Cluj rulz! -A venit toamna!-cap.73
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Buna dimineata!
Azi noapte m-a durut gatul de imi venea sa mor.Nici acum nu sunt bine si daca pana dupamasa nu ma lasa durerea ma duc la farma sa imi iau antibiotice ca altfel e de rau.Incep sa fac si febra.
Si o veste buna- azi turnam peretii la demisol.Dupa ora 2 vine pompa de beton.
Raluca cu drag
Ioana sper ca nu ai probleme.Iti tin pumnii sa iasa bine analizele.
Gabi sa stii ca eu cred ca foarte bine ai facut ca nu lasi copilul la semiinternat.Mie mi se pare foarte solicitant sa stea de la 8 la 4 un copil de clasa 1 la scoala.Ca sa nu mai vorbim ca nu mananca o mancare calda la amiaza si stau tot in clasa.Cred ca profii fac asta sa mai castige un ban fara sa se gandeasca ca totusi sunt prea mici copii sa ii tii 8 ore la scoala.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Gagici azi noapte am visat ca am fost la un targ unde o gramada de tigani(din aia traditionali, frumosi) vindeau bijuterii de aur si eu am vrut sa imi cumpar un inel si o pereche de cercei.
Oare ce inseamna asta?
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Raluca felicitari din toata inima, sa va bucurati unii de altii iar tu sa ai o sarcina linistita si buna si un bebelus sanatos. 
Stanca da, cum sa facem sa vina inginerul tau sa vada ce e de facut si sa-mi dea o oferta de pret? Sunt acasa in weekend, daca ar putea da o fuga ar fi nemaipomenit!
In rest, la mine e doar stres la serviciu si dorinte intense de weekend cu odihna.
rolo spune:
Ola chicas,
Nu am mai intrat ieri din lipsa de timp, am sotz plecat la Iesi in delegatie si am stat doar cu pitica in brate de cand am ajuns acasa pana ne-am culcat. Amandoua la ora 8.30
in patul mare fara tati. Dovlecelul meu nu ma mai scapa din ochi de cand ajung acasa de la servici. Nu mai vrea nici la buna-sa in brate. Numa la mine. Cum dispar din raza ei vizuala cum incepe sa planga.
Ieri m-am certat tare cu un functionar de la directia de protectie sociala, de unde trebe sa iau cei 100 ron lunar ca am revenit din concediul de maternitate. De o luna ma tot plimb intre minister si directia respectiva ca nu vor nici unii sa imi inregistreze cererea si sa imi dea banii, fiecare zice ca e competent celalalt, iar eu ma plimb cu dosarul de la ana la caiafa si imi fac nervi. Ieri am rabufnit si i-am spus functionarului de la asistenta sociala ca eu nu mai plec de acolo cu dosarul in mana si ca daca crede ca nu e de acolo trebuie sa primesc banii sa imi dea in scris ca eu nu ma duc iar cu mana in spate sa ma cert cu RU din minister. In final mi-a inregistrat dosarul si acum astept sa vad ce raspuns imi dau, sa vad ce fac in continuare. Am senzatia ca o sa ajung in instanta cu ei si cu ministerul. 
Manu, eu am noroc si de un director tanar si caruia tocmai i-a nascut sotia al doilea copil. Ideea cu gradinita o cam prelucrez si eu, in trei ani poate reusesc sa conving pe aici ca ar fi utila, mai am inca o colega care trebuie sa nasca iar in minister sunt destule mamici tinere. Nu stiu daca va iesi ceva insa eu sper sa gasesc o solutie.
Raluca
multumesc, ditto
Romana 15 kg?
Ai vrut sau ai probleme de sanatate? Ca de la stress te ingrasi de regula. Sa nu fie altceva.
Stanca nu stiu sa interpretez visele insa eu daca visez frumos noaptea ziua imi merge bine, asa ca daca erai fericita in vis nu poate fi nimic rau. 
Va las si mai viu io mai incolo, ca a inceput nebunia aici.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
asi spune:
Rolo eram fericita ca pentru mine e valabila zicala "diamantele(sau bijuteriile, dupa caz
) sunt cele mai bune prietene ale unei femei".Sper sa fie de bine.
Ia uitati-va la ce pat visez eu....
http://www.arredare.ro/2006/idp_2006.htm
sau
Visez....
Simona vorbesc cu el si ii dau nr. tau de telefon sa vorbiti.Ok?
Yagmur spune:
Servus,
Tot pe fuga....
Ioana, imi pare tare rau ca nu te simti bine; si eu sint stresata, dar eu ma ingras la stres
; sper sa apucam sa ne vedem intr-o zi sa-ti mai vad ingerasii
Cristiana, ai grija cu tiroida..eu nu am stiut ca am probleme si am ajuns la operatie.... vai, trebuie sa ma duc iarasi la control; tu unde ai fost?????
Stanca, sa te faci repede bine
Nana_Sim, colegii mei inca nu mi-au dat nici o oferta... s-ar putea sa nu maiavem subcontractori ca am incetinit lucrarile... stai sa-i mai bat la cap
Rolo, eu am reusit cu stimulentul, dar astept si alocatia.... ca s-a plimbat dosarul din Buc in Cluj... dar si cand intra... direct la shopping merg
Fug la treaba
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
roxana1974 spune:
Ciao fetelor,
sunt iarasi pe fuga, dar iaca nu ma abtin sa dau un oki pe la 'noi'. Scriu greu ca m-au schimbat statia cu un laptop, mai veki dar e ok iar acasa nu am net...
Am mai strans lucrurile pri casa si mai simt mai ok. Weeked-ul asta sper ca voi pune si mai multe la punct. Vai si daca e vreme faina sa ies si eu un pic afara ca m-am saturat de drumuri aiurea....Azi mergem la un party de copii, darsper ca a fi vreme buna sa se joace astia mici un curte...
Romana, uau 15 kile?! Io in mod normal, fiindca am un pitic pe greier, m-as bucura daca as slabi atata, dar sper ca tu esti ok si nu ai o problema grava. Tinem pumnii sa-ti treaca starea de slabiciune si confuzie, sigur tre sa te ajuti cu ceva, io la orra asa numai la suplimentul ala cu seenium, pt femei ma pot gandi, dar mi-e clar ca tre sa ti-l recomande medicul...
Simo
Stanca, multzam ca mi-ai facut vrerea
va
pe toate
Roxana
asi spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Ciao fetelor,
Stanca, multzam ca mi-ai facut vrerea![]()
vape toate
Roxana
It's the first day of the rest of my life!
Ma bucur dar nu stiu pentru ce?
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by asi
Rolo eram fericita ca pentru mine e valabila zicala "diamantele(sau bijuteriile, dupa caz) sunt cele mai bune prietene ale unei femei".Sper sa fie de bine.
Ia uitati-va la ce pat visez eu....
sau
Visez....
Simona vorbesc cu el si ii dau nr. tau de telefon sa vorbiti.Ok?
m-a sunat deja!
carrie spune:
saliu fetelor
no asa imi placeti vorbaretze!
io am de doua zile copil mic super marait cred ca incep s-o frece dintii
...si nu mai vrea sa se culce cuminte singura ca pina acuma
am fost ieri la endo.ma duc la doctoritza David, e f buna si de treaba, la clinica e jale da are program la Medstar joi de la 18-19.m-a diagnosticat cu tiroidita autoimuna Hashimoto adica organismul meu nu mai recunoaste tiroida si vrea s-o elimine.va trebuie sa iau for ever medicamente cu hormini tiroidieni si sa-mi fac dozari hormonale.si sa ma rog ca fetele su nu faca ca e ereditara
da trec eu si peste asta, glumeam si-i ziceam la Mihai ca de acum traieste si cu mine si cu Hashimoto![]()
Ioana sanatate ce fel de anlize iti faci?
stanca suuuper cu placa de beton eu stiu ce bucurie iti poate face asemenea realizare si cat o astepti!te mai doare gatu?baga spary cu propolis de la Help Net, mie Simona mi-a vandut pontul!
Manu, sigur oricand, eu v-as invita intr-o dupa masa , zi cu soare la un Clubul Juniorilor la noi in gradina, ce ziceti?
Raluca si eu ma bucur ca am pove, inca is umpic socata de ce mi-ai zis, eu cred sincer ca trebe sa pui piciorul in prag!
te-ai programat?
Roxa sa va bucurati de casutza, cum te simti acolo?
Rolo, voi cum stati cu programul de somn a lui Ile?ca la noi la piti e varza totala...
gabi sanatate lui Andrei, nu le da mancarecalda la semiinternat?
va pup ca plange mamarutza, azi o fost tero!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia