Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(84)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Fetelor,a nascut Nana!!!!!Azi noapte!!Sa-i traiasca!!!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel34+
Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani
Sa-i traiasca, sa fie sanatosi si ea si bebe!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Valentina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
noi doi
printesa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
suntem in al 9-lea cer si tati pupa poza cu pasa.
Eu sunt disponibila, asa ca va las pe voi sa hotarati....locul l-am stabilit, daca e vineri, cred ca pe la 2...voi ce ziceti?
Gata, ca m-am intins o gramada...pup toate burticile si astept vesti...eu intru mai pe seara
Valentina28+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
ce tare faza cu tati
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
SI MIE MI SE PARE OK Vineri la 14!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
BB, eu nu am de ce sa ma simt vinovata pentru ca am ales cezariana. Pentru bebe e mai bine asa. Eu sunt convinsa ca o sa si alaptez. Ti-am spus ca am 3 persoane in jurul meu care au nascut asa si au alaptat cel putin pana la 1 an. Toate 3 s-au refacut super rapid dupa operatie. Eu m-as simti mai vinovata daca in timpul nasterii normale as ceda, as lesina (asa obisnuiesc eu la durere) si m-ar parasi puterile.
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ceea ce nu mi se pare ok, e faptul ca nu mi se face cezariana mai devreme de sapt 38/39, .....pai frate eu pana atunci sunt sigura ca nasc normal!!! dar nu-i bai, peste 2 sapt merg iarasi la eco la dr si atunci vb mai sigur ca voi avea 36 de sapt!!! eu i-am spus ca vreau la 37 de sapt, fara travaliu, fara ruperera apei, asa frumos si elegant....ca doar de aia vreau cezariana!!!!
fetelor la toate prietenele mele care au nascut (si cu cezariana si fara) si le-am spus ca m-am hotarat pe cezariana mi-au spus ca voi regreta. sa nu mai zic de mami meu care cand a auzit doar ca ma gandeam la cezariana a zis sa stau pe fundu' meu si sa nu ma complic....., plus ca in toate revistele scrie la fel!!! voi care faceti cezariana nu va simtiti un pic vinovate fata de bebe ca faceti alegerea asta??? ma refer la cele fara pb.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 6 sapt!!!!
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
AMR 8 SAPTAMANI
pussi spune:
vali felicitari pt. manechin si pt. mamica cu col lung si inchis si cu IR-uri scazute
dany mersi frumos!
Noi la 3 iesim in oras.. 1 ora, nu pot sa stau doar in pat!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
dany26 spune:
Roxxy80 vrei sa ne intalnim noi la 13.40 la metrou la Brancoveanu Vineri pt BE?? Asta in cazul in care ramane satbilit pt vineri la 14.... 31+
ANDREI
RGE spune:
..ne-am intors si noi si inainte de dus si fugit la gimnastica am zis sa va dam vestile....bebe George maricel, 2.900 grame (dar am in fata o pizza calda si un sprite rece)...foarte bine dezvolatat, respira singurel cu plamanii lui, stomacul dezvoltat de 37 saptamani....suntem bine..dr s-s mirat de burtica mea a zis ca e burtica de gemeni..asta inseamna ca am uterul lax iar bebe sta bine, nu sta inghesuit si inca mai are loc sa creasca...suntem foarte fericiti!!! ma bag sa citesc din urma cat infulec!!!..va pupic si sper sa mai apuc sa scriu dupa-amiaza cand ma intorc de la gim..pupici si numai bine!!
ROXANA 36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Pussi sper ca nu iesi singura?
Rox sa iti traiasca grasunelul ...ti-am zis eu ca bati recordul.
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..ne-am intors si noi si inainte de dus si fugit la gimnastica am zis sa va dam vestile....bebe George maricel, 2.900 grame (dar am in fata o pizza calda si un sprite rece)...foarte bine dezvolatat, respira singurel cu plamanii lui, stomacul dezvoltat de 37 saptamani....suntem bine..dr s-s mirat de burtica mea a zis ca e burtica de gemeni..asta inseamna ca am uterul lax iar bebe sta bine, nu sta inghesuit si inca mai are loc sa creasca...suntem foarte fericiti!!! ma bag sa citesc din urma cat infulec!!!..va pupic si sper sa mai apuc sa scriu dupa-amiaza cand ma intorc de la gim..pupici si numai bine!!
ROXANA36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Uauuu felicitari pt micul Hercule!!!!!si pt toate vestile bune!!!!!!!
![](cool.gif)
![](cheers.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
pussi spune:
rge felicitari pt. grasunelul cu plamani puternici
ancuta cu o prietena ... o stam undeva pe o terasa... dar chiar nu mai pot!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Dany26, pai de ce nu ne intalnim la Stefan cel Mare? Parca mi-aduc aminte ca stai prin apropiere. Dar eu ma gandeam sa mergem inainte sa cascam ochii prin Expo si pe la 14.00 sa ne intalnim cu fetele si sa mergem la un scu. Voi ce parare aveti? Eu pana la urma nu voi veni cu tati pentru ca are treaba. Cu el voi veni in weekend.
quote:
Originally posted by dany26
Roxxy80 vrei sa ne intalnim noi la 13.40 la metrou la Brancoveanu Vineri pt BE?? Asta in cazul in care ramane satbilit pt vineri la 14....31+
ANDREI
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
AMR 8 SAPTAMANI