Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.
Raspunsuri - Pagina 19
violeta69 spune:
kay,am citit cate ceva din ce ai scris aici...
ai putea sa-mi spui ceva despre doctorita Aida Petca?!
nu prea am gasit nimic despre ea....
eu o sa merg sa discut cu ea saptamana viitoare si sunt destul de ingrozita ca am luat ceva medicamente pt tesniune nestiind ca sunt insarcinata....
pupici Soniutzei si tie 
curaj mai departe,totul va fi bine...sunt alaturi de tine!
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Mihaelutat spune:
Eu am nascut la Elias in noiembrie 2005, cu deja controversatul doctor Filipescu. Totul a fost mai mult decat ok, desi sarcina mea a fost una cu probleme, vreo 3 medici celebrii nu mi-au dat nici o sansa sa pastrez sarcina iar daca o pastrez, sa am un copil sanatos. Doctorul Filipescu a fost cel care m-a tratat si m-a incurajat si acum am un baiat sanatos si frumos. E adevarat ca spitalul nu este chiar atat de minunat pe cat i s-a dus vestea, iar sectia de neonatologie in ansamblul ei, inclusiv personalul, lasa enorm de mult de dorit. In ceea ce priveste urmarirea sarcinii si nasterea totul a mers ok, in ciuda problemelor mele de santate.
Nu doresc sa contest experientele expuse la acest subiect, ci doar sa expun si povestea mea legata de Elias si doctorul Filipescu.
O zi buna
Mihaela
album dn Titi
totulii spune:
Buna tuturor participantelor active sau mai putin active ale acestui forum.
Sunt o viitoare mamica care v-a urmarit cu interes si acum as avea mare nevoie de voi. Voi naste peste cateva saptamani la spitalul elias cu dr. tutunaru( cel putin sper pentru ca acum totul este relativ cu acest spital ) si as dori sa va cer ajutorul cu niste informatii privind costurile la nastere.
Sunt foarte bulversata deoarece stiam ca acest medic nu ia bani la nastere dar de curand am auzit ca lucrurile nu mai stau chiar asa.
Poate voi stiti mai multe, mai ales proaspetele mamici, paciente ale acestui medic.As mai avea foarte multe intrebari de pus dar o sa le pun pe rand.
VA MULTUMESC MULT SI NASTERE USOARA VIITOARELOR MAMICI
kay spune:
totulii, mie nu mi-a luat nici o letcaie ! si uneori nu-mi lua bani nici la cabinet, ca ma duceam val-vartej in papuci ca mi-era rau... (stau foarte aproape de cabinet, nu o luam pe la Romana in papuci)... si cand veneam la urmatoarea consultatie nu vroia sa imi primeasca in plus... cat despre nastere, in iunie nu lua bani. deloc. dar exista posibilitatea, daca vrei si poti si simti nevoia sa ii donezi bani (are o fundatie) , iti taie chitanta si gata ! e totul legal. dar doar daca vrei tu ! si banii nu intra in buzunarul lui, ci la o fundatie. ca oricum i se duc cadouri garla... decat sa investesti in ceva care nu sti daca ii place sau trebuie, mai bine cu banii aia ajuti pe cineva prin fundatie ! asta stiu eu.
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
danacip spune:
buna ziua tuturor.
sunt noua pe aici, dar va urmaresc de ceva timp.
am citit de spitalul elias si nu stiu ce sa mai cred (mai rau , nu stiu ce sa mai fac)
sunt in 32 de sapt , iar sarcina e monitorizata de dr tutunaru din elias. morfologiile le-am facut la dr iosup( in care de altfel am avut si incredere dar nu stiu ce sa mai cred nici despre el) acum incerc sa-mi fac programare la dr adrian pop (sper sa si reusesc).
sarcina a fost cu ceva probleme in primele 2 trim (sangerari, ir-uri bilaterale marite , pregnyl la 4 zile, contractii la 25 de sapt).sper din tot sufletul sa fie bine. problema e ca nu prea stiu in ce directie sa o iau.
kay,am incercat sa-ti dau un mesaj pe pm dar nu am reusit. poate ma ajuti cu cateva informatii despre dr tutunaru (daca ai auzit ceva de el prin spital).
multumesc.
totulii spune:
multumesc mult kay, problema este ca nu as vrea sa nu fiu tratata cum trebuie pt ca nu am cotizat cu cat ar fi trebuit.Chiar nu stiu cam cat mai costa o nastere in totalitatea ei(neonatolog, anestezist....)asa ca orice informatie imi este pretioasa.
Stau cu frica in san ca dr.nu o sa fie disponibil la nasterea mea sau mai rau sa fie prost dispus sau obosit, cum l-am mai gasit de multe ori la cabinet si abia abia daca am schimbat cateva cuvinte, si intr- astfel de situatie sa nu ma intreb daca nu cumva de vina a fost faptul ca nu am da cat trebuie.
mai bine sa mi se spuna in fata cat face decat sa suport un tratament indiferent mai ales intr-un moment atat de unic ca acesta.
eu am mare incredere in dumnealui, acesta fiind cel mai puternic motiv pentru care ii sunt pacienta, dar parca in ultimul timp la cat de multe situatii neplacute am auzit ca s-au intamplat la care el a contribuit, piramida mea a inceput sa se cam clatine.
sunt tare tematoare si ma rog la dumnezeu sa am norocul sa fac parte din acea categorie de mame care au avut parte de o experienta placuta si sa fiu martora unui comportament exceptional si omenos asa cum am auzit ca ar avea acest medic ce incerca sa faca din ce in ce mai mult.
eu am avut parte doar de 2 ori din multitudinea de intrevederi de o atitudine dumnezeiasca din partea dumnealui si ele au fost impresionante si poate de aceea inca mai sper ca totul va fi bine.
asa ca astept incurajari sau macar solutii pentru o nastere fara peripetii
AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI
ligeea spune:
Daca nu te duci la Pop -mie personal nu-mi inspira incredere , stiu cateva paciente care au patit cu el cam ce a patit Kay cu Iossup-poate ca nu atat de grav , dar oricum probleme , incearca la Herghelegiu .
E un tip OK desi cam necomunicativ initial dar este serios si nu te lasa balta .
Daca vrei incerc sa te ajut cu o programare . Daca ai ceva dubii cel mai ine e sa mergi la o clinica in strainatate-eu am fost la Viena pentru analize dupa ce la prima sarcina am fost la Pop si mi-a facut probleme .
Oicum eu pe Pop nu-l recomand din cauza atitudinii fata de gravide -fumeaza in prezenta lor , vorbeste la tel, e tot timpul ocupat sau palavrageste cu cineva
danacip spune:
crede-ma ca nici nu mai stiu in ce medic poti sa ai incredere. herghelegiu la ce clinica este? daca ai putea sa ma ajuti cu programarea ti-as fi recunoscatoare. ca am mai citit ca este destul de greu cu programarile si la el. pup
monik16 spune:
quote:
Originally posted by kay
Monik16, pt dr Pop il gasesti la Diagnosis, pe langa spitalul de Urgenta. si despre care dr ai auzit ca ar fi OK? daca despre Iosup, arunca un ochi pe diagnosticul Soniei si compara cu morfo facute de el, unde totul era perfect... si daca mai crezi ca e ok si ai curaj sa mergi pe mana lui, fa-o !
si ca sa nu te fac sa cauti prin acte, iti spun eu ce are Sonia, pe intelesul oricui.
1. dextrocardie (inima pe partea dreapta)
2. atrezie de artera pulmonara ( nu are artera pulmonara si nici valva iesind in ventrcul)
3. dubla discordanta ( ventriculul stang e in dreapta, iar cel drept in stanga, iar atriile sunt corect pozitionate, iar singura artera care-i iese din inima, aorta, pleca din ventriculul topografic drept, adica cel stang pt ca sunt inversati.)
4. dsv ( defect septral inter-venticular = o gaura intre ventriculi)
5. dsa ( defect deptral intreatrial = o gaura intre atrii)
si pe eco de la dr iosup scrie :
cord: - 4 camere
- BCF ritmice, normale AV = 143 b/min
- SIV( sept inter ventricular), SIA 9sept interatrial) normale, aorta normala
- emergenta vaselor mari - normala
unde le-o fi vazut, pe mine ma depaseste !
oanade
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
Da, m-ai convins... o sa-mi fac o programare la pop... dar ma duc si la iosup ca e gratis prin cmu... le programez la 1 sapt distanta... oare ii face rau la bb sa faci atatea eco?
monik16 spune:
quote:
Originally posted by kay
monik16,
infectia cu piocenic dateaza de 30 de ani in spitaulul Elias, mi-a spus soacra mea care a lucrat acolo. si aceasta infectie se duce doar daca se da jos tencuiala, si se ard peretii.
eco 4 D nu iti arata decat fatul in miscare in timp real. adica facilitatea 4D e sa iti arate in timp real ce face bebe. eco 3D iti arata organele 3D... iar doppler-ul, fluxul de sange. adica la arterele uterine, inima etc. eu iti recomand o eco la dr. POP, stie dansul cum sa faca si ce sa faca. e singurul radiografist cu competenta in ecografie din aceasta tara. dr. Iosup e medic de familie care are competenta in ecografie. si chiar daca a invatat ani de zile langa dr. Pop, se pare ca nu s-au prins prea mult de el...
oanade
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
Da, ai dreptate!!! Am gasit un articol despre piocianic si scria ceea ce tu ai spus... ca sa scape de el definititv trebuie data jos tencuiala si arsi peretii... cam nasol...
Si nu e singurul spital cu astfel de probleme...Inclusiv adultii pot fi afectati si poate duce la deces... te ingrozesti!!!!
Eu raman deoacamdata cu intentia de a naste acolo pentru ca nu am o alternativa... Sper sa-si deschida CMU clinica pana in vara si ma duc la ei. Costa cam mult dar ma gandesc ca daca isi deschid clinica noua e curata... si pana atunci pun bani la ciorap...