Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pussi, BB, aveti amandoua burtici tare frumoase! Si aratati amandoua in afara burticii slabe, va invidiez!

Si Pussi, zau ca nici mie nu mi se pare asa mare burtica, a mea e mai mare :-((

Adina 27+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA asa i-am spus si eu lui PUSSI!! ..arata super bine si mai ales ca ea a stat numai in pat arata bestial!!!
..de cuscra ..BB YASMI ce sa zic tot frumoasa a ramas..apropo BB stai linistita ca nu e lasata deloc burtica ta...

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ROXANA, multumim frumos (stii tu pt ce), esti o draguta!!! i-am transmis si la tati!!! o adevarata cuscra ce mai!!! meriti o .pupici
multumim de complimente (in legatura cu burtik) dar nu sunt chiar asa "slabuta", iar vergeturile de pe burtica vad ca se tot intind....si ma si mananca burtik.... adik se intinde in continuare!!!
pussi mie mi se pare maricica burtik ta in comparatie cu ul;timele tale poze!! e frumoasa oricum!!! de unde ai facut cumparaturile????

fetele va las, intru mai spre seara, daca o mai fi cineva dupa ora 22!!!!

pupici!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Fetelor, felicitari pentru rezultatele bune de la eco, tot asa sa fie si de acum incolo !
Iar de poze nu mai zic, sunt superbe burticile !!
Pussi, te invidiez pentru silueta :)

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, ai zis ca a venit mamicul tau la tine si face bun de mincare ???
Ce face, si eu vreau ... mmmhhhh....
Eu pe zi ce trece nu mai am chef sa fac mincare, asa as vrea sa imi faca cineva, macar citeodata ....

------------------------
Flory 33+ Joshua Raphael
AMR 7 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

BB distractie placuta...ma pun si eu bine cu cuscru'...ca tatii de fete sunt mai exigenti
..pupam toate fetele ..noi ne bagam la un puiut cu cartofi la cuptor si apoi un pic de plimbarica!!
..o seara frumoasa, pofta buna si somnic pufos!!...
DACA MERGE CINEVA MAINE LA BABY EXPO SA ANUNTE !!!!!!!!!!!!

AMR maxim 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna seara burtici,offf ce in urma am rams cu cititul,am c-am lipsit in ultima perioada de pe forum,dar sunt super ocupata zilele astea,nu am ce face,pe undeva ma bucur ca zboara timpul mai repede si ajung mai repede la termen !
Eu in seara asta sunt singurica ,ca mi-a plecat sotul pana la Moinesti,dar se intoarce maine pe la 16,asa ca vineri o sa mergem impreuna la BabyExpo,nu stiu daca ne vom vedea vineri,ptr ca avem foarte multe de luat ,dar am sa vin maine pe acolo,ca sa testez terenul,asa ca am sa fiu cu ochii dupa voi,pe la 12 va intalniti,nu!?
Azi am umblat o gramada si sunt franta de oboseala,nici nu o sa imi dau seama cred ca sunt singurica la noapte!!
Sper sa gasesc ceva mobila maine,la Expo,ca nu prea am vazut publicitate ptr mobila,mai mult ptr haine,produse,etc!!
Oricum abia astept sa merg,ca data trecuta am fost doar sa ma uit,acum merg sa imi iau si eu ptr bebelusul meu,superrrr!!

33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

ERIKA maine pe la 12 merge si VALI poate se mai anunta fete si ne vedem maine ca eu nu pot vineri..imi pare rau ca esti singurica..uite un pupic sa-ti treaca

AMR maxim 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Acum am ajuns si noi acasa. Ne-am plimbat ca sa ne mai linistim psihicul. Acum imi prajesc ficatei de pasare cu mujdei de usturoi. Nu mai pot de pofta. Stiti ce e ciudat? Inainte sa raman insarcinata nu cred ca am mancat de mai mult de 3 ori in viata mea ficatei. Nu mi-au placut niciodata.
Fetelor, vroiam sa va intreb ceva. Voi sunteti mai sensibile? Eu am ajuns sa plang si la un rahat de emisiune. Nu sunt usor de impresionat de felul meu. In plus am devenit irascibila. Ma supar foarte usor, ma atac din orice. Oare de la sarcina mi se trage?

Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxxy, si eu, din pacate... Si e ciudat, la prima sarcina nu am fost absolut deloc sensibila!

Adina 27+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput