Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Kay, nu stiu daca eram eu sau nu, dar iti dai seama ca nu s-a dezbracat numai pt mine.
Vreau sa-ti spun (ca tot te-am prins) ca urmaresc si celalalt subiect al tau si ma bucur tare mult de progresele Soniei si din ce spui tu crede-ma ca face tot ce trebuie pt varsta ei. Iar la greutate recupereaza supeeer! In scurt timp o sa ajunga din urma cele mai grase capsunici.

Viezurila si eu tot pt el am stat, ca la un moment dat am avut o clipa de cugetare: Elias sau Euroclinic. Atunci nu stiam atatea despre Elias...

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

quote:
Originally posted by roli25

Cleo sa stii ca nici la clinica particulara nu ai garantia 100% ca totul va fi bine, pentru ca depinde de medicul pe care il ai. Tot medicii de la stat lucreaza si la particulare, nu altii.

Absolut. Tocmai am auzit de o mamica care a nascut la Euroclinic, a dat vreo 85 milioane nu stiu, oricum o suma imensa, si a marele Herghelegiu lasat-o 3 zile sa se chinuie in travaliu, ca pana la urma sa faca tot cezariana.
Kay, felicitari pentru initiativa, chiar era nevoie de o imagine realista a acestui spital si a personalului.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

An@, anestezist ?? eu am avut 2 !!! de fapt doua... e Popescu, super fitos si plin de el... de parca nimini nu mai nimereste epidurala ca el... si inca 2 o tipa roscata si creata si slaba, Marinescu parca si inca una. Eu le-am avut pe amandoua !!! si am nascut la 11 noaptea. da cred ca se saturasera aia de mine si au venit sa vada cum nasc si scapa de mine... probabil dupa ce m-au anesteziat si dr a inceput sa taie (da, nu adormisem total si am vazut cand a incput sa taie si am simtit ca umbla, nu durere), anestezistele dansau rumba cu un pahar de sampanie si cantau "am scapat de Oana, am scapat de Oana !!!" oricum a fost o super faza cu anestezista si banii... o sa povestesc la mine la odisee cand o sa scriu povestea nasterii Soniei, poveste care nu se mai termina !

mamicile si burticile dragi !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Cred ca voi chiar vreti sa nasc acasa , mi se pare mai sigur am mediu familial si nu ma mai streseaza nimeni.
Zau , ultima postare pe care am citi-o de Herghelegiu -coroborata cu observatiile mele m-au speriat de tot

Chiar nu exista un doctor si un spital in Bucurestiul asat unde sa te poti duce cu incredere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Cred ca voi chiar vreti sa nasc acasa , mi se pare mai sigur am mediu familial si nu ma mai streseaza nimeni.
Zau , ultima postare pe care am citi-o de Herghelegiu -coroborata cu observatiile mele m-au speriat de tot

Chiar nu exista un doctor si un spital in Bucurestiul asat unde sa te poti duce cu incredere ?

ligeea

sigur-sigur exista, dar e clar ca nu-s astia, "pomii laudati", la care initial ne inghesuim sa obtinem programari si de care, pe urma, fugim mancand pamantul.

legat cumva de ce zici tu, acum juma' de an sau mai mult ma uitam la un documentar despre o o gramada de americane care doreau si reuseau sa nasca acasa. mi se parea aproape o barbarie, nu pricepeam de ce in secolul asta si-ar dori cineva sa nasca la fel ca acum niste sute de ani, fara medic, fara aparatura, fara anestezie etc.
cu totul altfel vad lucrurile azi!

irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu am nascut la bucur. dr mi a zis din secunda in care i am spus ca as vrea sa raman la ea (mai era varianta tutunaru, doamne ce bine ca nu am ales asta..) ca nu se fac cezariene. decat in cazuri extreme. si ca daca vreau epidurala ar fi bine sa induc, pt ca anestezisti sunt buni si f prosti. si sa il am pe cel bun pe tura...

eram cam inconstienta atunci, nu m-am gandit nici o secunda ce s-ar intampla daca ar fi nevoie de cezariana. in travaliu m am intalnit cu o tipa in 42 sapt la a doua inducere...horror..ca i s a intors copilul pe masa la cezariana si au dat o jos..s a intors la inducere...

la acel mom am apreciat f mult sinceritatea dr mele. si faptul ca era sist rooming in, adica cu bb in salon din a doua zi, ceea ce mi s a parut extrem de important.

dar mai e o diferenta majora: bucur e un spital de cartier, si inca nu un cartier f bun. pe cand marele elias...

felicitari Kay! pt acest subiect si pt minunea de sosonica, o luptatoare ca si tine!

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

An@,

da, am citit povestea ta .. groaznic. dar nu inteleg de ce dr calomfirescu l-a asistat pe filipescu? nu l-a lasat ,,maria'' sa sau cum? dr calomfirescu mi se pare super .. din pacate e prea mic pe la elias, dar e un profi .. fatza de toti marlanii de acolo ..

sunt asa de nehotarata!!! nu stiu ce sa fac .. DPN-ul meu este 2 ianuarie, daca dr calomfirescu nu e si nu poate veni la nastere .. daca intru pe mana vreunui macelar la Elias?

voi mai vorbi cu dr la urmatoarea consultatie ...

CE SA MA FAC??

27+ probabil Karla Maria

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

Eu am 30 de sapt si de la inceput merg la Elias la dr Rotaru Octavian, ce pot sa zic, pana acum mie mi s-a parut ok, este atent la consultatii, iti explica tot ce trebuie sau vrei sa stii, nu este expeditiv. Ce mi s-a parut mie important e ca raspunde la telefon, iar daca este in vreo operatie lasa telefonul cuiva, te incurajeaza sa il suni oricand la orice ora daca e vreo pb. Eu asta imi doream un dr care sa fie disponibil daca doamne fereste am nevoie.

Din pacate nu stiu cum se comporta la nastere, cat isi da interesul, daca are vreo influenta prin spital (mai ales daca e nevoie de cezariana atunci pe moment).... daca are cineva vreo informatie in sensul asta as aprecia tare!

Sincera sa fiu atitudinea de pana acum a dr. ma face inca sa vreau sa nasc la Elias, pt ca m-a cam speriat ce am citit pe aici despre spital. (ma bucur ca a fost deschis acest subiect!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Mi-am facut foarte greu curaj sa postez la subiectul acesta. Pentru ca eu sunt din tabara adversa, iar aici razboiul pare sa mearga intr-o singura directie. Am nascut in 2004 in Elias (deci inainte de renovare), cu Vladareanu, normal+peridurala. Citind cele scrise aici, mi-as fi imaginat ca Eliasul este iadul pe Pamant iar Vladareanu un macelar. Dar eu stiu ca nu e asa. Rectific: stiu ca in 2004 Eliasul era Ok, nu perfect dar acceptabil ca si curatenie/personal/conditii (eu eram convinsa pe vremea aia ca sta chiar mult mai bine decat multe alte spitale), iar Vladareanu a fost si este inca (am fost de curand la consultatie) un profesionist de incredere. Precizez ca suntem o familie cat se poate de normala, nu suntem nici vedete, nici politicieni, suntem ingineri si atat.

De fapt, am intrat pentru a-i raspunde lui Clab: cand am intrat in travaliu, mi-am sunat medicul, care m-a trimis la Spital, la dr. de garda - Rotaru. Acest Rotaru s-a ocupat de mine pana in momentul nasterii propriu-zise (nimeni nu se astepta sa nasc asa repede si dr. meu a ajuns in pas alergator cand aveam dilatatie maxima). Si a fost foarte ok. Nici nu i-am simtit lipsa doctorului meu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Pai fata de am citit eu aici , la Filantropia unde am nascut prima data a fost raiul pe pamant .
Eu m-am plans de sala de operatii-grozanica ca de evul mediu , cu cersafuri patate ( sterilizate ) , cu mizerie in sala de reanimare ,
cu mizerie in rezerva , dar cu neonatoloaga foarte buna -Dr. Gheorghe , asistentele de la copii dragute ( nu zic ca nu le dadeam , ca n-au dat biba lui Piticu la alti copii -n-aveau pe sectie decat d-alea de sticla pe care le fierbeau in oala , in 2003 daca va vine sa credeti si dadeau din pampersi la greu la toti copiii-erau mamici care nu aduceau , dar erau atente cu cel mic , nu l-am gasit murdar sau mai stiu eu cum , )
Una peste alta deu am avut operatia reusita , n-a trebuit sa fac tambalau ca sa fac cezeriana -nu aveam dilatatie deloc si mi se rupsesera membranele de 8 ore , copilul avea doar 34 saptamani ,
Ce sa zic , Filantropia sau Euroclinic ca am ametit de tot ?

Mergi la inceput