Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci Tutu a plecast pana la urma? stii sigur? ca eu am vb chiar cu catev aore inainte de... si mi-a zis sa vb/ne vdm dupa 15 cand se intoarce si era varza si mi-a zis si de ce, da oricum dureaza de mult chestia asta si nu ma gandean ca o sa fie acum... offf...

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

Draga Kay

am indraznit si eu sa-ti trimit un PM, daca il gasesti si ai putin timp cumva...
Multa sanatatate si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Poate stiti sa-mi raspunde-ti si mie, pentru linistea sufletului meu: Parvu cum se intelege cu Vladareanu?

kay ma bucur ca ai continuat sa scrii. Mi se pare un subiect extrem de util. Si as fi si eu curioasa de ce ti s-a dat avertisment... Mie imi e draga si Ioana - suntem colege de odisee - si sunt convinsa ca nu a vrut sa sune malitios ceea ce a spus. Cred ca e doar o neintelegere la mijloc. Pe de alta parte si situatia ta e de inteles (ma cutremur de cate ori ma gandesc...!). Sa va ajute Dumnezeu sa razbiti, si sa-i dea sanatate Sosonicii! Esti o mama eroina! Va doresc tot binele din lume!

Deocamdata citesc si ma ingrozesc! Chiar nu posteaza nimeni o parere buna despre spital? Chiar e "iadul pe pamant" cum spunea cineva?

CMU ar fi o alternativa cat de cat mai buna?

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, promit sa va povestesc cum a fost experienta noastra cu Eliasul. Bebe ar trebui sa vina la sfarsit de Noiembrie, inceput de Decembrie asa ca undeva in Decembrie o sa va spun cum a fost.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kya,

Exista si pareri bune. Exista si mamici foarte multumite de spital. Stai linistita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kay

deci Tutu a plecast pana la urma? stii sigur? ca eu am vb chiar cu catev aore inainte de... si mi-a zis sa vb/ne vdm dupa 15 cand se intoarce si era varza si mi-a zis si de ce, da oricum dureaza de mult chestia asta si nu ma gandean ca o sa fie acum... offf...

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Kay,

Nu stiu sigur daca a plecat sau doar sta cu familia lui. Dar chiar daca e varianta 2 nu ii poate reprosa nimeni nimic. Are ca om dreptul sa sufere, sa jeleasca, sa-si stranga in brate familia. E cumplit sa-ti moara un parinte. Si oricat de asteptat ar fi fost evenimentul tot la fel de dureros este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

hai sa scriu si un caz pozitiv. Verisoara mea, a nascut acu 6 ani cu Parvu. Asha am ajuns si eu pacienta lui. De ce? pt ca mami, la o varsta nu tocmai frageda, cu o sarcina cu tensiune mare, probleme renale, placenta previa care crestea in locul lui bb, a stat ultimile 2 luni in spital. La pat, perfuzii, tratamente, etc. A nascut un bb de 1.7kile, care acum, e un flacau mare, istet si shmecher (asha se zice la copiii rasfatsatsi,da? ). A, si dupa cezariana, a dat o 'atentie' infima. Pt ca nu aveau de unde. AAA, si shef de sectie era Mateescu (care in perioada aia avea nevoie de psihiatru!)
Dar acum, de cand a devenit moda, am auzit (si aici pe net, si in jurul meu) ca e mare moda sa nashti la Elias.
Asha cum a incercat sa zica si Kay, e doar o maternitate ca oricare alta. Nu mai bine dotata la capitolul neo-natal, nu mai buni medicii, iar asistentele...of , asistentele... unele mai au o urma de omenie in ele. UNELE. Pt ca banii si faima, dar mai ales banii deformeaza oamenii si caracterele.
Ei, si nebunia asta ELIAS! ELIAS! ELIAS! a adus aici multe sperante (desharte- e spital de stat...) si pretentii. Pt ca...nu e ca in filme. Imi dau seama ca multe din gravidute nu au mai calcat pana acu intr-un spital. Si nici acum nu o sa se loveasca de probleme prea mari, pt ca cele mai multe cazuri, sunt cu externare in 2 zile-si nu ai timp sa vezi si mizeria umana.

Daca aveti probleme cu sarcina, cei mai buni medici/cea mai buna sectie de neo natala- Giulesti. Nu am auzit (inca) de vreun spital particular sa primeasca cazuri de nastere inainte de sapt 36...

P.S. mai cunosc o mamica, pacienta dr Tutunaru- a ajuns la el dupa ceva avorturi spontane..., a avut nevoie de serclaj,care a slavat pe bb pana in luna 8. Bb acu mare, sanatos si fericit.
Asta ca sa va incurajez. Se poate orice la Elias. Dar si in alte maternitati. Tot ce va recomand, sa mergeti la un medic in care aveti incredere, cu care comunicati biine ca de 'aventurile' sist. medical nu scapati asha usor.

A, vad aici fete care se plang, ca dupa nastere medicul nu a venit 5 min sa o vada. Pai daca o fi la fel ca Parvu, la care m-am programat la Medsana la consult peste 1 luna juma, ca in rest era ocupat 100%, estimez ca are 4-5 nasteri pe zi. Nici nu ma mira ca nu mai vine si dupa nastere sa ma vada, ca e obosit,.... sau ca la unele din fete nu raspunde la tel. Ma intreb cand mai traieste... si cand mai face garzile.

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua!
sa ma bag in seama...in primul rind vreau sa-i spun lui KAY si Sosonicii ca le tin pumnii sa reuseasca in viata frumos! Sanatate multa, rabdare multa si putere sa treaca peste toate !

Eu pot sa ma declar fericita ca am ales in ultimul moment sa nasc la CFR 2 si sa am un copil sanatos, asta dupa ce am stat internata la Polizu vreo doua saptamini, cu risc de nastere prematura.
Dar oricum ma leg si de Elias, ca de ala apartin si dupa ce am aflat de la doua colege ce s-a intimplat cu ele m-am ingrozti...tot la dr. Pirvu amindoua, una a pierdut sarcina la 5 luni, iat cealalta cu o saptamina inainte sa nasca....ca are vreo vina sau nu, habar n-am cert este ca aceste doua experiente mi-au marcat mie sarcina si tot timpul am fost stresata ca n-o sa ajung la termen, chiar daca eu mergeam la alti dr.
Aku` nu stiu daca sunt off topic...dar...la Polizu e infect, doar sectia de neonato/terapie intensiva e cea mai tare din tara...asistenetele cu care am avut io de a face..in marea lor majoritate isi deschideau buzunarele sa le dai...iar cu cele care n-aveau sa dadeau putin sa vezi ce urit se purtau...ma opresc aici...dr. meu era unul foarte bun..pacat de spital...asa ca de utgenta am ajuns la CRF @, cind dr meu era plecat, asa ca am cunoscut o dr-ita foarte simpatica si am constatat apoi si o foarte buna profesionista - io am avut preeclamsie la final si practic decizia ei de a intra in opertatie l-a salvat pe bebe - dr. Mihaela Margaritescu.
Spitalul cum mai spunea cineva de aici e foarte curat, cu paturi modene....dar n-au medicamente - vii tu cu ele de acasa, iar daca e un caz complicat de nascut prematur e problema...s-a intimplat cit am stat io acolo si l-au tinut pina au putut sa-l trimita la alt spital..

V-am facut capul mare...sper sa nu supar pe nimeni

Mergi la inceput

roxygeo,

Nu superi pe nimeni. Ma bucur mult ca ai un bb sanatos in pofida sarcinii dificile si ca totul s-a terminat cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

iote ca vin si eu..am nascut la elias acum 6 luni ..prima sarcina la giulesti...mizerabil spital dar pt medici cu experienta l-am ales ..a fost totul bine...doar ca te externau f repede...decizie corecta tinand cont de mizeria de acolo..era mult mai bine acasa...si a doua sarcina tot la giulesti am inceput-o dar ... este inca un mister pt mine atitudinea dr pe care o cunosteam si m-a cunostea destul de bine asa...am ajuns la policlinica elias ....crezand ca voi naste cu aceeasi dr ( piticul meu pe creier sa fie femeie) dar cand sa nasc ..a murit matusa si...m-a trimis la med de garda...dar dupa ce s-a interesat cine este si m-a recomandat..am nascut cu dr Rotarul..am fost super multumita ...nu s-a suparat pe mine ca am tipat cat am putut desi am avut epidurala ( si sincer nu prea era cazul de tipat..dar de, frica era mare ...stind decursul lucrurilor de la prima sarcina) a venit mereu la mine...mi-a explicat tot am vorbit ca la o masa rotunda decurgerea nasterii..si i-am dat doar 100 E...si mi-a placut ca te tin cel putin 3 zile acolo nu te gonesc repede acasa...deci eu sunt pro Elias...cred insa ca in caz de probleme mai grave nu sunt dotati...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput