***LA REDOUTE (53)***
Raspunsuri - Pagina 21
lavi02 spune:
Fetele carora v-au fost acceptate comenzi cu ceurile prin fax, cu cine ati vorbit, cu Sabine sau cu Christine?
Multumesc! 
alinabojuc spune:
Oau Camelia superbe hainite. Oare marimea noastra or fi?
Sa le poarte sanatoasa Daria.
alina
Laura Ioana spune:
Fetelor, redoutistelor, spuneti-mi si mie, va rog daca mai sunt valabile codurile cadourilor de prin primele capitole? As vrea sa stiu care-i codul pt setul de genti, din care una maricica de voiaj (rosii, parca). Stiu ca v-ati luat multe din voi si voiam sa stiu ce fel de produse tre' sa cumpar sau de ce valoare?
27+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
danielac spune:
fetelor,eu m-am mutat de dumnica la Brasov, dar luni m-a anntat matusa mea,care lucreaza la posta, ca mi-a venit coletul de pe 20.09, ce cu comanda test de 12 euro...
intre timp am primit confirmarea comenzii facute catre Christine, in baza cecurilor neprimite, comanda a fost acceptata, fara cec-uri si fara fax, numai mailuri, au trimis-o i schmb in doua colete si mi-au scos FDP-ul bagat de mine... dar e ok oricum, sunt trimise pe 28 sept. sa vedem cand ajung...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Fetele carora v-au fost acceptate comenzi cu ceurile prin fax, cu cine ati vorbit, cu Sabine sau cu Christine?
Multumesc!
eu cu Sabine am vorbit.
Laura,codurile alea nu mai sunt valabile.
lavi02 spune:
OK, multumesc!
Laura te duci pe un link catre un subiect mai vechi si vezi acolo codurile. Le incerci si tu.
nushulica spune:
fetelor mie nu prea imi miroase a bine deloc...prea multe erori da siteul iar si mailurile de confirmare la mine au venit aiurea...nu cumva au sistat iar livrarile??
a dat cineva comanda ieri azi si a primit mail de confirmare normal>??
Lorrycik spune:
Buna fetelor, 
Am vazut ca aveti mici probleme legate se raspunsurile fetelor de pe La Redoute, a celor care asigura suport client.
Eu i-am scris ieri Sabinei un mail in care o intrebam cam in cat timp imi va ajugne comanda si mi-a raspuns.... in mai putin de 2 ore; Eu i-am scris mail-ul in franceza si poate asta sa fi fost motivul? Nu stiu... oricum, mi-a spus ca urmatoarele reclmatii ori cereri de informatii sa nu i le mai adresez ei pe mail - cine stie, o fi fost promovata si nu mai foloseste mail-ul ei pe post de suport client
.
Va sfatuiesc sa incercati sa le scrieti in franceza pentru ca oamenii care asigura suportul client pentru magazin sunt, de fapt, angajati ai aceleiasi firme la care lucrez eu si, ori sunt din Franta ori din Maroc... Sunt formati sa raspuna, in principal, in limba franceza iar mail-urile in alte limbi sunt escaladate catre anumite persoane... Pana ajunge mesajul vostru la ACEI oameni capabili sa raspunda in englza, de exemplu, dureaza....
A tres bientot, fetelor
Laura Ioana spune:
Aha, multumesc
Am intrat si eu pe MA-REDUC dar nu ma pricep deloc cum tre sa vad codurile si ce cadouri are fiecare cod
Asta e, daca nu am luat in serios franceza la scoala!!! N-am stiut ca ar putea sa-mi prinda bine![]()
Faza e ca tampitii mi-au golit cosul
SI nu mai stiu unde sa gasesc produsele alea! Pusesem o pilota pt copilas la 8,9 E si un pledulet la 5,6 E si o bavetica dinaia ca o bluzita! Habar nu am unde erau!
27+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Faza e ca tampitii mi-au golit cosulSI nu mai stiu unde sa gasesc produsele alea! Pusesem o pilota pt copilas la 8,9 E si un pledulet la 5,6 E si o bavetica dinaia ca o bluzita! Habar nu am unde erau![/green]
data viitoare cand pui produse in cos salveaza link-urile si intr-un fisier Word,ca sa nu le mai pierzi.