Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by luny

Buna! sunt noua p-aici, insarcinata in 19 saptamani..
Ce sa zic, nici nu mai stiu cu ce sa incep...am citit TOT topicul de la incaput...eu sunt in monitorizare la o dr de la Cantacuzino, si am aflat de curand ca acolo se naste cu medicul de garda, nu iti cheama dr tau de acasa, desi ai cotizat la cabinetul privat toata sarcina...daca nimeresti sa nasti pe garda ei bine, daca nu...de aceea m-am hotarat sa caut alta maternitate, alt doctor...cineva mi-a spus de Parvu de la Elias...dar m-am linistit!
Kay, m-a impresionat ff tare povestea ta,esti un martir, iti doresc din tot sufletul sa fii la fel de curajoasa ca pana acum si micuta Sonia sa fie sanatoasa si fericita! Incerc sa iti transmit toate gandurile mele pozitive!
Am plans acum cand am citit ultima ta postare despre bebelusul acela care a murit, este ingrozitor, nu pot si refuz sa imi imaginez...
Eu vreau sa va intreb altceva. Ati auzit cumva daca la Elias se naste in apa?? Am auzit ceva la televizor ca urmeaza sa faca si ei asta, dar nu am gasit astfel de informatii pe nicaieri...asta este singura varianta posibila care m-ar face sa ma mai gandesc daca sa nasc la Elias sau nu! In rest, continui sa caut...

Luny, la Parvu merg eu (si la el :D ). O sa il intreb eu de nasterea in apa. Daca nu uit .... ca sunt senila, nu gravida ...
E un medic bun,de aceea si aglomerat (m-am programat la Mentosana peste 6 sapt) dar dupa cum ai vazut aici, riscurile la Elias sunt ca la orice spital si la orice medic din RO: sa fie
-spitalul aglomerat,
-sa fie dr obosit si sa nu mai fie in stare sa ajunga la nasterea ta,
-sa vina bb mai devreme si medicul neonatal sa nu fie suficient pregatit
-sa pice unicul aparat de nu stiu ce
-sa se inbolnaveasca bb cu unu din virusii din dotarea spitalelor
SAU
-sa fie totul bine si frumos si perfect si dupa 2 zile sa pleci cu bb acasa si sa uiti instant ca ai fo in spital.

Ce fac eu: merg la 2 medici. Din 2, pana la urma ma hotarasc io la unu. Si ma gandesc ca va fi totul perfect, ca in basme. Ca exista multe cazuri perfecte, peste 50%.
Ce iti recomand: un medic in care ai incredere 100%.Asta iti va anula toate gandurile si scenariile triste. Nici nu imi pun problema :tocmai la mine medicul va fi de garda usoara, incarcata de nashteri, sau ca nu o sa nasc rapid si usor si cooperant incat sa fiu exemplul cel mai exemplar din istoria spitalului.

Pup, si sarcina usoara.

13+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Am promis c-o sa revin cu impresii,,la cald''!O s-o fac f curind,sa apuc sa-mi adun gandurile.
Ideea este ca in cazul meu totul a fost cu happy-end,dar m-am ingrozit de alte lucruri vazute acolo:aviz pacientelor dr-lor Parvu,Strajean si Filipescu!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Teodora, deci nu sunt eu nebuna sau "afectata" de ce i se intampla Soniei...

sa mai zica tinerele necunoscatoare ca sunt eu nebuna. mi-e groaza de ce o sa ne povestesti. sincer. of, ca-mi pare si nu-mi pare rau ca am deschis subiectul asta. imi pare rau ca am luat avertisment din cauza unei persoane care n-a adus nici o contributie la acest subiect, ba mai mult, avea informatii eronate. putea urmari in liniste, fara sa intervina. da e si vina mea ca ma enervez aiurea si ... nu mai conteaza.

ma duc sa ma culc, ca maine la 6 avem program de ras si lupte acerbe cu balaurul deghizat in omida prietenoasa

daca vreti sa vedeti poze noi cu Sonia, am pus pe site. sunt si vreo 2 filmulete !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by luny

Buna! sunt noua p-aici, insarcinata in 19 saptamani..
Ce sa zic, nici nu mai stiu cu ce sa incep...am citit TOT topicul de la incaput...eu sunt in monitorizare la o dr de la Cantacuzino, si am aflat de curand ca acolo se naste cu medicul de garda, nu iti cheama dr tau de acasa, desi ai cotizat la cabinetul privat toata sarcina...daca nimeresti sa nasti pe garda ei bine, daca nu...de aceea m-am hotarat sa caut alta maternitate, alt doctor...cineva mi-a spus de Parvu de la Elias...dar m-am linistit!
Kay, m-a impresionat ff tare povestea ta,esti un martir, iti doresc din tot sufletul sa fii la fel de curajoasa ca pana acum si micuta Sonia sa fie sanatoasa si fericita! Incerc sa iti transmit toate gandurile mele pozitive!
Am plans acum cand am citit ultima ta postare despre bebelusul acela care a murit, este ingrozitor, nu pot si refuz sa imi imaginez...
Eu vreau sa va intreb altceva. Ati auzit cumva daca la Elias se naste in apa?? Am auzit ceva la televizor ca urmeaza sa faca si ei asta, dar nu am gasit astfel de informatii pe nicaieri...asta este singura varianta posibila care m-ar face sa ma mai gandesc daca sa nasc la Elias sau nu! In rest, continui sa caut...

Off-topic ... Probabil dr. ta de la Canatcuzinonu vrea sa fie deranjata noaptea... Eu am nascut de doua ori acolo cu dr. meu... si n-a fost de garda niciodata... Io l-am sunat cand a inceput travaliul... al 1 noaptea si la 7 dim.
Dupa ce am citit aici si din experienta de la Cantacuzino... io zic sa revi la prima alegere... dar sa-si schimbi dr...
La sectia de neonatologie au cele necesare ingrijirii nou-nascutilor prematuri. Si nu doar un incubator, sa zicem... Eu am gemeni... si m-am interesat bine despre asta inainte... pt. ca exista riscul sa fie prematuri. In 2 sapt. cat am stat acolo (bb-ii mei au stat numai la preamturi) am intalnit suficiente cazuri sa ma conving ca am facut cea mai buna alegere cand am ramas la maternitatea asta (din pdv ingrijirii bebeilor... stiam ce ma asteapta la capitolul nastere, aici nu mai aveam surpize... si a fost ok si din pdv-ul asta).

Am urmarit subiectul asta de la bun inceput... sunt ingrozita... Kay (si nu numai) f. bine ca spuneti lucrurilor pe nume... sa stie omu' la ce sa se astepte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

luny, nasterea in apa era o sponsorizare din partea lui Irinel Columbeanu, dar daca inca nu face copii, inca nu e apa in sala de nastere ! si eu nu as risca sa nasc in apa. plus ca ar fi contra cost si ar bate in 1000-2000 euro... nu te gandi ca s epune la dispozitia oricui, daca are x chef sa nasca in apa, gata ! nope.

multumesc tuturor fetelor pt urarile de santate pt Soso ! se face ea bine ! sunt mai mult decat singura ! adica nu exista alta solutie, n-are de ales !

cat despre mine, va zic eu ca toate ati fi gasit puterea sa fiti optimiste si increzatoare pt puii vostri ! merita orice, oricat, oricand si oriunde ! si la mine a fost si instinctul, sau nu stiu cum sa-i zic, dar am stiut, chiar si atunci cand constient nu mai aveam nicio speranta, inconstient stiam prea bine ca o sa-si revina si o sa fie un bebe/copil/adolescnt/adult/batran normal ! si am inceput sa cred si in vise, atunci cand am visat ca in ziua x o sa moara, in ziua x, in aceleasi circumstante ca in vis si-a revenit spectaculos ! deci DD ne iubeste si imi comunica din timp planurile LUI ! hai ca o dau in sf-uri ! mult !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

teodora vreau si eu informatii despre pirvu. te rog!! eu am pierdut deja o sarcina si nu vreau sa mai merg la el daca sunt semne de intrebare legate de profesionalismul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Teodora,

Buna

te rog sa nu ne uiti cu impresii despre elias si doctorii de acolo. eu am DPN-ul pe 2 ianuarie si merg la dr MARIUS VICEA CALOMFIRESCU. El este super, dar mi-e teama sa nu cumva sa nasc de Revelion, el sa nu fie aici si sa nimeresc pe mana nu stiu cui. Mai ales ca doctorii nu se poarta frumos cu tine daca nu ai fost pacienta lor.

asteptam detalii.

multumesc

29+ BB EVA MARIA

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Am promis c-o sa revin cu impresii,,la cald''!O s-o fac f curind,sa apuc sa-mi adun gandurile.
Ideea este ca in cazul meu totul a fost cu happy-end,dar m-am ingrozit de alte lucruri vazute acolo:aviz pacientelor dr-lor Parvu,Strajean si Filipescu!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Prietena mea cea mai buna a nascut de curand la Elias ( acum 10 zile prin cezariana ). Dr. Strajeanu i-a cerut in fata 500 de euro si 300 ron pentru asistenta lui care oricum era tot timpul nemultumita. In total a cheltuit cu nasterea acolo 30 milioane si toti s-au purtat urat desi a cotizat cat a vrut fiecare. A zis ca a doua oara nici gand sa mai nasca acolo, a ramas cu un gust tare amar. Noroc ca ea si bebe sunt sanatosi si acasa la ei. Am zis ca poate ajuta pe cineva informatia asta, eu personal am renuntat la Elias si la dr pe care-l aveam acolo( Parvu ) si ma felicit pentru asta !

CLAU 21 + cu

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna Teodora, Sunt pacienta dr Filipescu, sunt insarcinata in 34 de saptamani. Te rog frumos sa-mi trimiti PM daca nu poti sa scrii pe forum ce ai vazut in Elias ref la dr meu, nu e inca timpul pierdut sa il schimb. Eu pana acum am mers la cabinetul dansului si am fost multumita.
Multumesc si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

buna,

sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa nasc la Bucuresti ( eu sunt din Pitesti). Am inteles ca trebuie sa imi fac programare cu o luna inainte pentru consultatie si de aceea va rog mult sa-mi recomandati si mie un spital bun si o doctora buna.
Multumesc mult!

maria

Mergi la inceput