Freza a la Oana Cuzino

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Loren@,

eu ma tund la el de fooooarte multi ani si - evident - sunt multumita.

Nu stiu sa-ti spun exact, dar cred ca tuns/coafat (fara vopsit) trebuie sa fie in jur de 100 RON.

Are mai multe saloane, cel mai des il gasesti la cel din strada Ankara.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu mi-l intind in fiecare saptamana.Imi tai verfurile lunar.Nu sunt deteriorate, din fericire.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mercic fetele..ieri m-am tuns ca nu mai aveam rabdare...am facut-o la tipa care ma tunde de obicei, am avut curajul sa o las sa tunda mai mult si in fine am si eu treptele dorite..acum sa vedem cum se va aranja daca nu ma coafez!

www.flickr.com/photos/9951491@N04/1126313036/" target="_blank"> Bia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Daca mai sunteti interesate de Cristi Pascu, il gasiti in Ankara nr.7, eu sunt foarte multumita de el, ultima data cand am fost la el pleca Oana Cuzino. Am fost la el pentru ca sunt foarte dificila si greu de multumit cand vine vorba de parul meu. Daca inainte imi vopseam parul lunar, l-am cam deteriorat din caza asta, am aproape 3 luni si abia acum ma pregatesc sa ii mai fac o vizita. Intr-adevar nu a stat el sa imi puna vopseaua in cap, dar el a ales culorile, si venea tot timpul sa vada dc e totul ok. Am stat 4 ore acolo dar a meritat. Nu am vazut inca cum tunde, n-a vrut sa ma tunda a zis sa il mai lasam sa creasca, cred ca e adeptul parului lung. :p Poate ma tunde acum. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Daca mai sunteti interesate de Cristi Pascu, il gasiti in Ankara nr.7, eu sunt foarte multumita de el, ultima data cand am fost la el pleca Oana Cuzino. Am fost la el pentru ca sunt foarte dificila si greu de multumit cand vine vorba de parul meu. Daca inainte imi vopseam parul lunar, l-am cam deteriorat din caza asta, am aproape 3 luni si abia acum ma pregatesc sa ii mai fac o vizita. Intr-adevar nu a stat el sa imi puna vopseaua in cap, dar el a ales culorile, si venea tot timpul sa vada dc e totul ok. Am stat 4 ore acolo dar a meritat. Nu am vazut inca cum tunde, n-a vrut sa ma tunda a zis sa il mai lasam sa creasca, cred ca e adeptul parului lung. :p Poate ma tunde acum. Va tin la curent.

si cam cat costa vopsitul la el?

Mergi la inceput

N-as vrea sa iti dau un pret si sa mergi acolo sa constati ca te costa mai mult sau mai stiu eu ce.
Depinde de lungimea parului, de ce vrei sa faci, daca necesita decolorare, etc.
Oricum, au un personal deosebit de dragut, n-o sa gasesti cine stie ce fitze, Cristi cel putin m-a uimit, nu ma asteptam sa fie atat de dragut.
Uite asta e nr. de tel de la salonul din Ankara 7: 0788.444.477. Suna si intreaba, explica-i cam ce ai vrea sa iti faci la par si or sa iti dea un pret. Nu au preturile de speriat, stai linistita. Iti spun doar ca merita si n-o sa iti para rau. Eu am plecat din multe saloane dezamagita si fara cateva milioane lipsa.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

In ce zona vine Ankarra nr. 7? Multumesc!

Mergi la inceput

Ankara nr 7 este in zona Dorobanti. Daca intri de pe Stefan cel Mare, mergi pana la intersectie si nu mergi inainte spre televiziune, faci rondul la stanga si o sa vezi ca este o vila, cu o terasa la parter. Cel putin acum cat mai este cald. Intri pe straduta lasand vila in dreapta, si o sa vezi ca la poarta scrie Ankara 7. Intri, urci treptele din fata, intri in cafenea iar in stanga se fac alte trepte, urci la primul etaj si o sa te intampine una din angajatele lui. Pot sa iti mai spun ca strada asta este in zona cu Strada Paris, poate iti faci o parere. Sunt stradute paralele. Poti intra si din Victoriei. Sper sa te ajute explicatiile mele.

Mergi la inceput