dressing dormitor
Raspunsuri - Pagina 2
Liliann spune:
eu am dat 36 mil pe dressing mare, pat+saltea si pe o noptira mare, cu sertare, rafturi..si sunt de calitate asa ca nu-si are rostul
irinabobe spune:
danilea si rami multumesc mult pentru sfaturi. spatiu as avea si pt deschiderea usilor in mod normal dar mi s-a parut ca arata mai bine , par mai elegante usile care culiseaza lateral. plus ca intr-adevar as mai castiga putin spatiu, ca am ramas eu cu un fix ca nu vreau multa mobila in casa si colturi de care sa ma lovesc tot timpul.
liliann eu nu zic ca nu merita banii doar ca eu nu as da 36 de mil DOAR pe un dressing si cam astea sunt preturile pe care le-am vazut in oras. pe mine deocamdata nu ma intereseaza patul, etc ci doar sa imi fac un dressing care sa ma coste ceva mai putin de 36 -40 mil. daca nu reusesc atunci probabil ca voi renunta la idee. dar inainte de a renunta vreau sa vad daca nu il pot face mai ieftin de atat, mai ales ca nu vreau ceva super sofisticat, ci ceva simplu de la un capat in celalalt al camerei si asa cum spuneam sa scap de colturi si sa nu mai vad lateralele acelea ale sifonierelor care mie mi se pare ca arata tare inestetic.
asa ca daca mai aveti ceva recomandari de unde pot lua materiale, etc va multumesc mult.
camellia spune:
Eu am un dormitor cumparat de la Staer ,era ultimul model aparut la ei.Usile la dresing sunt culisante si e super.Culiseaza perfect,nu am avut probleme.Tot la ei am vazut si dresing-uri separat.Te poti uita pe site-ul lor.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Liliann
eu am dat 36 mil pe dressing mare, pat+saltea si pe o noptira mare, cu sertare, rafturi..si sunt de calitate asa ca nu-si are rostul
... scuze lilian asa mai merge ... acum am recitit ca ai spus asta din prima.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
ligeea spune:
Celmai bine e sa gasesti o firma serioasa care sa ti-l faca la dimensiuni . Nu trebuie sa aiba ,,pedigree ce scutesti la brandul firmei dai la calitatea materialelor si a accesoriilor.
Eu mi-am facut tot dormitorul -pat cu lada , 2 noptiere , dressing de 3,3 /2,1 latime nu mai stiu , normala , cu 2 usi de oglinda securizata , sisteme de culisare komandor (alea au fost scumpe cca 10 mil ) si patut la cel mic , cu canturi ABS cu 35 mil .
Cu cate sertare am vrut , cate rafturi , sisteme pentru pantaloni, cravate etc .
ancasoare spune:
Noi am facut acum 2 ani un dressing mare in tot holul, pe comanda la Mobexpert. Initial am fugit de mobexpert crezand ca e mai scump decat la micii producatori, insa s-a dovedit a nu fi asa. Prin urmare, ne-am intors la Mobexpert. A costat 26 sau 30 mil, nu mai tin minte exact.
Am folosit cel mai bun sistem de glisare si cel mai scump, insa noi frecam dulapul zilnic si functioneaza foarte bine. Cel mai important la un dulap atat de mare (practic al nostru e pana in tavan), este ca ramele usilor sa fie solide, ca in timp usile fiind foarte mari sa nu faca "burta".
Nu stiu daca il puteti face singurei acasa, decat daca aveti ceva know-how. La noi de ex, cei de la mobexpert au venit si si-au luat singuri masurile pentru ca peretii holului nu sunt paraleli... deh apartament in bloc.
Bad Dobby!
22+
ligeea spune:
Daca vrei iti dau nr. de tel al firmei care mi-a lucrat dormitorul , crede-ma ca merita .