Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai, deschideti capitol nou sau ce faceti????

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana,prisi,bee,sim multumesc de sustinere si majorete.
sim nu te-as dezamagi eu draguta sa cazi din functia de ghicitoare dar depinde numai de incapatanata asta micuta.
bee e un adevarat gimnast bebelinul tau.imi inchipui ca iti face burta vraiste,si a mea,cand incepe...nu o mai opresti!

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Bai, io am chef de barfa si voi nimic??? Tocmai amu cand al meu e plecat cu sorcova, nu vreti si pace sa deschideti un capiol nou....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Astazi am fost cu printzesa la Medicover, pentru analize. Le-am cerut celor de la receptie sa o mai vada un doctor totusi inainte, sa vedem daca mai are sau nu nenorocitul ala de icter, in speranta ca ne va spune ca a trecut si scapam de intepatura.
Din pacate si doctorita de garda a confirmat icterul, asa ca ne-a zis sa facem analizele
Am mers in cabinet, sa-i recolteze sange, impreuna cu asistenta, doctorita respectiva si tati. Asistenta mi-a zis sa ies pe hol daca sunt mai "sensibila" si nu suport sa privesc procedura. Nu am iesit, dar nici nu m-am uitat, am stat undeva aproape de usa, incercand sa ma abtin sa nu plang. Ceea ce nu mi-a reusit, ca in momentul in care a inceput sa tipe... Offff, mititica... Nici tati nu s-a putut abtine, si lui i-au dat lacrimile. E asa de greu sa vad ca sufera puiul meu... O sa-mi spuneti poate ca pana la urma nu a fost decat o intepatura si disconfortul pe care l-a simtit cat timp i-a luat sange... Da. dar e puiul meu si nu suport sa stiu ca o doare ceva...
Trebuia sa recoltam si pipi, i-a lipit asistenta o punguta la pasarica si am asteptat sa "produca" un pipilic, da' ne-a cadorisit cu kk mult si dupa vreo jumatate de ora cu foarte putin pipi, prea putin pentru analize. Asa ca ne-a dat cateva pungute de-alea si-o eprubeta, sa recoltam noi acasa si apoi sa aducem eprubeta la ei. Asa ca sambata dimineata avem program de recoltat pipi ( maine n-are cum sa ajunga tati la clinica, sa duca pipilicul, trebuie sa-l duca in 2 ore )
M-a sunat Roxana si mi-a zis ca am trecut pe langa ea si bebe Andrei. Pe Andrei l-am remarcat in fata liftului, chiar i-am zis sotului ca uite un bebe care e un pic mai mare decat Maria. Roxana era la receptie, mi-aduc aminte ca am vazut ca era cineva in fata receptiei, dar eu ma uitam la receptionera, sa-i zic "la revedre", asa ca nu m-am uitat si la persoana care discuta cu receptionera. Si eram prea bulversata sa mai vad ceva in jur ( si oricum eu stau prost cu spiritul de observatie )
Imi pare tare rau... Ca nici la bebe Andrei nu m-am uitat decat in treacat, ca deh, nu ma zgaiam acum la bebelusii altora... Dar am remarcat ca e mare, eu am zis ca are vreo 2 luni mai mult decat Maria

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Annisia, daca si carpatina si nana au nascut... nu stiu cine ne mai deschide noua capitol. Ca am impresia ca toate fetele care stiau cum se face au trecut la categoria mamici si ajung mai greu pe DC

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Simuleeeee vrem capitol nou!!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Kris si care mai stiti - sariti oameni de faceti capitol nou ca sunt nevorbitaaa!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Marunzika e normal sa mai dea afara un surplus...al meu daca manca prea repede varsa tot.

Rox pai te-ai miscat repede daca ai reusit a faci atatea achizitii...sarbatoresti in familie sau astepti si prieteni,rude??
Ce mie necaz ca pe la noi nici onomasticile nu se sarbatoresc, drept sa-ti spun cele de nastere mai mult se ti-n cont cele ale copiilor(prietenilor sau rudelor).

Ali36si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmenita, Andries a spus foarte frumos despre sentimentele de mamica. Chiar asa e. La primul bb ai mai multe griji, dragostea creste treptat. La al doilea am simtit de la inceput atasamentul. Ce sa zic...Uite, atat mi-am dorit sa doarma Alex in camera ei si acum eu am probleme sa adorm fara ea.

Andries, f frumos spus.

Luy, lasa ca ne vedem noi. Auzisem plansetele din cabinet...off, stiu cum e la analize, cred ca am povestit si aici. Imi pare rau doar ca nu am schimbat si noi o vorba. Vat despre varsta lui Andrei, pana si Dr Oros de ieri credea ca are peste 2 luni cand l-a vazut.

Apropos de Andrei, care acum plange de plictiseala, ca a dormit destul. Cred ca incepe sa vada mai bine, urmareste la carusel miscarea si mai nou se socializeaza cu bara de la scoica. Ii vorbeste, un fel de gangurit, un "aa", apoi o cearta. Rade la ea si are ochii tare vioi. E asa caraghios.

Hai ca ma duc ca ne doare capul de plans.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Andries, iote cam cum cumpar eu haine pentru bebe de 6 anisori, daca nu si mai mult...
Eu nu am ramas cu omul meu 8 ani insarcinata si ajunsesem sa credem ca sigur unul dintre noi nu poate sa faca. Ajunsesem sa fiu disperata, iar pe el il innebuneam de cap. In fiecare luna aveam impresia ca sigur am ramas. Apoi il dezamageam, dupa ce imi faceam testul... Ultima data nici nu m-am mai uitat la rezultat. A stat testul meu o ora in baie, pentru ca nici nu mai vroiam sa stiu ce zice. Ma gandeam ca iar o sa plang ore-n sir ca sunt handicapata si nu pot deveni mama. Ma saturasem de facut dragoste la comanda, de stat cu picioarele intinse pe pereti, de calculat ovulatii si zodii... Cand am vazut a doua liniuta, destul de palida, am crezut ca e o eroare si mi se parea nedrept ca destinul se joaca tocmai cu astfel de chestii... Am dat fuga la farmacie si am mai cerut unul, desi fetele mi-au spus ca sigur sunt, daca a aparut si a doua liniuta. Mi-am repetat imediat testul si plangand de fericire l-am sunat pe al meu. Acum imi pare rau ca m-am grabit, pentru ca peste numai trei zile era onomastica lui, Sfantul Ion si aveam mare petrecere mare. Ar fi fost super sa ma abtin si sa-i dau vestea la suflatul in lumanari. Iote ca nu putui. Eram atat de fericita si nici nu imi venea sa cred, incat simteam nevoia sa spun neaparat tuturor. Plus ca mi se parea nedrept sa nu guste si el din sentimentul ala dulce de implinire umana. Poate ca nu am gresit, nu stiu... A venit intr-un suflet acasa cu o sampanie fara alcool. Pe 7 ianuarie am anuntat pe toata lumea ca o sa fie unchi, matusi, bunici, nasi, prieteni de suflet pentru puiul ce avea sa vina. I-am lasat pe toti masca si a fost super...
Ne doream foarte mult o fetita (pe care sa o cheme Francesca). Mai ales tati. In saptamana 12 am avut probleme cu sarcina si m-am internat in spital. La echograf, doctorul mi-a spus ca voi avea un baietel. Imi doream atat de mult sa traiasca si sa fie sanatos, incat nu mai conta nimic altceva. Tati a fost nitelus dezamagit, dar am simtit ca il iubea la fel de mult ca si mine.
Iata ca lunile au trecut, cu bune si rele, cu speranta si compromisuri, cu multe kilograme in plus, celulita si vergeturi, cu distractie mai putina, plimbari si calatorii reduse la minim, dureri, contractii, tratamente etc, etc, etc... Cum s-a terminat aceasta lunga asteptare stiti deja, pentru ca mi-ati fost alaturi. Cu siguranta, pentru familia mea e un nou inceput....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput