***LA REDOUTE (53)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dar?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Deci ne zici de unde ai luat pantofii aia romanesti?
Sa nu spui ca de pe LR...

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

addya,ar fi doua variante:
1)Drobeta
2)Europa

Claudia
Jasmine ,mersi pt nr.telefon

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andre_ea de mult l-ai primit?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mai mai, se vede ca de cand cu LR nu mai umblati pe la magazine....
eh, langa mall vitan e o piata, si in piata niste butice mici, amarate, cu pantofiori misto.
bine, in conceptia mea misto=elegantel si purtabil, nu din aia cu maxi tocuri....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Mai ce atmosfera redoutista, d-aia adevarat, cu emotii cat casa. Si eu astept scrisoare din 19, poate luni vine

Madau sigur fac plangere. Nu ca as rezolva mare lucru Doru deja rade de mine ca ma zbat prea mult sa recuperez 18 euro.

Catutza gata, ai depus armele? Eu cred ca te vei intoarce

Corap norocoaso, te urasc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, era coletul din 18 venit ieri.
Nu am avut multe in ele, asta a fost comanda data cu bani de la mine de test, pana sa trimitem cecurile. Sper ca luni sa primim comenzile din 20....

Deci:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9410457&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> sacou , subtire si cam straluceste plasticul din el dar e ok de tavalit la serviciu

www.laredoute.fr/vente-t-shirt-taillissime.aspx?productid=324086988&documentid=346107&categoryid=23110742&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> bluza , am luat 48 ca stiam ca Taillisime imi sunt mari 50 dar asta e cam stramta, imi scoate in evidenta toaaaate suncile. Dar nu e vina ei saraca

www.laredoute.fr/vente-la-jupe-culotte-taillissime.aspx?productid=324114381&documentid=210407&categoryid=32985726&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">fusta pantalon in sfarsit am luat-o si pe negru, pe alb o luasem din primavara cu 21 de euro si e super misto, eu ma simt fff bine in ea ca e compromis ideal pt grasune, pare fusta si e totusi pantalon, usor, fin materialul...

Si pt Ale doar o pereche de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6513336&SizeCode=00114&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bermude . Faza e ca dupa ce am vazut ca blugii 102 ii sunt lungi astia i-am luat 108 in ideea ca sunt acum lungi, la primavara 3/4....ma rog, ideea e ca ii sunt acum 3/4 dar sunt ok.
Comenzile din 20 inca nu au sosit...noi speram deja

A, uitam, am avut cadou parka noir, o gecuta subtirica dar ok pt cand se raceste vremea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,bine ca a ajuns coletul!

Am mai dat si eu azi o comanda cu 2 perne si 3 prosoape si cadou usactorul ala de par.

La comanda aia pe care am dat-o pe fax a iesit o mare varza.Sabine a facut cum a dus-o pe ea capul,degeaba am incercat sa-i explic ceva aritmetica elementara.Pana la urma mi-a pus bluza aia la pretul de 8.37 cat era pe site(desi ieri insista aiurea sa mi-o treaca la 27.9!),dar mi-a pus numai o pereche de adidasi (desi eu comandasem 2)si a tinut-o pe a ei ca nu pot sa folosesc nici un cod.

Una peste alta mi-a inregistrat deja in suivi de commande ce a crezut ea de cuviinta si iar au ramas datori la mine cu 19.11 euro,desi i-am repetat 3 zile la rand ca am ales acele produse in asa fel incat sa ajungem la zero.

Probabil are de gand sa-mi trimita iar un cec.Azi i-am scris ca nu vreau cec,sa ma mai lase un pic sa gasesc ceva de comandat in valoare de 19 euro si sa incheiem telenovela asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by addya

mai mai, se vede ca de cand cu LR nu mai umblati pe la magazine....
eh, langa mall vitan e o piata, si in piata niste butice mici, amarate, cu pantofiori misto.
bine, in conceptia mea misto=elegantel si purtabil, nu din aia cu maxi tocuri....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Adina, poti sa pui niste poze cu pantofiorii, te rog? Eu nu cunosc zona Vitan, dar tre sa-mi iau pantofi si, daca merita efortul, ma deplasez pana acolo.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

va rog sa imi raspundeti si mie ce masura poarta un barbat de 1,85 si 95 kg?116/124 sunt masurile de la burta?am umblut un cos pt mine si pt el nimic ca nu ii stiu masura.

Mergi la inceput