Nu stiu daca este sau nu astfel de subiect pe acesta tema dar ma tot cauta parinti sa ma intrebe de cate o gradinita. Ma refer la cele prin care am trecut eu.
Eu nu vreau sa ma ascund dupa degete si sa va spun daca este buna sau nu una din ele.
Vreau mai intai sa fiu atentionata de moderator daca am sau nu voie sa dau nume.
Este una pe Ghencea(sunt 2 dar eu la una am dat copilul), unde inafara de ati lua banii si a nu oferi nimic.......nu ofera.
Am fost la 10 la desert si am ramas surprinsa de cate fructe primeau copii la acea ora. 2-3 felii de banane care vedeai prin ele.
Nu raspuns la intrebarea ce a facut copilul azi???? raspuns BINE
Nu dau apa copiluli, nu-l schimba de pempars......
Cum se desfasoara un program, desene si iar desene.........
Va rog sa fii foarte atenti ce faceti cu banii vostri, cui ii dati si ce va ofera de ei.
Acum am copilul la alta graidnita care ii dau 10 cu felicitari.
Au bine organizat programul, se fac multe activitati si diferite, au jucarii multe si mult material didactic.....NU AM CUVINTE!
Nu au TV ne nici o culoare in toata graidnita. Au sala de calculatoare, sala de dans, sala de mese, bai mai multe, este o curatenie de nedescris. E super bine. De masa....au cate 2-3 feluri si le da ce le place si cat vor.
Primesti meniul pe sapt, orarul la fel...sunt foarte comunicativi si iti spun tot ce intrebi si mai mult. Nu sunt mai mult de 5 copii la grupa.(acesta este pe Valea Oltului, si aici sunt 2 dar eu vorbesc doar de una)
mai aveti intrebari.....astept.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Buna Paula & Alexa & Paul :)
Cred ca e mai mult decat binevenita discutia. Ar trebui sa existe undeva un top al gradinitelor (exista? ). Noi vrem sa inscriem piticul la gradi si nu stim ce sa alegem (in Tineretului)...Asa ca daca ne puteti recomanda (sau nu) o gradi sau alta, suntem recunoscatori!
Miki cel Mic!