Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ce spuneti cu cezarienele, am mai auzit si de la alta pers. care a nascut acolo.
Ce mi se pare grav, este ca in spital lucreaza si dr Tutunaru, specializat pe infertilitate- si asta ii aduce multe cazuri cu probleme/delicate, care multe nu au cum altfel decat cezariana. Destul de trist, nu?
Iar asta cu taxa de 800 euro pt o cezariana, imi zburleste parul, pt ca mai trebuie date atentii cacalau, daca trag linia- se iese mai bine la euroclinic (2000 euro) sau medlife, 1000 euro (si nu vii cu vata + pempersii de acasa).
Am fost pacienta dr Parvu ani de zile- de cand a nascut verisoara mea-o sarcina cu probleme. Il stiu de om serios, calm, mi-a ezplicat toate intrebarile. Acum,de cand am burtica, m-am gfandit de 2 ori daca sa ma bazez numai pe el, in situatia in care poate sa ridice din umeri: am mai multe paciente decat locuri in salon.
Nu sunt adepta cezarienei, dar daca (Doamne fereste) se intampla ne-intamplatul, si de urgenta e nevoie de ea??
Voi merge la 2 medici, sa pic - ca pisica in picioare si sa ma simt eu in siguranta.

Stiti ce e grav? Elias e unul din cele mai bune spitale din orash. Daca nici acolo nu te simti in siguranta...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cleo, Eliasul poate e unul dintre cele mai bune spitale din oras, dar e cel mai mediatizat. si d`asta e asa "popular"ca zic eu ca daca Columbeanu nastea la medlife sau la giulesti, toata lumea acolo mergea.

si cat despre dr Tutunaru, e adevarat ca are multe bete... ce sa zic... acum cum ti-e norocul. daca mai are locuri la nascut, e ok, daca nu, nu e vina lui !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Situatia , in opinia mea sta cam asa - cine n-a avut probleme cu sarcina , cu copiii crede si ia masuri sau cel putin devine circumspact .
Cine nu , are impresia ca ,,ailalti sunt marcati de drama personala si incearca sa se razbune pe ceva ce tine mai mult de Dumnezeu decat de actul medical.
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu in materie de spitale romanesti sunt speriata , nu ca n-as cotiza ,,fara numar , fara numar , dar zau , in Romania nici macar acest ,,amanunt nu mai conteaza.
Si atunci , chiar avem o problema de deonatologie medicala ( ca daca nici bani , atunci ce ?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

stiti ce este ciudat?! pe mine Vladareanu, fara sa ma cunoasca m-a ajutat intr-un moment de mare disperare. In sapt 10 am avut o hemoragie...dr meu era in concediu si am nimerit la camera de garda unde rezidentul cu care lucra imi da tratament spunandu-mi sa ma detasez ca e foarte posibil sa pierd sarcina. In ditai Bucurestiul, cu atatia dr cu trese nu te primeste niciunul fara programare. Am sunat disperata la toate clinicile private...intr-un final am luat laptopul in brate si am scotocit netul citind cam tot ce era disponibil pe aceasta pb. Mi-a placut un articol de-al lui Vladareanu in care aborda pb aproape matematic. I-am scris si i-am descris atat starea mea cat si tratam primit...a fost foarte prompt cu raspunsul, confirmand faptul ca tratamentul dat este bun dar neaparat sa-l insotesc de repaus, iar la 7 zile sa vin la el la spital (nu la cabinet pt ca sunt programari pe cateva luni inainte).
Nu m-am mai dus pt ca la o sapt s-a constatat ecografic ca se rezolvase pb desprinderii placentei.

22+

Mergi la inceput

grati.ela, cred ca tu esti exceptia care confirma regula... sau cine stie, se mai ascunde in interiorul lui ceva uman... cert e ca tu esti un caz singular. adica esti 1%, iar restul de 99% au patit-o cu acest doctor, daca pot sa-i zic asa.

daca exista vreo fata care a avut experiente pozitive cu Vladareanu, rog sa posteze. dar traite, nu sa fi auzit de la prietena care i-a zis vecinei care a sunat-o si i-a povestit ei. ca asa telefonul fara fir deformeaza adevarul !

si, numeioana, o sa vedem ce zice si colegiul medicilor. stiu ca dr Albu e un medic bun, e prieten cu tata. si daca tu te simti satisafacuta postand astfel de mesaje malitioase, eu iti urez sa ai un copil sanatos si sa nu treci prin ce am trecut eu. daca ai rationa putin de tot, poate ti-ai da seama. da ramai in indiferenta si indolenta ta si poate o sa-ti fie bine. e urat sa vad ca exista gravide rele. si ma opresc, pt ca deja am prins o aversiune fata de tine si ma enervez aiurea.

pup burticile !

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kay, daca eu sunt rea inseamna ca nu exista persoane bune pe lumea asta!!! Ai grija cum vorbesti, pt ca eu nu ti-am vorbit urat si cuvintele tale ma dor mai mult decat orice in momentul asta!! Nu stiu ce te-a facut sa ma jignesti asa, pt ca eu nu am avut nici o secunda in intentie sa fiu malitioasa sau sa te ranesc! Si niciodata nu am scris cu rautate! Cauta tu oriunde pe forumul asta cuvinte urate din care sa rezulte rautatea mea si atunci o sa strig in gura mare ce rea sunt eu!

Ce am spus eu de te-a suparat atata?? Ca vreau sa raman sa nasc la Elias pt ca nu vreau sa-mi schimb doctorul?? Sau ca am fost pe faza cand ai sunat la Romantica si am auzit ce ti-a raspuns dr. Albu?! Sau ca am spus despre el ca e "un dr. renumit?" Eu il stimez mult pe acest medic (nu insir aici din ce motive) si ce ai inteles tu e fix aiurea.

In plus urarea cu "sa ai un copil sanatos" dupa ce ma acuzi ca am postat un raspuns malitios, eu cum s-o iau? Acum sa vedem cine e mai rea ca cine!

Ma retrag de aici, imi cer scuze la toata lumea daca am gresit cu ceva... iar cine ma cunoaste cat de cat pe forum stie ca nu am fost rea niciodata. Sunt o persoana sensibila in general, dar mai ales acum, cand sunt intr-o stare speciala...

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by kay

grati.ela, cred ca tu esti exceptia care confirma regula... sau cine stie, se mai ascunde in interiorul lui ceva uman... cert e ca tu esti un caz singular. adica esti 1%, iar restul de 99% au patit-o cu acest doctor, daca pot sa-i zic asa.

daca exista vreo fata care a avut experiente pozitive cu Vladareanu, rog sa posteze. dar traite, nu sa fi auzit de la prietena care i-a zis vecinei care a sunat-o si i-a povestit ei. ca asa telefonul fara fir deformeaza adevarul !

si, numeioana, o sa vedem ce zice si colegiul medicilor. stiu ca dr Albu e un medic bun, e prieten cu tata. si daca tu te simti satisafacuta postand astfel de mesaje malitioase, eu iti urez sa ai un copil sanatos si sa nu treci prin ce am trecut eu. daca ai rationa putin de tot, poate ti-ai da seama. da ramai in indiferenta si indolenta ta si poate o sa-ti fie bine. e urat sa vad ca exista gravide rele. si ma opresc, pt ca deja am prins o aversiune fata de tine si ma enervez aiurea.

pup burticile !

Sonia

Kay ii datorezi niste scuze Ioanei.

Mergi la inceput

nu, aici n-ai cum sa interpretezi. iti doresc din tot sufletul sa ai un copil sanatos. nu exista durere mai mare decat sa-ti vezi copilul cum sufera ! Ii doresc din suflet sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara si sa-ti fie bine.

cat despre rapsupnsul tau, e mai degraba copilaresc. adica "uite ca eu am vazuuuut !!! tu te lamentezi degeaba, si uite dovada, dr. renumit ti-a zis nu-stiu-ce". nici n-am retinut ce-a zis bine. nu stiu de ce am sunat, eu nu ma uit la Romantica in genere. asa mi-a venit, asa am simtit. si daca asta iti da o superioritate fata de mine, ca ai vazut si ai auzit, asta e. oricum dr. Albu, cum am mai zis, e prieten cu tata, deci nu trebuia decat sa dau un tel personal si sa imi explice, dar ceva ma impins sa sun.

despre doctorita Cristian, numai de bine. in afara ca a taiat copilul ala saracul pe cap in timpul cezarienei, nimic de rau. o sa vezi ca e foarte migaloasa, ca iti da antibiotic mai mult, ca nu iti scoate a doua zi pansamentul... e foarte atenta ! cu toate ca rezidenta ei mi-a vorbit intr-o sila totala cand am mers sa imi vada cineva operatia pt ca ma durea rau si mi-a zis ca se saturase de mine in spital si ca bine ca am plecat(ceea ce nu mi s-a parut deontologic), e un medic ok.l si are si putere in spital. daca pleaca Vlada, ea decide. asa am reusit eu sa nasc, nu vladareanu si-a dat acordul, ci Dr. Cristian. si nu mas supar ca nasti la Elias, Doamne Fereste ! da ce am 5 ani sa ma supar ca te dai in alt leagan? uite, si intrebarea asta spune multe despre tine.

si inca odata, n-am zis ca ai scris cuvinte urate, ci fraze cu continut tendentios pe care doar eu il puteam intelege. mi-a fost adresat personal, pt ca doar tu ai vazut emisunea aia. acea superioritate pe care ti-o da faptul ca ai vazut ce mi-a rasp Dr. Albu... nici macar n-a raspuns la ce l-am intrebat. eu am intrebat daca e normal la 5 morfo sa se indice o normalitate, nu daca se vede la ecograf. si iti zic eu ca in tara asta incompetenta, in afara de dr. Pop si poate dr. Albu, mai nimeni n-ar fi in stare sa vada ceva.

inca o data, iti doresc din suflet sa ai un copil sanatos. n-are nici o legatura cu empatia noastra, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. si cu asta am terminat, ca ma intind de 8 ore cu mesaju asta.

deci, multa sanatate !

tot nu inteleg ce te-a facut sa nu vezi sensul "daca tu te simti satisfacuta trimitand..., eu iti doresc sa ai un copil sanatos..." unde e rautatea? ca daca tu imi scrii tendentios si cu mici rautati de copii, eu iti doresc totusi sa ai un copil sanatos si sa te bucuri ? ce e asa rau in asta? vezi ca e o problema de interpretare din partea ta si de incapatanare sa scoti un sens negativ din absolut nimic !

Sonia

Mergi la inceput

Ioana, imi cer scuze daca cuvintele mele te-au ofensat. pur si simplu mi se pare ca ai avut o tenta malitioasa, de clasa a 4-a, gen uite ce am vazut eu. si nu-si au rostul.

Sonia

Mergi la inceput

gata, m-a lamurit ! am gasit explicatia !

Sonia

Mergi la inceput