Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

DA! asta da horror! Da tot am ras Sa vezi ce a ras sotu, ca i l-am pus mess.

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Clau si Giani saru'mana de urari! la fel si voi sa fiti fericite alaturi de sotiori si bebici!
sotz de Ioana

Zozelina criminal bancul!

Mihaela 14+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vai Zoze, ce oribil mi s-a parut!

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

tare bancurile,

Cum fac si eu sa-mi pun acolo ziua de nastere ca apare semnul intrebarii, si nu sunt in rand cu voi.

In legatura cu caruciorul , pana acum in febr sunt numai albastre , iiar in martie putine roz. ce ne facem se inmultesc .

Giani 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

fetele risc ceva daca iau acid folic fara sa-mi zica doctorul? Ca l-am intrebat si a zis ca nu este cazul, si doctorul de familie la fel a zis

mersi

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

Buna dupa-amiaza randunici ciripitoare. In primul rand pupici dulci si multi tuturor fetitelor si bebicilor lor. Multumesc d incurajari in special lui nicol, mami papacioasa, zozela (si pt bancuri; ne mai insenineaza), adriuta. Si mie mi-a zis dr. sa vb tot timpul cu bibiloiul ca aude si simte tot si astfel se creaza o legatura mai stransa. Cand stam in patut vb noi si ne alintam si ne mangaiem si povestim. Si tati, closca, daca ar putea numai pe el l-ar pupaci. Toata ziulica de cand vine de la scarbici (de care nu stie cum sa scape mai repede, dar la care tine cu dintii pentru a asigura viitorul fameliei) imi pupa burtica si vb cu bibiloiul si fauresc ei planuri. Tot timpul ii zice sa fie cumintel si jucaus si sa cresca mare si puternic. Oricum suntem niste superalintaturi.
In ceea ce priveste celulele stem am acasa un prospect, cu un numar de telefon de la o firma, nu stiu exact cum se numeste, dar maine il iau cu mine la servici si va dau toate informatiile cuprinse in el (e in format mic doua paginute fata verso). Oricum am inteles de la dr. mea ca in fiecare maternitate, cel putin din Bucuresti, exista un dr. care tine legatura cu astfel de firme. De contactat cica cu trei luni inainte se contacteaza, se face contractul si iti da trusa.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by midasnu

fetele risc ceva daca iau acid folic fara sa-mi zica doctorul? Ca l-am intrebat si a zis ca nu este cazul, si doctorul de familie la fel a zis

mersi

Elena 10+

De riscat nu risti nimic, dar nu prea mai are sens sa-l iei acum. Acidul folic previne malformatiile si defectele de tub neural (spina bifida) si se ia inainte de conceptie si 1-2 luni dupa. La 10 saptamani, deja tubul e format. Probabil de aia ti-au spus si doctorii ca nu e cazul.
Dar rau oricum nu-ti face.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Mersi Kya, ideea e ca lor le-am zis din prima luna, puteau zice nu?

oricum sper sa nu am astfel de probleme, la urmatorul bebe ma pregatesc din timp

pup toate randunicile!

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elena eu zic sa stai linistita ca e totul in ordine. Vorba ta, la bb2, iei din timp - eu am inceput sa iau cam cu vreo 3 luni inainte de conceptie.

Fetelor, eu iarasi cred ca o sa dau apa la soricei. Tot intru si citesc la mamici de sept-oct, si fetele naaaasc. Dragele de ele! Mereu e cate un post: "am primit mesaj de la X - are dilatatia atata, e pe perfuzii, , spera sa nasca azi, etc" sau "Mesaj de la Y - a nascut, ...cm, ...g, ...scor Apgar". Dupa care urmeaza valuri de felicitari pentru mamici si noii pui veniti pe lume!
Mi se pare foarte emotionant! Sa ne ajute Dumnezeu la toate sa ajungem si noi cu bine acolo!!!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Scrisesem si eu un mesaj-ca tot omu' si mi se lua curentul!!
V-am zis ca-i horror bancul!
Giani poti sa-ti scrii DN aici pe forum-sau sa trimiti un PM la randunici..sau mie!
Elena-acidul folic este de fapt-vitamina B9,care-ajuta organismul la formarea globulelor rosii ale sangelui,la formarea de celule sanatoase si joaca un rol foarte important in prevenirea anomaliilor sistemului nervos si ale coloanei vertebrale la fat.Cica oricum organismul nu prea produce atat ac.fol.cat are nevoie-asa ca suplimentarea nu strica,iar de exces..am auzit ca se elimina prin urina.Deci..no harm!
Kya o sa ajungem!Atunci sa te tii ciripeala si triluri interminabile!!
Edit:Uitasem..Am gasit un la mamicile de Ian.-Feb. ceva interesantAm savurat fiecare paginuta!
http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Downloads/NormalAnatomicSurvey_files/frame.htm

Ela.. in 15sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput