Gravidute si mamici din Cluj (18)
Raspunsuri - Pagina 14
OanaAlina spune:
meli, fac niste musaca de macaroane ca ne place foarte mult!
sper ca bolnaviori sa sa faca bine cat mai curand!
pupici!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
redai spune:
Eu acuma fac cartofi pai cu friptura la cuptor. 3 zile nu am gatit ca mi-a fost plecat sotu la Bucuresti , dar acusica s-a terminat cu binele
mamicutza lui David
OanaAlina spune:
ramonella, cum mai stai cu durerea de burtica? esti mai bine?
sa stii ca asteptam pozici cu paturica/sacul de dormit pe care tocmai l-ai cumparat!
OanaAlina
OanaAlina spune:
redai, binenteles ca puteti veni!
pozici cu david ai? sau sunt pe aici si mi-au scapat mie?
OanaAlina
antoni spune:
Oana-si eu vreauuu. yami ce de bunatati.
Redai-nici tu nu ai putut alapta? cum asa? eu sunt pe topfer.asa de rau imi pare ca trebuia sa trec pe lapte praf, am tot ideea ca trebuie s-o feresc de toate ca asa nu are imunitate. ma dispera chestia asta.
meli
antoni spune:
Oana, Redai-ce active suntem noi. daca restul ne-au parasit, macar noi, hihi. ne tinem de urat.imediat se trezesc bebeii si gata cu binele. cel putin in cazul meu.
Redai-iti doarme puiutul in cursul zilei? a mea nu prea vrea. in schimb noaptea de la 10 seara pana la 7 dimineata somn
Meli
redai spune:
Am poza , dar nu stiu cum sa le pun in album. Ziua doarme si 8 ore, nu incontinuu. Antoni sa stii ca au inca imunitate de la placenta si dupa aceea se dezvolta si a lor. Am avut mult lapte dar nu a supt deloc si m-am muls 2 luni si am ramas fara lapte.Merg sa pap si ma intorc.
mamicutza lui David
OanaAlina spune:
am mai intrebat o data azi si nu mi-a raspuns nimeni... cuptorul cu microunde dauneaza unei femei insarcinate sau mai exact bebelusului?
OanaAlina