Rahova sau apropiere (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, , fara cuvinte ..., incerc eu sa-ti spun cum sa faci sa pui poza ascunsa, sper sa fiu si explicita, iti fac o schema:

salata de vinete

ia sa vedem:

salata de vinete

Mergi la inceput

, hai ca am facut-o lata, a venit alexa si nu stiu pe ce a apasat ca nu a mai iesit schema

deci:

aici scrii denumirea care vrei sa apara , de ex. poze

Mergi la inceput

Mai, cred ca nu alexa a fost de vina si eu am invinovatit-o, , nu stiu de ce nu vrea sa apara, iti scriu pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
lexi daaa...va astept pe toate cu amre placere
dory, multumesc ca ma ajuti... sper sa pricep
ai mei copilashi s-au trezit cu noaptea in cap...adica la 7...cred ca trebuie sa-i culc mai tarziu un pic seara...ca de cateva zile tot adorm pe la 22 fix si se satura de somn dar ma gandesc la alex sa doarma cat mai mult...la el e musai sa se trezeasca la 7 ca sa plece la gradi...dar d-ra...hop si ea
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua fetelor
vreau sa vad daca merge ca ieri nu mergea....

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

gataaaa mergeeee
fetelor ce faceti? mi-ati lipsit ieri ca nu puteam sa scriem
vroiam sa va spun ca am citit despre vicky si dan la "copii de clasa I" si m-am bucurat tare mult sa mai stiu cate ceva si despre ei ca pe aici nu prea mai intra,nu stiu de ce
DORY sa-mi scrii si mie cum se face chestia aia ca nici eu nu stiu cu scrisu' aici si sa fie poza
MONICA ce mai faceti?
VIO scolarelul nostru ce mai face?
va pupic pe toate si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

feteloooooooooorrrrrrr
pe unde sunteti?
nu ami ziceti nimic?

Mergi la inceput

buna fetelor,
mire eu sunt pe-aici
fetelor rahoviste voi pe unde sunteti?
noi aseara am fost la ceva cumparaturi cu alex si ruxi dupa noi jalnic ca de obicei cu 2 princhindei dupa tine ... ne-au "pacalit" iar sa le luam jucarii...acum macar au preocupare ...alex este si el acasa cu noi fiindca astazi nu venea d-na lui la gradi...asa ca l-am tinut acasa...
Dory, n-am reusit cu pozele...e clar sunt unde ziceai ca trebuie sa scriu ce mi-ai zis tu...aici in mesaj sau in alta parte ?
va pup pe toate si va astept

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna
si eu am incercat sa intru ieri si
azi vad ca merge!
s-a reparat!
ufff,ce sa mai zic?!
iar m-a suparat Mihnea,e de groaza....nu mai stiu cum sa procedez cu el...
la ora de engleza(la semi) nu a vrut sa spuna nimic din poezia pe care o invatau...profesoara a sarit cu gura pe mine ca radea de ea...
de parca eu o platesc ca sa-mi spuna ca nu face fata la un prichindel...
l-am certat,evident,dar i-am spus ca e hiperactiv ....le-am spus de la inceput si i-am spus ca nu pedeapsa sau ignorarea e solutia,ci sa colaboram ca sa faca ceva....intr-un final...
apoi,invatatoarea care sta cu ei la semi mi-a spus ca i-a zis invatatoarea de la clasa ca nu a avut caietele speciale la el
pt ca eu am uitat sa pun si astea in ghiozdan si taica-su e mai ametit ca fi-su...daca mor eu se duce sandramaua de rapa
apoi alta reclamatie...s-a urcat pe masa(cand nu era nimeni acolo) si a facut scandal....
cand l-am intrebat de ce a facut asa mi-a rspuns ca a fost fortat de unul dintre colegi...traducere: adica i-a zis ca daca se urca pe masa i-l da pe cerebel...
si el de fraier ce e s-a suit pe masa,apoi copilul asta i-a facut vant de pe masa...
l-am intrebat cine e de vina pt toate astea si zice ca nu el,copilul acela,ca l-a fortat sa se suie pe masa....ca el voia cerebelul(asata e un personaj din ben 10)...
si uite asa....zilele astea suntem pedepsiti
si eu nu mai stiu ce naiba sa-i mai fac

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio...pai ii lasa nesupravegheati la semi nternat de a putut el sa se urce pe masa? atunci cand ea ti-a reprosat ca s-a urcat pe masa tu trebuia sa o intrebi UNDE ERA EA in momentul ala???daca baiatul ala l-a si impins pe mihea si el cadea de pe masa si-si rupea spatele???...ah eu muream cu ea de gat...si ea vine la tine cu "reclamatii" pai mihnea e copil...da...nici el nu a fost cuminte...dar ea e om mare si pe deasupra si pedagog...
astea cu i-au lipsit 2 caiete...sau mai stiu eu ce...se mai intampla...mai bine pune-i toate caietele in ghiozdanel sa le aibe la el...in caz de nevoie
si poezioara de la engleza...las' ca o invata el...zi-i si tu... inventeaza ceva... ca daca vrea sa se joace pe pc trebuie sa stie fff bine engleza si ca daca auzi numai laude de la d-na de engleza ii cumperi jocuri pentru pc
mama da' ce repede se ofusca doamnele de la scoala...eu cred mai degraba ca ele nu cunosc metodele adecvate sa-i atraga pe copilashi...sa stie sa-si predea materia...
eu nu zic...si copilul a fii vinovat...dar ele ce vor...sunt totusi in cls I...astia mici inca nu-si dau seama pe ce lume sunt...ei se cred la gradinita...stai linistita ca mihnea o sa intre pe fagashul normal si pe el si pe tine

monica

Mergi la inceput