Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Eu as fi vrut sa nasc la Elias, dar dupa tot ce am citit pe acest forum... nu cred ca mai e cazul.
As fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by kay

luny, nasterea in apa era o sponsorizare din partea lui Irinel Columbeanu, dar daca inca nu face copii, inca nu e apa in sala de nastere ! si eu nu as risca sa nasc in apa. plus ca ar fi contra cost si ar bate in 1000-2000 euro... nu te gandi ca s epune la dispozitia oricui, daca are x chef sa nasca in apa, gata ! nope.

multumesc tuturor fetelor pt urarile de santate pt Soso ! se face ea bine ! sunt mai mult decat singura ! adica nu exista alta solutie, n-are de ales !

cat despre mine, va zic eu ca toate ati fi gasit puterea sa fiti optimiste si increzatoare pt puii vostri ! merita orice, oricat, oricand si oriunde ! si la mine a fost si instinctul, sau nu stiu cum sa-i zic, dar am stiut, chiar si atunci cand constient nu mai aveam nicio speranta, inconstient stiam prea bine ca o sa-si revina si o sa fie un bebe/copil/adolescnt/adult/batran normal ! si am inceput sa cred si in vise, atunci cand am visat ca in ziua x o sa moara, in ziua x, in aceleasi circumstante ca in vis si-a revenit spectaculos ! deci DD ne iubeste si imi comunica din timp planurile LUI ! hai ca o dau in sf-uri ! mult !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Buna,

In primul rand vreu sa-ti urez multa sanatate tie si Soniei!!! Sa reusiti sa strangeti toti banii si operatia sa fie un succes!!! Am o prietena in aceeasi situatie... e o drama de nedescris!!!
Eu sunt insarcinata in 8 saptamani... Ma bucur dar sunt si tare speriata... Merg la CMU la doctorita ANA MARIA Floare care asista nasteri la Elias... Si din ce am citit imi cam fac griji. Despre acest medic stii ceva??? Te rog mult daca poti sa-mi raspunzi! Mi se pare o persoana blanda si interesata. As vrea sa nasc prin CMU, dar asta inseamna tot Elias, ei au un parteneriat cu ei... Ai stat mult pe acolo, despre asta stii ceva? Adica CMU/Elias.
Ma sperie faptul ca daca se intampla ceva si nu vine medicul sau nu ajunge la timp nasc cu medicul de garda... si daca e una din bombele de care vorbesti tu????
Nasa mea spunea sa merg sa fac ecografie 4D sa stiu din timp daca sunt probleme... Asta cand se face?? Poti sa-mi recomanzi un loc?
Stiu ca sunt cam multe intrebari... imi cer scuze! Cred ca toata lumea te asalteaza. Poti sa-mi raspunzi pe PM
Iti multumesc si va doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

monik16,

Pt ecografiile morfo mergi la dr. Pop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by doxi

Buna Teodora, Sunt pacienta dr Filipescu, sunt insarcinata in 34 de saptamani. Te rog frumos sa-mi trimiti PM daca nu poti sa scrii pe forum ce ai vazut in Elias ref la dr meu, nu e inca timpul pierdut sa il schimb. Eu pana acum am mers la cabinetul dansului si am fost multumita.
Multumesc si sanatate.

doxi, scuze, nu vreau sa las impresia ca ma bag ca musca-n oala. vreau sa iti spun ca faci foarte bine cerand amanunte despre filipescu. si eu eram pacienta lui si m-am razgandit. am citit primele postari ale lui kay si mi-a dat si niste detalii pe PM. oricum, dupa cum vezi, acum e gata sa posteze "la liber" date despre filipescu. si cred ca e cel mai bine sa faca asa pentru ca, dupa cum cred ca ai vazut si tu, se face coada la el, atat la cabinet cat si la spital.
acum sunt in 28 de saptamani si el m-a monitorizat de la inceput. mergeam la consultatii la spital, marti, cand e de garda. acum nu mai vreau sa aud de elias. apropo, vezi ca la spital au pus afise unde scrie negru pe alb ca medicul care te interneaza ca sa nasti in conditiile in care sectia de neonato e aglomerata o face pe riscul lui. "directiva" dateaza din 1 octombrie. asta e data de pe foile cu pricina.
dar am cam divagat.
ideea e ca e cel mai bine sa ai informatii despre el ca sa poti lua o decizie. poate niciun caz nu seamana cu altul dar...daca tot esti avertizata, de ce sa nu incerci sa o iei pe alt drum? poate nu e mai sigur dar macar stii ca ai evitat raul cunoscut.
eu am schimbat si medicul si spitalul. nu mai am incredere. nu vreau sa risc.

te pup si multa bafta iti doresc! sarcina si nastere usoare!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

monik16,

Pt ecografiile morfo mergi la dr. Pop.

Unde il gasesc pe acest dr Pop? Eu am o programare la Iosup... Am inteles ca e ok...

Mergi la inceput

Eu am fost azi la CMU sa discut despre o eventuala nastere prin parteneriatul CMU/Elias. Le-am zis de tot ce am citit pe forum si mi-au zis ca intr-adevar spitalul a avut in acest an infectie cu piocena dar a fost inchis pentru dezinfectie... deci acum nu ar mai fi... spuneau ca asta se poate intampla in orice spital, ca au fost probleme si la polizu si la municipal etc.
Astfel de probleme cred ca pot aparea oricad... infectiile sunt aduse din afara... Cred ca nicaieri la noi in tara nu ai certitudinea ca e 100% sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Monik16, DOAR dr POP. atat. in rest sunt niste... cum sa le zic... ca nu-mi vine... CRIMINALI? e prea mult. sa le zic neprofesionalisti si dezinteresati? e prea putin. fa o medie intre astea si o sa rezulte ce stie sa fac Iosup sau ceilalti. pe mine Iosup m-a monitorizat. si nu zic ca de ce n-a vazut. intrebarea mea e : UNDE A VAZUT EL ATATA PERFECTIUNE LA INIMA SONIEI? ca la el toooooooooootul e perfect. si il intreb, de unde dom`ne? abia astept sa-mi explice in fata Colegiului Medicilor. atunci sa-l vad cate ironii o sa mai aiba in el si cu cat tupeu o s mi le tranteasca in nas, asa cum a facut pana acum... eu va sfatuiesc sa nu mergeti decat la dr. ADRIAN POP. si nu ca am eu ceva, dar am cunoscut 30 de medici care, fara sa se cunoasca sau sa vorbeasca intre ei, toti m-au intrebat daca am fost la dr. POP, si toti au zis, cine-i Iosup asta? deci inca o aevrtizare ! acum stiti !

asa creste Sonia

Sonia

Mergi la inceput

Monik16, pt dr Pop il gasesti la Diagnosis, pe langa spitalul de Urgenta. si despre care dr ai auzit ca ar fi OK? daca despre Iosup, arunca un ochi pe diagnosticul Soniei si compara cu morfo facute de el, unde totul era perfect... si daca mai crezi ca e ok si ai curaj sa mergi pe mana lui, fa-o !

si ca sa nu te fac sa cauti prin acte, iti spun eu ce are Sonia, pe intelesul oricui.

1. dextrocardie (inima pe partea dreapta)
2. atrezie de artera pulmonara ( nu are artera pulmonara si nici valva iesind in ventrcul)
3. dubla discordanta ( ventriculul stang e in dreapta, iar cel drept in stanga, iar atriile sunt corect pozitionate, iar singura artera care-i iese din inima, aorta, pleca din ventriculul topografic drept, adica cel stang pt ca sunt inversati.)
4. dsv ( defect septral inter-venticular = o gaura intre ventriculi)
5. dsa ( defect deptral intreatrial = o gaura intre atrii)

si pe eco de la dr iosup scrie :

cord: - 4 camere
- BCF ritmice, normale AV = 143 b/min
- SIV( sept inter ventricular), SIA 9sept interatrial) normale, aorta normala
- emergenta vaselor mari - normala

unde le-o fi vazut, pe mine ma depaseste !

asa creste Sonia

Sonia

Mergi la inceput

monik16,

infectia cu piocenic dateaza de 30 de ani in spitaulul Elias, mi-a spus soacra mea care a lucrat acolo. si aceasta infectie se duce doar daca se da jos tencuiala, si se ard peretii.

eco 4 D nu iti arata decat fatul in miscare in timp real. adica facilitatea 4D e sa iti arate in timp real ce face bebe. eco 3D iti arata organele 3D... iar doppler-ul, fluxul de sange. adica la arterele uterine, inima etc. eu iti recomand o eco la dr. POP, stie dansul cum sa faca si ce sa faca. e singurul radiografist cu competenta in ecografie din aceasta tara. dr. Iosup e medic de familie care are competenta in ecografie. si chiar daca a invatat ani de zile langa dr. Pop, se pare ca nu s-au prins prea mult de el...

asa creste Sonia

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Si eu sunt de parere ca Dr. POP este cel mai bun dintre toti. Dumnealui mi-a depistat la o sarcina trecuta malformatia bebelusului inca de la 3 luni ceea ce alti doctori nu au vazut. Mergeti cu toata increderea la el.

12+
http://bd.lilypie.com/06Ksp2.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput