***LA REDOUTE (53)***
Raspunsuri - Pagina 9
addya spune:
merge....decent.
fetelor, care ati luat asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4220471&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1, e ok, merita?
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
addya oo, doamna, scormonesti iar dupa coduri
Ce misto, cutia cu farduri chiar o vreau![]()
Mai sunt comenzi (preferabil mici, care sa vina ca scrisori) din 18-19? Am emotiii!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
o sa vina felicia, ai rabdare.
pai cate dintre voi are asa postarita dresata cum am eu? mie mi-a adus punga acasa azi dimineatza, dar fata imi ia si alocatia si pensia parintilor etc etc, are copii dupa buletin, tot ce trebuie.
numai pachetele nu poate sa mi le ia...
. e adevarat k curg shi bacsisurile.....grasune chiar.
am dat 2 comenzi mici-mici, una de pe contul meu si una de pe al sotului (nu de alta dar sa nu se prafuiasca), cadou acea "vesta velur maro" si aia matlasata anne weyburn...
mai tarziu o sa mai scobesc dupa ceva coduri...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Jasmine spune:
Nu e nimeni pe aici?
Scotociti dupa coduri sau ati iesit la plimbare pe vremea asta frumoasa?
aissa spune:
Noi ne-am serbat ca azi avem 3 ani! De comandat poate sapt viitoare cand sper sa vad pungile trimise de pe 20....
alinabojuc spune:
Salutare fetelor. Azi am sosit de la Baia-Mare. Am fost la o vara de acolo. Am mers putin si la Sarbatoarea Castanelor; era foarte aglomerat, manele la toate tarabele, mizerie de nedescris si mirosuri de toate neamurile.
cand dau de miros de hamsii...
e groaznic, ce sa mai mananc ceva. speram sa fi scapat macar acum de hamsii, dar se pare ca nu.
Aissa cine face 3 ani azi?
saptamana asta sunt si eu cu emotii pentru colet.Maine o sa fie 11 zile, poate vine poate nu.
Eu as vrea sa vina.![]()
alina
alinabojuc spune:
Ii doresc fetitei tale tot ce e mai bun in lumea asta. Sa fie cuminte si sa nu ii supere pe mami si pe tati. E o printesa mica.
alina
miki68 spune:
Aissa, sa-ti traiasca fata, sanatoasa, norocoasa (si stiu eu ca este!)si sa va aduca numai bucurii!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
croco21 spune:
Aissa, la multi ani fetitei tale, sa creasca mare si desteapta si sa va bucurati de ea!
Eu acum m-am adunat de pe drumuri, am trei avize pe care le iau luni - comenzile mele in 15 si 16 sept. Nu am nimic important, unul e pt un etui foto, altul pentru o bluza, si unul mai mare cu un sacou + alte lucruri verificate deja de voi. Sacoul a fost cam scump (vreo 50E) dar aveam fusta luata din iarna si m-am gandit sa intregesc costumul.
http://community.webshots.com/user/croco21