Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(84)
Raspunsuri - Pagina 20
loub_erika spune:
buna ziua ,ce ai facut azi noapte dragelor ,nu ati avut somn!??
Eu abia am asteptat sa vina ziua asta,ca sa merg la babyexpo,cred ca am sa plec pe la 10.30,pana la urma ne vedem acolo la 12 ,la un suc!? cred ca au un loc special amenajat ptr gravidute,asa ca putem sa bem acolo un suculet,ca sa nu mai mergem cine stie pe unde,nu!? Acum important e sa ne intalnim,cred ca ar fi o idee buna sa ne vedem la ora 12 ,langa topoganul cel mai mare gonflabil,ca asta sigur o sa il vedem cu toate !Voi ce ziceti,e ok,sau ati stabilit locul si eu nu mi-am dat seama!? Stiu ca unele dintre voi ati vb sa va vedeti vineri, atunci nu stiu daca voi reusi,sa va vad,poate asa uin trecere,dar mai vb pana atunci,acum am plecat sa pap ceva,dupa care un dusulet sa fiu in forma maxima la expo,ca sigur voi avea nevoie de energie,sunt tare emotionata si bucuroasa ca merg sa-i cumpar Angelinei patut,etc!!
33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
eu mi-am facut o lista cu nr. voastre de tel ,ca sa le am la mine!
orea cine vine:Mihuta,RGE,vali,alfa_anca,dany2007,darleena,vasari,roxxy80!??
Daca sunt-eti prin zona dati un sms ,eu am nr voastre!!,acum chiar am fugit la dus,ca in 2ore am plecat ,spre expo!!
33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!!!!
Ce fain de voi ca va intalniti!!!!As vrea si eu sa va cunosc.Sa faceti poze,bine?????
Eu m-am trezit de dimineata cu o usaora durere de burta,asa cam ca la menstruatie...Oare ce o fii???
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani
Victo spune:
neata tuturor..
pai da..nu prea am avut somn in dimineata asta..
fetelor, pana incepeti voi capitol nou eu ma duc sa-mi hranesc copilul.
aa..vedeti ca luna asta, la revista "ce se intampla doctore" e un dvd despre nou-nascut in primele 6 luni. inca nu l-am vazut, azi ma uit pe el si va spun ce si cum, ok?
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT
iuli-ana spune:
Buna dimineata,fetelor!
RGE,VALI,felicitari pt grasuni si frumosi!
PUSSI,frumoasa burtica, mie nu mi se pare deloc mare...mai ales ca gazduieste 2 printzese...
Mult succes la shopping celor care merg azi la BE,voi ajunge si eu sambata,dar doar in control,tati al nostru se lasa mult asteptat,asa ca tot nu ma lasa inimioara sa cumpar singurica...
Cine vine la o cafelutza???
Ana 26+
pussi spune:
buna dimineata!
bafta la cumparaturi... vrem si noi la BE!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
laura1713 spune:
Buna dimineatza, burtici! Mi-a fost dor de voi!
Dau de baut la toata lumea (cafelutza, cacao sau laptic deocamdata) ca am terminat cu zugravitul si curatenia! E casa luna si bec... sunt asa de bucuroasa... dar franta de oboseala.
Merg sa citesc din urma ca ati fost tare harnicutze.
Pupicei
Laura 33+
Victo spune:
Ramo, si pe mine m-a durut burtica aseara...in partea de jos..nu ca la CM, mai degraba ca la o raceala..:(:(..am facut un dusulet cald si mi-a trecut.acum vad ca nu am nimic.
34+ piticul Stefanut
AMR 6 SAPT