Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
ai apropos de eco, eu am facut si anume :
20 la medicul ginecolog
2 morfo la iosup -14 + 20 sapt
3 la medlife - 6, 9, 16 sapt
2 morfo 3/4 D la 26 si 30 sapt la sanador
toate cu doppler, toate au iesit perfect. deci gandeste-te ce se intampla daca nu faceam decat 3eco...la 3 luni,la 5 si la 7. oare vedeau atunci, sau ma invinuia toata lumea ca nu m-am interesat si nu mi-a pasat si daca faceam mai multe...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
kay spune:
Dianapiroiu si Ruxandra Vladescu. iti spune ceva numele lor? FERITI_VA DE ELE !!!
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
kay spune:
daca mai are cineva nelamuriri, intrebari, temeri... tot aici sunt !
Ligeea, ai fost si tu la "doamnele doctor"???
si eu le inteleg pe fetele reticente, care cred si spera ca totul o sa fie bine (si le doresc din suflet sa le fie bine), pt ca si eu la randul meu credeam la fel. puteai sa ma pici cu cera si tot bagam mana in foc pt Iosup... mi s-a spus ca n-a vazut la eco un al 3-lea rinichi... da putea sa mi se inample mie? cum a zis si mai sus mentionatul medic de familie cu competenta(???) in ecografie : era tanara, sanatoasa si nu avea istoric medical. deci de ce sa acorde atentie unei ecografii facute unei astfel de gravide... dar asta e alta discutie. si oare merita sa innebunesti de durere vazandu-ti copilul chinuit si suferind si sa nu stii cat si cum o sa traiasca? eu zic ca nu si aveti dreptul sa stiti, sa puneti in balanta.
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
numeioana spune:
Am vazut ca ai sunat la Romantica si am auzit si ce raspuns ti-a dat dr. Albu, un alt medic renumit...
Ioana
19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ligeea spune:
Nu nu le cunosc pe cucoane si nici n-am auzit de ele.
La prima sarcina am facut eco cu dr. Pop de la dyagnosis ( s-a lasat de fumat ca fuma non-stop cu gravida pe masa , pe mine m-a scarbit ) si apoi la Viena cu dr. Krampl .
Acum am mers direct la Viena de la 15 sapt -cand vroiau sa-mi spuna si sexul , dar nu ma interesa decat sa fie cel mic sanatos, mi-au spus ca in principu e OK dar trebuie sa vin la morfofetala . Cand am venit am facut si amnio , nu m-a durut de loc , piticul nici nu se vedea pe eco cand a bagat acul il tinea la respect intr-o parte .
Mi-a dat 2 pastile sa le iau daca am dureri-n-am avut -si tel. clinicii sa sun daca am nevoie , a zis ca ei o suna pe ea si vine in cca 15-20 min . Oricum in clinica au linie de garda , dar dr. care fac amnio vine n cazul unor solicitari.
Aici am facut eco cu Herghelegiu , daca nasc cu el , m-a deranjat ca nici macar nu s-a auitt pe analizele facute la Viena , -da nici pe alea pe care mi le-a dat el nu s-a uitat , daca nu i le aratam eu , nici nu intreba .
Asta e Romanie plai de flori
viezurila spune:
Dragele mele, dar stiu ca v-ati infierbantat!!!
Eu nu mi-s trecuta prea mult prin spitale, slava Domnului! insa sora mea e medic si stiu preaaaaaaaaaa bine de toate mizerile din sistemul sanitar romanesc.. si mizerie din pacate nu doar la propriu, mizerie omeneasca si de toate soiurile.. Eu sincer nu am auzit niciodata nici de bine nici de rau de Elias, de Iosup de toate numele vehiculate decat pe forum si mi-e clar ca tot ce se scrie e adevarat.. doc al meu, care e la Medicover dar are garzi la Elias mi-a confirmat ca e asa cum se aude.. nu s-a ascuns.. au patit-o si paciente de-ale lui; mi-a spus ca el face tot posibilul ca pacientele lui sa nu (mai) pateasca.. dar atat si faptul ca a fost sincer, ca il consider profesionist si ca am incredere in el ca medic ma face sa raman la el.. mi-a spus oricum sa consider si alternative deci asa o sa si fac..
Intr-adevar suntem foarte departe de civilizatie si la asta contribuie si doctorii si asistentele si pana la urma si pacientii care accepta toate mizerile care dau spaga care nu reclama tot ce vad din spitale(inca un bravo pt tine kay daca ai puterea sa dai in judecata pe cine ii vezi raspunzatori de faptul ca nu au putut detecta problemele Soniei inainte de nastere si chiar dupa)..
Intr-un fel e bine ca avem asistenta medicala pt toata lumea- am vazut ieri un nou documentar al lui Michael Moore "Sycko" despre ce se intampla in SUA din cauza sistemului de asistenta medicala privata dar tot in acelasi documentar am vazut si ce se intampla in Anglia, in Franta.. unde tot statul asigura asistenta medicala.... nu suntem departe de speranta.. chiar si in clinicile private nu am prea mare incredere nu din privinta curateniei sau atitudinii staff-ului medical ci in privinta pregatirii profesionale a medicilor pentru ca nu stiu cati din doctorii renumiti buni au contracte cu clinicile private.. cunosc un caz cand, intr-o sarcina complicata urmarita de Dr. Petrache(cica f buna, nu stiu) tocmai doc care are garzi si la Euroclinic si la Giulesti a recomandat Giulesti-ul pentru ca acolo sunt pregatiti de complicatii etc.. deci ce sa mai crezi?
Sanatate multa va doresc tuturor, si atat cat puteti luam cele mai bune decizii pentru voi si copii vostrii!
+20
psj spune:
dr. Petrache e la Polizu. stiu ca au o sectie de prematuri foarte bine pusa la punct. La Euroclinic nu se baga in cazuri de nascuti la 28 de saptamani de ex., asta e adevarul.
ligeea spune:
Stiu aceste carente si tocmai astea ma sperie. Faptul ca desi platesti o gasca de bani -nu ai siguranta actului medical , facut profesional
Sincer , mie mi-e frica sa merg la Euroclinic -competenta , profesionalism , nu mi se pare . De ce ?
Amanunte -Iti pun botosi in picioare dar le e frica de copii prematuri , faci ecografie cu -se zice unul din cei trei 3 ecografisti de frunte dar - e si medicul care te va opera si nu ti-a vazut macar o data analizele n-a intrabat de ele nu ti-a luat tensiunea ,mi-a prescris ultimele analize asistenta pe hol pe-un colt de masa. Am mari indoieli ca am fisa de gravida si nu snut decat o ,,ecografie , ca oricare alta
E normal , nu-i normal ?
Am oarecare incredere in mine NUMAI datorita analizelor facute in Austria , acolo simteai siguranta . cred ca un pacient -care se afla intr-o stare psihica data , chiar simte diferenta a te face ca-ti pasa si a-ti pasa de nevoile persoanei din fata ta
Mie clinicile private imi trezesc doar impresia pe care o au masinile de lux prin gropile din Bucuresti . Identica
Yannia spune:
Despre dl. dr. Parvu ce parere aveti? Am fost de cateva ori si mi-a lasat o impresie buna dar am auzit si lucruri mai putin favorabile. As vrea sa aflu parerile celor care l-au cunoscut sau i-au fost paciente.