Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Laly, se pune pupicul de la mine? Chiar daca sunt asa de rar pe aici??!
Ce i s-a intamplat lui Kossir a fost ingrozitor. La fel de trista si povestea Carminei..eu cred insa ca numai gandurile noastre bune si incurajarile le pot ajuta sa treaca peste clipele astea oribile! Sunt convinsa ca nici una dintre ele nu a vrut sa ingrijoreze pe nimeni, de aceea Kossir nu a postat vestea intai la zuze, iar Carmina a ezitat pana in ultima clipa sa ne scrie. Spuneam si atunci, nenorociri se pot intampla oricand, oricui, sunt si accidente pe care nu le putem preveni nicicum, dar asta nu inseamna ca poate fi cineva insensibil la asa suferinta! Eu le respect enorm pe fetele care scriu la Durere, sunt lectii pe care eu le primesc de la ele in fiecare zi in care le citesc gandurile...Kya, Ioana, Ela !
Olga 16+ cu
Ioana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Clabucul meu drag vrei sa vin cu bata dupa tine...
Noi parca ramasese ca mergem impreuna la Baby expo, nu? Cum facem?
Va sarut in goana pe toate, ma duc la dentist...
Abia astept sa intru miine, sa citesc noile vesti colorate! Bafta multa tuturor!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![](images/user_woman.png)
mihutza11 spune:
Simo bine ai revenit pe crengutza! si odihna placuta!
Cory eram sigura ca esti cu proiectele pe cap. Sincer te admir pentru reusita profesionala. Imi doresc si eu sa ma simt implinita profesional, dar deocamdata implinirea profesionala mai trebuie sa astepte
Ioana distractie placuta deseara si bafta maine la control..
abia asteptam vestea cu caruciorul colorat!
Olgutza bafta cu analizele sa iasa super bune!
Laly iete ca te pupicesc si eu!
Naty ai grija de tine!
Zozela, the warrior princess !
Sovi mi-a placut faza cu "cujetatul"! si restul de randunele mai cu suste sau fara
Mihaela 14+
Pozici
mihutza11 spune:
nu va suparati daca va pasez si eu 2 bancuri
---
Iepurasul a fumat niste iarba si acum zace lat pe marginea lacului. Apare un castor: - Ce faci iepurasule? - Am fumat niste iarba si ma simt in al unspelea cer! Ia si tu de aici! Ia castorul si trage un fum. Iepurasului ii vine o idee: - Stii ce-ar fi si mai grozav, castorule? Sa tragi un fum, sa-ti tii rasuflarea, sa te scufunzi, sa inoti pana pe partea cealalta a lacului si acolo sa expiri!Castorul se executa. Pe partea cealalta a lacului, cade lat de placere.Apare un hipopotam:- Ce faci, castorule?- E un iepuras pe partea cealalta a lacului care are o marfa grozava. Tine-ti rasuflarea, inoata pe sub apa si cand iesi pe partea cealalta, dai de el.Hipopotamul se executa. Cand iese pe partea cealalta, iepurasul casca niste ochi mari si-i striga innebunit:- Expira, castorule !!!!!!
---
Ion avea o vaca si Maria un bou. Intr-o zi i se facu de monta vacii lui Ion. Cum Maria era singura cu taur de prasila din sat Ion apeleaza la ea.Ducandu-si vaca la boul lui Maria si uitandu-se pe geamul de la staul:.... -(Ion) Vezi Marie, vezi?? Maria, fata de la tara, neintelegind aluzia: - Vad Ioane, vad!! -Marie, ma lasi si pe mine sa fac ce face taurul tau?? -Treaba ta Ioane, e vaca ta!!
v-am pupacit indesat!
Mihaela 14+
Pozici
serry_ann spune:
Buna randunici....cred ca santeti cele mai vorbarete gravidute de pe forum abia astept sa va citesc in fiecare zi...Ioana mult succes maine la eco...
cred ca ai niste emotii cat casa
Eu nu am citit ce i s-a intamplat lui Kossir pt ca sant sensibila si nu vreau sa ma ia tristetea...eu am avut 2 extrauterine si stiu prin ce am trecut...poopici . Sovietica inseamna ca nu sant singura careia ii creste burtica
Zozela esti incredibila....sincer nu stiu cum reusesti sa spui la fiecare cate ceva frumos ,mai ales ca santem numeroase..
Mamipapatot mi-au placut mult pozele tale....si burtica ce sa mai zic?E superba...poopici pt toate ... Serry
10+
numeioana spune:
Kya am si spus ca nu te acuz de nimic, doar ca tonul suna ciudat... Ai dreptate in ceea ce spui. Scuze daca te-am suparat!
Fetelor, multumesc din suflet pt incurajari! Sunt extrem de emotionata.... si bebe da din picioruse si imi aminteste in orice clipa ca maine mergem la eco si aflam...
Ioana 18+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
fetelor, stiti ce tocmai mi-am dat seama? ca am aproape o saptamana de cand nu mai imi este greata!!! si abia acum mi-am dat seama...treptat-treptat s-au dus... si bebele meu isi face simtita prezenta...e super!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+
blankar spune:
ioanaiti tin pumnii pe maiine sa vii cu carucior colorat!simo bine ai revenit!
eu astazi nu m-am simtit prea bine tot mai am zile cand orice mananc mi-e greata
oare cand trece? oricum ma bucur ca nu am zilnic aceasta problema
la eco numai in 10 ma duc si nu mai am rabdare!
vreau sa aflu si eu culoarea caruciorului!
blanka15+
underqueen spune:
blankar, eu abia am scapat de vreo saptamana...asa ca: curaj, va trece si la tine.
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+
ririan spune:
Bine ai revenit simo,pupici intarziati la clabuc,imbratisari fetelor care merg maine la intalnirea cu bebelasii si fiecare sa primeasca culoarea care si-o doreste!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!