Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)
Raspunsuri - Pagina 20
Olgutzika spune:
Ela, !
Simo, sa treaca durerile? Si stii ce? Curatenie poti face si maine...
Delphin, iertare!
Raluca, tu ce faci?
Nu mai am rabdareeee, vreau sa vina fetele colorateleeeeeee .
Olga 17+ cu Ioana
Clabuc spune:
Randunicile mele scumpe si dragi,
In primul rand va multumesc din suflet pentru incurajarile pentru controlul de azi de la 16:00 (zici ca am examen, asa emotii am); inseamna atat de mult pentru mine sa va stiu alaturi chiar daca nici macar nu ma cunoasteti. Imi dati putere si mult optimism.
Si, in al doilea rand, imi cer scuze pentru ieri, cred ca simteam si eu nevoia sa ma rasfete cineva, sa primesc multi pupici dulci de la voi (ceea ce s-a si intamplat); azi, eram toata un zambet aici la birou, la servici, cand va citeam mesajele. Multumesc mult de tot si va pup si eu de o mie de ori .
Ioana, stii ca deja iti tin pumnii, tu esti prima care vii cu vestile azi si, mai mult ca sigur, si cu culoarea caruciorului.
Am niste emotii ... o sa ma iau acum cu treaba ca sa nu ma mai gandesc atata, o sa am timp cand oi fi la cabinet, asteptand sa intru la Dl. Doctor.
Va pup mult !!!
Laly 14+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
zozela spune:
Fetelor-eu numai inteleg
Ralu eu am gasit pe pagina principala desprecopii.com-cum ca sunatoarea este incadrata in categoria plantelor care trebuiesc utilizate limitat si cu prudenta in timpul sarcinii..Uite articolul www.desprecopii.com/info.asp?id=637" target="_blank">aici!!
Iar despre vaccinul antigripal..am scris ce am gasit..Cred totusi ca Giani a vrut sa scrie-"..nu e nevoie.." in loc de "..nu ai voie de..",nu?!
Fug sa croiesc un nou capitol!
Ela.. in 15sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
RalucasS spune:
Olgutzika - eu ce sa fac, sunt bine, chiar ma simt mult mai bine, am mai multa energie iar acum astept si eu vestile de la fetele care sunt la dr, si chiar daca nu va scriu eu prea mult, nu este zi sa nu va citesc de 2-3 ori si mi se pare totusi ciudat cum pot fi asa de interesata de niste discutii pe care le poarta niste persoane pe care nu le cunosc, dar asta este, ma simt foarte atasata de "stol" si nu pot sta departe de voi
16+
RalucasS spune:
zozela - da...stii tu " o mie de bordeie , o mie de obiceiuri" eu am citit un articol in suplimentul Sarcina al revistei Mami unde este recomandata in sarcina...asa ca ce pot spune
16+
zozela spune:
Gata iubitele mele-avem capitol nou!!
Rog moderatorul sa inchida acest capitol.Multumesc!
Ela.. in 15sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
gaghi spune:
Dragute si iubite randunici. Mi-a mai trecut supariciul de cand am scris si am citit mesajele voastre. De cand am ramas insarcinata (pentru mine a fost un miracol ca a reusit inseminarea din prima, mai ales ca aproape nu mai speram) am simtit ca parca DD isi tine o mana pe crestetul meu si nu lasa nimic rau sa se intample. Pana acum nu am avut pb ff mari, inafara de hematomul acela care s-a rezolvat si nu mai constituie o pb. Am avut ceva dungute pe chilotel, de culoare maro, dar pe hartie absolut nimic, de unde am dedus ca poate fi si o secretie hormonala, avand in vedere ca pe mine ma indoapa cu hormoni. In orice caz sper si cred din toata inima ca va fi bine si ca DD care mi-a daruit o asa comoara nu mi-o va lua. De asemenea, cand am facut bitestul, am avut asa ca o convingere ca totul va fi bine si poate emotiile de aseara si de dimineata sunt ca o mica pedeapsa pentru faptul ca nu i-am acordat importanta. In orice caz, va urez tuturor celor care va duceti astazi la dr. sa aveti vesti bune si culorile preferate la carucioare, sa ne bucuram si noi, cele care inca nu stim daca vom purta roz sau bleu
11+
clauclau spune:
Neata randunici, acus' am ajuns si eu la birou si-am deschis repede sa vad ce-ati mai ciripit voi...Aveti viteza, nu gluma! Eu seara cand ajung acasa nu mai am chef sa stau la calculator dupa o zi intreaga, am deja ochii obositi, iar dimineata am mult de recuperat la pagini...
Desi raceala mi-a trecut sunt tot mucioasa, parca nu mai scap si e cam enervant tot timpul cu servetele dupa mine!
Mult succes randunelelor care merg azi la doctor, abia astept caruciorele, care roz, care albastru!!!!
Sunt bucuroasa ca e vineri si vine weekend-ul, obosesc foarte repede in perioada asta si parca simt nevoia sa lenevesc. Bebelusul a inceput sa dea semne din ce in ce mai des si asta ma bucura nespus. Cel putin daca stranut brusc sau casc cu foc simt ca o elecrocutare in burta, ma si sperii dar stiu ca e el...La mine burta a crescut foarte mult, toata lumea zice ca sarcina e mai mare nicidecum doar 17 saptamani. Poate reusesc zilele astea sa pun poze proaspete cu burta sa va dati cu parerea de marimea ei. Eu zic ca nu-i de mirare ca obosesc repede!
In rest, astept si eu ziua de maine sa vedem ce ascund in cuibusor si apoi poate trec pe la Baby Expo sa inaugurez cumparaturile de bebe.
Randunelele care se simt neglijate de stol sa stiti ca nu-i asa, dar suntem foarte multe si e greu de retinut fiecare mesaj in parte. Scrieti in continuare caci mesajele sunt citite oricum si pana la urma toate o sa avem raspunsuri la un moment dat!
Va pup mult pe toate si va iube mult! N-am nominalizat pe nimeni tocmai pentru ca am citit foarte multe pagini in scurt timp si deja e un amalgam in capul meu
CLAU 17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2