Nastere Spitale Private
Raspunsuri - Pagina 4
clauclau spune:
Witchy, Alexutzu e superb! Sa-ti traiasca, e o comoara de baietel!
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
iubu77 spune:
Buna Adelaki
A fost atat de draguta incat nu am cuvinte..Eu de la 3 luni mi-am urmarit sarcina la ea..Initial ma dusesem la un fitzos.. dar m-am convins..
M-a facut analize mi-a explicat absolut tot si important a fost ca a avut o vorba buna mereu.Am avut o sarcina cu probleme am stat in spital mult.. apoi cam la pat..dar sub ingrijirea dansei si cu ajutorul lui Dumnezeu a fost totul bine. Eu ma pregateam sa nasc normal insa pe final solutia a fost cezariana. A fost super ok si m-am refacut repede. Doamna doctor e o draguta.
Eu as vrea acum al doilea bebe si negresit o sa merg la dansa.
Eu am nascut la Municipal pt ca nu era Life Memorial, dar la urmatorul dupa cate vb de bine am auzit am sa nasc acolo..Doamne ajuta. Fac un efort financiar si asta e.Merit ca doara nu nasc de 100 de ori. Eu m-am simtit ff bine la aceasta clinica si sper si pe viitor. Eu la ei merg cam pt orice.. si la pediatru si la echo.. orice.
Am putea da face un subiect-nastere la sp privat-Medlife ca sa ne fie mai usor sa discutam.
Pupici la burtici
witchy_witch spune:
quote:
Originally posted by mariami123
deci atat te-a costat toata nasterea cu tot cu spitalizare? 1000 de euro?
M-a costat 37 milioane, un pic mai mult de 1000 de euro, dar am stat singura in rezerva, am inteles ca daca optezi pentru 1 pat in rezerva cu 2 paturi te costa 32 milioane. Si da, cu totul! Nu am dat 1 leu in plus, nici asistentelor, nimic! Doar doctoritei i=am luat un buchet f mare de flori....normal, a fost mai mult decat draguta si a facut chestiuni care nu aveau legatura cu statutul ei de doctor, ci cu cel de OM.
Ah, am uitat sa zic ca eu m-am dus la Medlife in saptamana 38. Si in saptamana 39 am nascut, adica imediat dupa ce mi=au iesit analizele pe care nu le facusem la doctorul care ma urmarise pana atunci. Am facut cezariana inainte de termen cu 1 saptamana pentru ca nu mai puteam merge deloc, aveam probleme f mari cu piciorul/soldul/spatele, si de abia ma taram.
Mersi pentru laude, Clau! Pozele voastre unde sunt, ca vad ca ai si tu 2 comori!?
vali_delide spune:
Fetelor, am deschis un subiect special pt. Medlife aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108570
Witchy, sa-ti traiasca flacaul!E tare frumos
Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa