O prietena...... batuta de sotul ei.......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Poate aceasta bataie si acceptarea ei de catre prietena ta, are legatura cu statutul de victima si sentimentul de vinovatie pe care i-l inculca sotul ei. De cele mai multe ori "batausii" au "motive" si le spun sotiei. N-ai spalat vasele, n-ai grija de copii, ai gura mare, etc. De cele mai multe ori, daca trec anii, victima poate incepe sa se acomodeze cu noul statut si sa se simta vinovata. Toate astea pe linga dependenta financiara si sociala (importanta in Romania) o fac sa mai accepte o zi si inca o zi si tot asa.. E un cerc din care nu poate iesi fara ajutor din afara. Si ma gindesc ca n-ar fi rau sa fie unul specializat. Daca refuza sfatul unui psiholog (cele mai multe o fac), incearca sa-ti aduni prietenii, toti cei pe care ii are, si ajutati-o intr-o intilnire sau mai multe eventual la tine acasa sa simta ca sinteti alaturi de ea orice hotarire ar lua, dar ca va e greu sa o vedeti abuzata fizic zilnic.
Mult succes tie si putere prietenei,
cu drag,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Am fost si eu in situatia ei, stiu ce inseamna, si stiu ca desi poate odata te-ai batut cu pumnul in piept ca nu o sa suporti si nu o sa ierti asa ceva, se poate sa ajungi sa iti uiti cuvintele. Eu una l-am iertat dupa prima bataie pentru ca mi s-a parut la vremea aceea ca regreta intr-adevar AMARNIC. Poate chiar a regretat, dar dupa DOI ANI a uitat si a incercat din nou. Atunci a fost sfarsitul. Acum, dupa cum stiti (ca doar m-am laudat peste tot) sunt casatorita de o saptamana cu un barbat "painea lui Dumnezeu" care nu m-ar atinge nici cu o floare. Sunt bucuroasa ca s-a intamplat si a doua oara atunci si nu mai tarziu cand ar fi fost mi greu sa rup (copii, casa,etc). Ce voiam sa spun de fapt este ca odata inceput nu se mai poate opri. Daca un barbat loveste o femeie are treaba asta in sange si o va mai face din nou.

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä moto,

eu am avut de copil destule ocazii sä-l väd pe tata cum o bätea pe mama...nu vreau sä mä lungesc, dar o datä zicea cä o omoarä si atunci am intervenit, cä in mintea mea de copil, nu puteam accepta ideea!!! I-am tras o tigaie in cap, care bineinteles cä nu i-a fäcut nimic, dar a fäcut zgomot f. mare!!!!..dar asa am salvat-o pe mama in acel moment.
Intr-adevär, cum spune si Andrada, ästia au mereu motive...la tata era cä mama avea o gurä de te innebunea...ceea ce-i spuneam si eu!!!
Mama, in schimb, imi räspundea la intrebarea mea de ce mai stä cu el, cä stä, ca sä cresc si eu cu tatä!!! Scuze, dar cu un asa tatä nu as fi vrut sä träiesc impreunä, egal cit l-am iubit eu!!!
Nu a fost problema mea si nici nu aveam cum sä iau eu o decizie in acest caz, dar am suferit tare mult pe tema asta!!!...asa cä la pubertate, am tras o linie si mi-am zis cä eu nu o sä trec niciodatä prin asa ceva, egal citi copii o sä am....ii iau si mä uschesc cit mai repede!!!
Asta i-am spus-o si sotului meu, incä de la inceput...dar nu a fost cazul...am avut noroc cu el, nu numai din punctul ästa de vedere...iar cind este bäut, cä se ameteste repede, este cel mai drägut om din lumea asta si mori de ris cu el!!!...pe mine mä albeste cu pupäturile...cä altceva nu prea mai merge!!!

Atunci cind sotul dä in sotia lui, este dovada unei totale lipse de respect, in primul rind, si asta nu poate avea un Happy End!!!

O singurä datä, am väzut cä are intentia sä-mi dea o palmä, la care eu i-am intins mai bine obrazul sä mä loveascä, in timp ce-l priveam cu ochi sägetätori!!! Atunci mi-am zis, si eram hotäritä, dacä dä in mine ästa va fi finalul, färä glume si pardon, mai ales cä stia de la inceput pärerea mea in aceastä privintä!!
A rämas cu mina in aer si a renuntat...norocul lui......cä altfel avea sä mä cunoascä ce rea pot sä fiu!!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cami_30hu spune:

stiu ca este foarte greu dar incerca sa o convingi sa-l paraseasca sau cel putin sa-l santajeze ca-l paraseste.Sa nu ii fie frica caci isi va creste singura copii, caci Dumnezeu o ajuta.Nu are rost sa se chinuie o viata nu merita si in plus copii nu vor uita aceste scene din viata lor.
Pupici Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu nu as sta nici o secunda ... cu o asa bruta ...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Dragele mele in primul rand va multumesc ptr raspunsurile voastre ...o sa incerc sa stau de vorba cu ea .....si sa vedem ce o sa spuna .....va pup Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput