Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by simonette

Nu inteleg....ce a patit Kosirr???

A pierdut sarcina la 21 de saptamani!
Dar inca odata-va rog fetelor-nu va mai faceti sange rau..BB resimte stresul nostru!Va apasat!!

Ela.. in 15sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, stiu, imi merit batele.

Dar oricat de rau mi-ar parea pentru Kossir, asta nu inseamna ca la fel se va intampla si cu noi. Noi suntem tinere si sanatoase. Ea avea 37 de ani, si nu avem de unde sa stim care au fost cauzele de fapt.
Asa ca, imi pare nespus de rau pentru ea si ii doresc tot binele din lume, dar evolutia noastra si a bebeilor nostri nu va fi afectata in nici un fel. Tragedii sunt multe pe lumea asta, daca stam sa ne ingrijoram pentru toate, unde ajungem?

Si apoi fiecare are soarta lui, si ce ne e scris, in frunte ne e pus. Deci, cu alte cuvinte, daca e sa se intample, sa intampla oricum. Povestile astea triste ar trebui sa ne faca sa cascam bine ochii si sa avem grija de noi pe cat putem!

Gata, declar inchis sezonul de griji (inutile) si tristete pe craca noastra.

Simo bine ai venit inapoi! randunica plimbatoare (na, ca ma inceput precum Cory). BTW, mamicooooo pe unde umbli???

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dumnezeu sa-I dea putere! Biata femeie!

Simo,mami de Luca si 18+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Salutare gashca aleasa!!!

Mi-am stors creierii si m-am enervat din cauza unui proiect...parea ca s-a blokat!!!

Dar am reusit sa-l salvez!!!
Asa ca deocamdata m-am mai relaxat!!!

Am vazut ca m-ati strigat la apel!!! Va multumesc tuturor!!!

Naty si Simonette, bine ati revenit!!!
Delphinas, spor cu lucrarea de azi!!!
Bubu05, felicitari pentru scumpetea energika din burtika!!!
Sovietika, tu esti speciala si originala in clasamentul meu!!!
Ela, nu degeaba esti tu Randunika-deschizatoare-de-stol!
Mamitzupapatot, multzumesc pentru aprecierile legate de educatia religioasa a "boghetelor"!
Dar e mai mult meritul cumnatului meu, preot si al bunicilor!
Le mai salut si pe Clauclau, Kya, Ioana-doamna educatoare,
pe Maria din Moinesti, pe Mihutza si Olgutzika, Midasnu,
Roxana-Claudia, Adriutza din USA,
Monik de Toronto, Nicol de Galati
toate dragi, toate randunici cu sclipici!!!

Si la restul tribului pupici!!!

Intrucat toata dimineatza am bucatarit: bors de vacuta, pilaf cu ciuperci si placinta cu ciuperci, acum ma resimt!!! Tre' sa dorm un pic, sa-mi incarc bateriile!!!

Si dupa-amiaza asta sunt cam aglomerata, asa ca ne vedem mai pe seara, cand voi fi in verva!!!

12+ si mamik de Larisik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asa te vreau Kya!!
Simo treci la nanica!Odihneste-i casutza lui BB si ciripim mai apoi!
Wooow..Lume noua!Cory n-ai stare deloc!mamica harnicuta taaareee!!
Edit:Eu incep galeria pentru Ioana!Petrecere frumoasa diseara,iar maine te asteptam cu coloratuuul!!

Ela.. in 15sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cory ca sa te iert ca nu m-ai salutat ma invit la pilaf

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, eu incep galeria pentru randunicile care merg maine la cotrol, sa veniti cu vesti de carucioare colorate.

Ioana, LA MULTI ANI sotului si petrecere frumoasa diseara. Pana la urma ce surpriza i-ai facut?

Simo, fa nanica acum si ne povestesti mai pe seara cum a fost plimbarea. Pupici lui Luca.

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumim din suflet pt urari! Mihuta, la multi ani si sotului tau! Inca nu i-amn facut surpriza, acum plec in oras, ca vine tarziu in seara asta, asa ca am timp sa pregatesc o cina romantica... si ce mai trebuie...

Cory si eu te salut! Zozela, multumesc de incurajari. Nici nu va imaginati ce emotii am...simt ca imi tremura chiloteii pe mine... Maine dimineata la 8.30 sunt la spital si astept sa intru la eco sa aflu... ce e de aflat. Ard de nerabdare!! Dar parca vad ca n-o sa-mi spuna doctorita nimic... Daca nu-mi spune ma duc la 3D la mine in oras... sa nu mai pot astepta pana pe 19 oct.

Va pupicesc pe toate!!!

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

salve,fetelor!va multumesc pentru mesaje.
eu sunt un pic ingrijorata.inca nu am simtit bebele.am 18 saptamani si nu am simtit nimic.am citit si dupa cum se zice trebuia sa miste deja.stau tot timpul cu mana pe burtica dar nu simt nimic.mi-e frica

diana_g 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kya, nu te supara pe mine, stiu ca ai vrut sa ne scoti din butoi, dar mesajul tau suna un pic...ciudat... E normal sa ne preocupam pt Kossir, caci oricare dintre noi puteam fi in locul ei... Macar noi s-o intelegem si s-o sprijinim...

Stiu ca nu esti insensibila, dar cine citeste mesajul poate intelege altceva...

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput