Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

neata randunici! toate randunicile nu vreau sa omit niciuna, eu scriu mereu pe fuga, in pauze.......
Ieri am fost la dentist, mi-a refacut maseluta, aveam o frica....noroc ca d-na doctor este foarte draguta si m-a linistit ca nu o sa simt nimic, si chiar nu am simtit!
Azi la 18,00 am programare la dr. ginecolog la control, poate sa-mi zica multe la un simplu control? dupa care stabileste data ecografiei pe care o facem la maternitate, abia am sa vad ce este pe-acolo, am auzit ca nu este roz....

paaaaaaa, sunt cu ochii pe voi!

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza! Va iubesc si io

Doamne Ajuta Laly si ioana! Nu care cumva sa ne lasati sa asteptam vestile prea mult ca avem si noi nervii nostri....repede,repede la stol cu vestile bune-n cioculetz!LalyIoana Haideti randunicilor!

Mihutza, ti-as recomanda sa informezi dr. despre acele crampe! Nu trebuie lasate de capul lor...daca sunt contractii???si ai grija de tine...nu vreau sa te sperii, vreau doar sa fie bine!

si eu stolul si urez tuturor o zi frumoasa!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Midasmu Doamne Ajuta la dr.! Sa ne aduci vesti bune...ce ai vrut sa zici cu:"am auzitca nu este roz..."?

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Irina - distractie placuta la Bran. O sa nimeresti taman bine sa degusti gustosul cascaval de Rucar, de Moeciu Si sa nu zici ca nu esti observata pe aici pentru ca, crede-ma asa cum zice si Simo e altfel decat la Zuze. Doar ca trebuie sa ciripesti mult ca sa primesti multe raspunsuri. Nici eu nu prea am timp sa scriu mereu si nici nu am mereu de spus ceva ...Uite o de la mine sa fii linistita ca ne gandim la tine.

Elena - bravos ca ti-ai rezolvat cu maseluta si bafta azi la control. Pana la urma ce dr te-a preluat la Bz? Ca acolo au toti o faimaaa...

Simo - vad ca te-ai astamparat cu nucile: ai papat pana la loc comanda. Mai erau d'alea verzi cu care imi faceam io de cap? Moaaama cate am papat!!
Luca cum se mai simte? Mai e cu febra? La Cata n-au trecut inca mucii si de o sapt ma chinui cu asta.. Ieri am gasit o menajera si vine astazi in proba. Tine-mi pumnii mama sa fie una bunuta, ca altfel clachez

Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineataaa!!
Incep prin a pupaci randunicile un pic suparici pe noi si prin a le spune ca nu-i cu intentie-dar sunt multe fete care nu scriu zilnic si eu una nu as putea sa pupacesc doar 3-4..De-aia spun eu mereu: randunicile pufoase sau va de 70X,sau..
Io va iube mult de tot pe toaaateee!!!
In alta ordine de idei:
Ioana la ora asta tu deja stii culoarea caruciorului-cred!!Te asteptaaam!!
Diana iubita-stai linistita..in maxim 2sapt.BB isi va face simtita prezenta!!Sa te tii atunci!
Naty esti pe ultima suta de metri!!Fac galerie sa imprastii emotiile!!
apasati Olgutza!Mai bine nasti acasa decat in masina!Glumesc..
Laly incep galeria pentru ora 16.00!!Te asteptam cu coloratuul!
Kya sa ne aduci si noua vesti de la targ!Imi pare tare rau ca nu vin..In Decembrie numai ratez!
Miha bancul cu iepurasul este absolut demential!!Am ras cu Dan-cu lacriiimi!!Deja l-am imprastiat la cativa prieteni!Suupertare!
Serry te pupacesc de nu te vezi!!
Bravo Maria!De acum incolo o sa fie si mai bine!Parol!Am semnat si petitia!
Blanka Hai ca mai e putin pana pe 10!
Simo sa inteleg ca voi ati mers la un fel de reuniune in familie?!Cred ca a fost fooarte frumos si emotionant!Iar nucile alea..
Vad ca Luca dezvolta aptitudini foarte serioase!inginerul mamei!
Irina distractie placuta!Ahh..visez cu ochii deschisi la o calatorie!
Bubu sunatoarea este pe lista plantelor care trebuiesc utilizate limitat si cu prudenta in timpul sarcinii..Ar fi supranumita Prozac-natural(antidepresiv)!
Soooviii si Cory-ocupata!
Maamaaa ce mesaaaj coloraat am tipariiit!!
Pupicioi stol!Ne auzim mintenas!

Ela.. in 15sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Elena bafta la control.Si ia uite ce banuieli are ea..
Simo saru'mana de sfat! chiar am sa o sunt pe dok. Sper sa fie ok.
Zozelina ma bucur ca ti-a placut!
Ioana si pentru Laly vrem carucioare colorate! bine nu cu verde cum am scris io aici
stolul!

Mihaela 14+
Pozici

editez asa de bine am colorat ca am colorat tot mesajul aproape .. dar l-am reparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, Laly, va asteptam cu vesti bune!

Irinuca mama, cand apuc eu sa scriu, sunt pline deja atatea pagini, si am cuvintzele de scris fiecareia, numai ca din lipsa de timp nu o fac . Insa asa cum spunea Sovi ( ) " atunci cand zicem ca pupam tot stolul, sa va simtiti extrem de incluse in urare, chiar cu floricele si inimioare langa!" Distractie placuta la munte!

Simo, super fain sa iti intalnesti toate rudele! Cu atat mai mult cu cat si Luca e indragostit de lumea de acolo, ar trebui sa te gandesti sa mergi mai des. Parca ai si alt tonus dupa ce te-ai intors, gresesc?

Unde sunt Cory si Roxana, de nu semneaza condicutza? Si trebuie sa vina Elara sa ne povesteasca cum a fost la Mama Cozinacilor !

Ela, ! Ultimul banc a fost genial ( iertare mamicilor sensibile!) .

Pup toate randunicile! A! Si azi aniversam 17 saptamani .

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

Buna dimineata randunici. Am fost fff impresionata aseara cand am citit despre Kossir de 37 de ani care a pierdut sarcina. Mai mult decat trista ma fost panicata avand in vedere ca si eu am 37 de ani si probleme, printre altele obezitate morbida si o operatie de bila, sapte sarcini pierdute sau nu ca nici nu mai stiu ce sa spun. In orice caz si aceasta sarcina a mea este delicata, o tin numai cu duphaston si am avut si un hematom. Stiu ca acum suna a paranoia ceea ce spun si toata noaptea am avut vise ciudate, mai ales ca mi-a venit rezultatul de la bitest si n-am inteles foarte bine ce zice. Oricum interpretarea o s-o aflu de abia pe 10. Ceea ce m-a asigurat asistenta dr., care mi-e prietena, ca n-ar fi nici o pb cica, dar, penru siguranta o sa-mi dea trimitere la dr. Pop in saptamana 16 pentru a face o ecografie. M-a asigurat ca bibiloiul este sanatos, dar pentru ca sunt paranoica si pentru a ma simti mai in siguranta a zis ea ca dr. s-a gandit la asta. Acum, in loc sa ma calmez, mai mult m-am speriat, ca de ce ma mai trimite la altcineva, o fi vreo pb cu sanatatea lui bibi? Ca a zis ca amniocenteza nu-mi face datorita riscului de avort. Oare e vreun semn ca e ceva in neregula? Pe de alta parte, nu exista nici un marker ecografic ca ar fi bibi bolnavior d vreo boala din aia rea, cel putin asa mi-a transmis dr. Ce sa mai cred din toate astea? In orice caz, avand in vedere ca sunt fff apropiata de dr., prin asistenta ei, as vrea sa cred ca e doar foarte meticuloasa (de obicei asa e ea) si nu are vreun dubiu asupra sanatatii lui bibi, mai ales ca mi-a zis pe 4 ca e totul normal si ca bibi e fff activ. Am intrebat-o ca de femeie la femeie pe prietena mea daca ea crede ca e ceva in neregula si mi-a zis ca dupa cat m-am chinuit si dupa cate am suferit timp de 7 ani ar fi fost prima care sa-mi spuna sa fac avortterapeutic daca bibi ar fi avut ceva probleme, deoarece daca tot am tras atat macar sa fie el sanatos.
Oricum, desi nu vreau sa fiu pusurita, putintel in ibricel tot m-au bagat toate astea. Insa mai am codita afara, asa ca imi tin promisiunea si va dau detaliile din brosura cu recoltarea de celule stem la Cord Blood Center.
Daca recoltarea nu reuseste sau transplantul nu este utilizabil (cca 3% din cazuri) nu se plateste nimic. Daca reuseste cheltuielile financiare legate de pregatirea transplantului pot fi achitate integral sau in rate. Pentru informatii, tel.0264 375010, adresa Splaiul Independentei nr.1/4, Cluj Napoca, fax 0264 587271, e/mail romania@cordcenter.com, site www.cordbloodcenter.com/ro.
Sper sa va fie de folos tuturor.
tuturor
11+

PS. Recitind mesajul am vazut ca e cam pesimist si nu vreau sa supar randunicile. Scriindu/l parca m/am eliberat si ma simt ceva mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

pai se aude ca este cam macelarie asa, ca trebuie sa iti aduci tot de acasa (lenjerie, perna - fara pat) si ca personalul este fffff acru iti trebuie bani, bani, bani ca sa te respecte, daca nu le dai bani, de la femeia de serviciu pana la sore, moase, ce sunt ele, esti tratata ca un animal, nici ceai pentru copi nu vezi!

Pana la urma am auzit lucruri bune de dr. Catalin Paun, are in jur de 45 de ani, mie mi s-a parut foarte dragut (am fost marti de mi-am facut programare) si m-a tinut o gramada de vorba, are si cabinetul aproape de mine. A nascut cumnata unei prietene cu dansul de curand si a zis ca a fost foarte multumita de cum s-a purtat cu ea. Pentru mine este foarte important cum imi vorbeste, sa nu fie grabit sa scape de mine. Ca si comparatie, luni am fost la un dr. recomantat aici pe forum de fetele din buzau, era foarte aglomerat, nu se tinea cont de programari, si cand am rugat-o pe asistenta sa facem o programare, nu prea s-a sinchisit si nici nu am mai vazut-o in urmatoarele 15min asa ca am plecat si ei si-au pierdut clientul (desi nu cred ca are importanta la cate cliente erau).

pupici stolului!

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mama, ce viteza avem! Cat scriu eu un mesaj, si deja s-a umplut o pagina! Si a aparut si Roxana .

Gaghi, iesi acum afara din ibric, butoi, unde ai cazut, ca ne suparam ! Serios acum, gandeste pozitiv, ti-a spus si prietena ta ( o numesc asa, pentru ca in calitate de prietena ti-a vorbit ), dupa cat ai suferit, e timpul sa fiti si tu si bebe sanatosi. E adevarat ca ce li s-a intamplat fetelor se poate intampla oricui, dar in afara de o atitudine pozitiva ( Cory are o filozofie excelenta despre gandirea pozitiva ) si de urmarirea atenta a sarcinii, nu cred ca putem face mai mult...Gandurile negre nu ne ajuta cu nimic, nici pe noi, nici pe bebei si sunt convinsa ca nici pe fete ( ma refer la Carmina, la Kossir, si la toate prietenele noastre dragi pe care le asteptam din nou la Odisee ). Hai la ciripeala, lasa gandurile negre, da? A! Si eu zic sa suni deja sa te programezi la Pop, ca e destul de full lista lui de asteptare.

Elena, bafta la doctor diseara! Probabil ca vei primi o lista de analize de facut, acid folic de luat. Intreaba-l tot ce vrei sa stii, daca ai senzatia ca nu esti lamurita. Iti tinem pumnii! Io cred ca te-ai referit ca nu e roz in maternitate, in uterul tau e totul bine, fii convinsa ( sau sa zic ca e roz si acolo ? )!

Mihaelutza, azi cum te simti?

Olga 17+ cu Ioana

Mergi la inceput