza super...

monica

Mergi la inceput

Vio, pai nu am mai pus pana acum ca nu am reusit sa iau.Si eu tot cu zahar si otet ii fac.

Mergi la inceput

facem schimb?
voi imi puneti si mie un borcanel de gogoshari si eu dau o Shaworma

monica

Mergi la inceput