Spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kay,

Si eu sper sa-ti editezi postarea si sa nu ceri inchiderea subiectului. Este un subiect cu aproape 4000 de vizionari. Un subiect de interes pentru multe femei. Actiunile unora au fost influentate de acest subiect, ale altora nu, dar cu siguranta au fost informate despre ce li se poate intampla in Elias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am editat. am mai scris un mesaj anterior, dar nu stiu de ce, nu a aparut.

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by kay

am editat. am mai scris un mesaj anterior, dar nu stiu de ce, nu a aparut.

Sonia

irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Kay te admir foarte mult!!!In primul rand ca ai avut (si ai) puterea sa treci peste ceea ce i-a fost dat Sosonicai.Impreuna ve-ti trece peste tot,si va veni si ziua cand tu vei fi bunica...
Mai mult tu esti cu 2 ani mai mare ca mine,iar mieunila meu e nascut cu o zi inainte de Soso!
Eu am vrut sa vin in Romania sa nasc.Asa ca mama mea s-a apucat sa vada ce preturi sunt la Elias...pentru asta optasem eu.Numai ca mama nu mi-a dat voie sa vin acolo ci sa nasc aici.Cred ca daca ma incapatanam aveam sa traiesc cel mai mare cosmar al vietii mele...
Aici am avut parte de o nastere superba,la fel mi-a fost si odiseea...

Any way voiam sa iti spun ca ai facut cel mai bine posibil deschizand acest subiect...Cine nu e de acord,nu vrea sa accepte realitatea e liber sa dea ignore.Tu ai deschis subiectul cu intentia de a spune prin ceea ce ai trecut,o experienta...nu cred ca isi aveau locul incapatanarile si contrazicerile in acest subiect atat timp cat tu ai scris din propria experienta.

Kay subiectul este foarte citit chiar daca nu raspund la el decat anumite persoane...
Continua sa scrii si nu te sfii....cui nu-i place realitatea e liber sa dea ignore si sa faca ce vrea...

Soso si nu in ultimul rand pe tine!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Viezurila esti la Calomfirescu? ca imi suna cunoscut ce povestesti...

inca ceva la ELIAS: problema anestezistilor. stiam de pe DC si mi-a confirmat si dr ca sunt putini anestezisti si ca e posibil fie sa fie intr-o operatie cand vrei tu epidurala fie daca nasti noaptea sa nu vina.
Eu am ajuns la spital la 5 dimineata si am gasit o anestezista acolo (NOROC!), care mi-a montat epidurala, DAR pe urma nu am mai vazut-o . Anestezicul mi l-au bagat moasele!!!!!!!!! Pai stiu ele cat, cand, ...Pentur ca de multe ori ma gandesc daca nu ne aici au plecat problemele mele la nastere: ca am fost prea anesteziata si nu simteam cand sa imping. Din cate am citit, cand ajungi la dilatatie max se reduce anestezicul ca sa simti nevoia sa impingi.

Dar daca nu aveam anestezie? cred ca muream pe masa cu animalul ala de dr (ca nu-i pot spune altfel). Striga la moasa sa ma apese pe burta si m-a apasat aia de m-au durut coastele mult timp; am vomat pe masa de nastere de durere, ii spuneam ca nu mai pot si el imi zicea ca-l nu-l intereseaza, ca el trebuie sa scoata copilul. ADICA???? nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta ca ma trec fiorii.
Oricum este prima data cand povestesc asa in amanunt ce mi s-a intamplt. Nici familiei mele nu i-am spus. si poate nu as fi povestit nici pe forum, daca nu as fi vazut cu e tratata KAY i ca s-a inteles prost intentia ei la acest subiect.

Candam fost eu internata, cred ca cineva facuse o reclamatie (normal, la cate probleme au fost) ca venea sanepidul in fiecare zi. Dar credeti ca era mai bine? Da, spalau mai des, da rcat era inspectia prin spital, copiii stateau nemancati ca nu aveam voie sa mergem la alaptat si nici completare nu primeau ca sa vada sanepidu biberoanele aliniate sterilizate.

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Doamne fetelor,

ma ingrozesc cand citesc aici! eu sunt la dr calmofirescu (kay spunea ca il stie) si mi-e groaza sa nasc la elias. nu pot sa cred ce se petrece acolo. mi-e teama sa ma las pe mana lor mai ales ca DPN-ul meu este 4-8 ianuarie .. daca nimeresc de Revelion cu cine stie ce doctori? daca am nevoie de cezariana si ma lasa sa ma chinuiesc ..? daca ii fac ceva lui bb ..?

perspectiva cu spitalul privat imi pare tot mai viabila in acest moment. imi pare tare rau de dr, care e super ok ..

off .. nu-mi vine sa cred ce se petrece in romania ..

va pupik

27+ probabil Karla Maria

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ellenuta, eu am fost la Calomfirescu. E super dr. Raspunde la tel, vine la orice ora daca nasti (ca eu aveam emotii ca nu vine, dar l-am sunat la 4 dimineata cand mi s-a rupt apa si mi-a zis ce sa fac), mi-a spus cum e pe la Elias (ff sincer), cui sa dau si cam cat; dupa nastere m-a vizitat si controlat de mute ori pana am plecat acasa. Dar el e la meidcover si colaboreaza cu Elias. Deci nu are cine stie ce putere de decizie acolo. Daca ai citit povestea mea ai vazut ca eu am ajuns sa nasc cu filipescu "asistat" de Calomfirescu.

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Trebuie sa spun ca eu m-am programat la alt medic de la Polizu. Am horatat, in urma postarilor de la acest subiect si despre sp. Elias, in general, sa renunt la "colaborarea" cu Dr. Tutunaru. Pana acum am fost relativ-multumita de dl dr, desi cam expeditiv. Totusi, nu el este motivul pentru care imi fac bocceluta si plec la alt spital. Dar nasterea e un moment important si nu ma pot baza numai pe un singur om, care la urma urmei e om si poate nu o sa vina "sa ma nasca". Si atunci ce fac? Ma macelaresc ceilalti?

Bad Dobby!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

An@, l-am vazut si eu pe Filipescu defiland la bustul gol cand eram la monitorizare. nu stiu daca nasteai tu, dar oricum m-a scarbit total. si cu cata nonsalanta a venit sa vada copilul infectat, nascut prin cezariana de 15 min... cu halatul lui alb fluturand a venit, a plecat... un nenorocit. a distrus cel putin 4 familii in maxim o saptamana. si mai rau e ca nu parea sa-i pese. lui sa i se umple buzunaru...

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

An@ ai intuit bine, tot la Calomfirescu, azi am fost la morfo trim II inca o data m-am convins cat de mult imi place de el ca profesionist dar cred ca nu mai pot naste la Elias.. psihic cred ca mi s-a pus o pata definitiva.. stii si el ar vrea sa aiba garzi in alta parte si prima data nu am priceput de ce.. acum inteleg..

sanatate si pupici pe burtici si bebei

Mergi la inceput