Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
adriuta spune:
clauclau
Imi pare asa de rau pentru Razvanel, .... sa ai grija ce fel de educatoare are ca uneori sunt asa fitzoase unele educatoare. Acum eu nu o cunosc dar stiu ca unele asteapta sa stea toti ca nise sfiinti in clasa. Si tu sa te bazezi mult pe instinctul tau de mama ca tu il cunosti mai bine decat oricinepe copilul tau. Pune-l pe el sa iti povesteasca fara sa ii spui de ce ai deschis discutia, trage-l de limba cum se zice, vezi opinia lui asculta-l si apoi spune-i ce a zis educatoarea ca poate adevarul sa fie undeva la mijloc. Please sa nu te superi pe mine ca iti spun asta, consider-o un sfat prietenesc nimic mai mult, dar eu sunt profesor de meserie si stiu cum sunt profii si educatorii in Ro. Acolo si ai mei stateau ca niste sfinti la clasa si de strigam linisteee....pace totala.Si crede-ma ca nu eram cea mai rea profa si de multe ori noi cei tineri eram criticati de DOAMNELE PROFESOARE mai de epoca veche ca suntem prea delasatoare cu ei. Aici e o harababura in clasa...wowwww si nu zici nimic atata timp cat nu salta limita si crede-ma la limita este ...mare. Ca daca m-as plange ca nu e cuminte la ore copilul de cele mai multe ori imi rade parintele in nas si imi zice ca de aia sunt platita sa il educ sisa il fac cuminte . Asa ca epoca trasului de perciuni, paratul copilului catre parinti si pusul la colt a trecut si aici si in Ro . Ce zici?
Adriana Iugan
17+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adriuta spune:
mami_papatot
Da e interesant ce s-a inamplat atunci in aeroport, mai cu seama ca de obosita cu vre-o ora inainte de scena cu pricina incetasem sa mai vorbesc. Sotul ma tot intreba una alta abia daca raspundeam hmmm mmm aha.... si dormeam pe mine, si deodata ...da-i si da-i.
Ma bucur pentru tine ca esti asa activa. Eu sincera sa fiu sunt cam slow, nu foarte inceata dar nu mai am viteza pe care o aveam inainte de sarcina.
Tu atatea le faci atatea le treci toata ziua ocupata ocupata. Pariu ca n-o sa ai nici o problema la nastere si o sa nasti ff usor. Multe femei active nasc usor. Nu vreau sa spun ca ar fi o regula dar esti predispusa pentru o nastere usoara. Am vazut pozele de la nunta, foarte frumoasa rochita si combinatia de culori.
Ininte de a pleca din tara am planuit sa ne casatorim si sa facem nunta si eu atunci facusem planuri cu combinatii de culori, domnisoare ...buchetele si floricele. Avocatul ne-a zis: te insori cu ea in RO pana la cetatenie nu o mai aduci. Asa ca am plecat la el si la 3 ani dupa ne-am intors in tara si am facut nunta .Crede-ma ca n-am mai avut chef de buchetele si miresele....a fost ceva mai simplu si mai putina bataie de cap ca saraca mama s-a ocupat de tot.
Oricum,tu ai planuit totul in detaliu si totul a fost foarte reusit ...totul, si tu ai stralucit mai presus de toti.Mama ta pare a fi foarte mandra de tine. Mai ales acum cu bebe (banuiesc ca e primul nepot) te-ar manca de draga, nu-i asa?
Adriana Iugan
17+
adriuta spune:
arima
"si eu sunt mamica de martie... 26 martie 2008."
Bine ai venit aici cu noi. Da ai dreptate ca un copil e un dar de la Dumnezeu, imi place mult motto-ul tau. Iti doresc ca sa ai o sarcina usoara , o nastere si mai usoara si un bebe asa cum ti-l doresti.
Ali_bia
Bine ai venit in club... greturile, durerilede cap.... ceva normal si NATURAAAAAAAALLLLLL asa spune nenea dctoru'
Succes cu Pc-ul o sa fi si tu randnico-dependenta pe urma ...ha ha ha
Kya
YUPIIIIII , ce ma bucur pt tine. Cat e de mare bebe? Cred ca toata ziua stai sa privesti spectacolul de la tine din burtica.
Cu stetoscopul ai incercat sa ii asculti inimioara? Incearca, o sa fie super sa il auzi. Deh.... ne descurcam si noi cum putem ca nu toate avem noroul lui katye holmes(parca asa o cheama pe nevasta lui cruise) sa ne cumpere sotu' eco la domiciliu. Io cred ca toata ziua numai asta as face.
midasnu
Ce fain o sa fie de Craciun cu masinuta, cea noua, o sa mergeti la rude si prieteni si o sa fie caldurica in masinuta si o sa mearga cd-ul... ma bucur mult pentru voi, si cu bebe pe drum... nu-i asa ca-i frumoasa viata ...cateodata? Mie asa de dor de zapada....mor de dor, in special de craciun si sarbatori.
Adriana Iugan
17+
adriuta spune:
natynic
Daca DR. ti-a spus sa iei medicamentul sa il iei. Ea stie ce e bine pt toti. Succes si sa sti ca stresul nu e bun pentru bebic cel mic. Incearca sa te si relaxezi acum cu nunta si sa nu te uiti pe tine. Toate o sa treaca si daca o sa vi se intample ceva tie sau la bebe ce folos de tot. MA bucur ca sotul se simte ma bine de la taietura si ca ai rezolvat cu biserica. Apropos, cand e nunta? Si ce inseamna chestia cu ureaplasma??? Nu te supara dar nu prea ma pricep la astea si e ceva nou. Cat despre toxi... incearca ceaiuri, intreaba doctorita dar de multe ori in cazuri de stres(cu e cu nunta la tine) si mai ales daca esti gravida corpul nu mai elimina toxinele ca inainte se cheama blocaje....si nu mai stiu cum si se recomanda detoxifiere si relax ca sa ajuti corpul, de altfel incearca masajul, ESTE EXTRAORDINAR. Atata am auzit si io si incerc sa ajut cum pot. Cateodata naturistic e mai bine.Am o prietena doctor homeopat sau asa ceva si ne inebuneste pe toti cu aura si chestii dn astea... hi hi.
NU te supara daca gresesc Bine?
numeioana
Este ca e minunat sa ai hainute de bebe in maini? O sa vezi ca o sa le impaturi si despaturi de zeci de ori.... si iar le impaturi si le schimbi ordinea in dulap si.... ioiii l-am disperat pe sotz cu hainitele. CAt despre cat de mici sunt? Ai vazut vreodata hainite pt prematuri?? IOIIIIII sunt minuscule noi ne-am contrazis daca sunt pt
bebe sau papusi si vanzatoarea ne-a clarificat. Am ramas amandoi masca. Ce sa mai amuzat vanzatoarea .
Adriana Iugan
17+
adriuta spune:
Cat despre discutia despre zbataieli sub plapuma ...sar peste... Eu cred ca totul este ok cat te simti bine si nu ai nici o problema care sa impuna restrictii.
gaghi
Numai bine si pe viitor pentru tine si bebele tau iti doresc. Fi optimista si pastreaza legatura cu el. E ceva demonstrat ca daca o femeie cu risc ridicat de avort pastreaza contactul cu fatul (citeste-i, vorbeste-i, mangaie-l) sansele sa nu faca avort cresc. Totul se transmite, emotia, stresul,mancarurile ...totul merge la el.Si nu uita fiecare saptamana in plus mai multe sanse sa fie totul bine.
mami_papatot
mama ce de idei de cadouri.... de unde le-ai scos mama pe toate asa intr-un timp scurt....nu stiu, dar e ceva ...mirare nu alta. De acum stiu pe cine sa intreb de ce cadouri sa mai fac...
PIDANA
Sangerari se mai intampla sa ai in special la inceput totul e foarte normal pentru ca se pregateste totul pentru lunile ce vor urma. Daca culoarea e maronie, adica sangele nu e rosu aprins si nu e in cantitati mari nu te speria, si eu eram asa si dupa 10 saptamani nu am mai avut sangerari defel. Am mers pe net si am cautat articole si chiar DR a zis ca totul e ok daca e maroniu. Sanii o sa te doara te lasa iarasi te dor.... si tot asa(eu pana la 17 saptamani iti pot spune ca atata e sarcina mea). Citeste pe net articole ...citeste mult si o sa aflii multe raspunsuri la intrebari.
Adriana Iugan
17+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_papatot/mami_papatot.jpg)
mami_papatot spune:
Buna dimineata randunicilor! intru putin sa va salut pe toate si sa va pupacesc, apoi fug la trebusoara.Vreau sa va spun ca aseara mi-a adus florinul meu un filmulet, m-am topit toata ... se numeste In pantecul mamei/In the wonb - are doua parti i este un documentar despre viata intrauterina ... dar foarte dragut, ca nu ne-am putut dezlipi ochii de la el ... l-am rugat sa vi-l puna si voua aici dar mi-a spus ca este f mare si nu poate ... incercati sa-l descarcati de pe dc+.
roxanasa stii ca si eu am ramas repede insarcinata ... adica de apucat ne-am apucat in aprilie (dar trecuse deja ovulatia, pentru ca am amanat din cauza faptului ca nu primisem inca rezultatul analizelor), practic in mai nu am ramas insarcinata pentru ca in postul Sf. Petru si Pavel am stat cumintei ... si in iulie ... top si
numeioana...pai tortuletul poti sa il faci tu ... si va aprecia si mai mult ... oricum, important este sa va simtit bine si mai ales sa il faci pe el sa simta cat de mult il iubesti...sarbatorire frumoasa si mai ales multi ani fericiti sotiorului tau!
ralucaspmsi noi suntem hotarati sa facem recoltarea de celule stem, ramane sa vorbim cu Dl. Dr. Parvu si sa vedem ce ne recomanda si dumnealui (ma refer ca si firme)... oricum, cred ca asta ar putea fi trecut ca separat intr-o pagina la incept pentru ca este de interes pentru f mute fete ... poate ca ar fi si mamici care ar recurge la recoltare dar nu cunosc procedura...
serrytu scrie aici cu nadejde si vei scapa de moderare ... cat despre burtici, cred ca a mea este printre campioane, dar se mai datoreaza si sunculitelor din dotare ...
pidana...incearca sa iei legatura cu un medic ... si eu am gasit sange pe hartiutza dupa primul control pe masa...l-am sunat pe dnul dr si mi-a spus ca se mai intampla dupa control dar ca el ar fipreferat sa nu se intample ... asa ca mi-a dat utogestan timp de vreo 10 zile (desi prin a 4 zi de tratament am fost la dumnealui la eco si totul era in regula, am continuat)... multa sanatate tie si bebelusului.
ntynic ... pupici si tie ... stiu mama ca nu utrogestanul este problema ... problema este ca de ce ajungi sa-l folosesti ... oricum, este destul de neplacut in timpul tratamentulu din cazuz scurgerilor ...
dianabine ai revenit .. te asteptam cu vesti multe si bune despre tine si bebe...
adriutza ... mai conteaza acum o minciunica mica, daca e sa "cobesti" in felul asta, mai minte si tu ca stai intr-un palat, ca te plimbi cu o caleasca alba (sau vorba sorutzei mele 200 de cai putere si un ponei in spate)...cat despre hiperactivitatea mea, sa vei ce mai lenevesc eu de saptamana viitoare, ca mi-a cam ajuns ... si la mine problema este ca nu pot spune ... stiti, n-am terminat azi, dar maine e totul ceas ... nu pot nici macar sa termin mai tarziu cu 1 ora ...no way hose!
sovi, kya, mihutza, ali, olgutza, nicol, riana, monica,pupici mukti si voua si burtici veselite!
simo...sa-ti fie rusinica nasului, stai la toloneala si la relaxare ... ei comedie ... ne e doooooooooooooor de tine deci ... come back, baby come back!
daca am uitat vreo randunica ... atunci ea sa primeasca pupicii pe care ii primiti voi toate la un loc!
mami_papatot 11+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
adriuta spune:
Am reusit sa citesc toate ciripelile si am raspuns asa cum m-am priceput. Sunteti tare tare dragute toate si va multumesc pentru ca m-ati primit cu voi.
Un singur lucru... traiec sentimentul acasa, sa fii in Romania ma refer, unde oamenii sunt prietenosi, si chiar daca sunt straini se imprietenesc usor, leaga prietenii, sunt altfel. Putin ma intristeaza ca voi sunteti acolo si aici nu e la fel, ai pe de o parte dar iti lipseste cealata... e greu de inteles . In fine nu are rost sa va mai plictisesc cu vaicarelile mele fara sens.
Maine am programare pentru analize la laborator. O sa dureze pana saptamana viitoare cand laboratorul trimite rezultatul la DR.
Saptamana viitoare o sa merg la DR sa ma consulte si la eco. Sper sa aflu ce e si sa putem adauga carucior colorat la listuta.
Probabil maine nu o sa am timp de stat prea mult pe net. Sa aveti grija de voi si de comorile ascunse bine in cuibusoarelelor calde.
Acum ma duc la somnic . Va pup pe toate
Stol de randunici si mamici
.... de martisoare
Adriana Iugan
17+
nicol_conte spune:
Buna dimineata stol!
Am intrat sa va salut si merg sa citesc din urma ca vazut ca adriuta s-a pus serios pe scris vrea sa ne ajunga din urma.
revin
la tot stolul
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol9+ si Alexia(24aug2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Neata si de la mine!
Da ati scris o gradamada de ieri, harnice fete
Eu mai am o saptamana de concediu pe care abia astept s-o iau sa stau acasa, dar din pacate nu pot decat in noiembrie cand e un pic mai lejer la lucru. 10