Sarcinile casnice:)
Raspunsuri - Pagina 2
ocebine spune:
quote:
Originally posted by coltofeanu
Ca sa impacati pe toata lumea si sa nu mai fie discutii eu zic sa va angajati o menagera . Si asa veti avea si mai mult timp numai pentru voi doi.
De ce menajera este inlocuitoare DOAR pentru femeie? Barbatul se rupe in doua daca umple masina de spalat vase sau da din cind in cind cu aspiratorul?
Daca as trai in casa doar cu sotul (fara copii, parinti si animalute variate) zau daca mi-ar trebui tanti la curatenie...ne-am imparti amindoi fara mari dureri de cap. Mai ales cind amindoi lucreaza si se intilnesc seara.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
miereamara spune:
quote:
Originally posted by denizel
Hi, hi, ce chestii simpatice s-au scris pe aici! :-)
Miericelu', eu cred ca nu esti (chiar) in asa mare pericol :D.
Cred ca, ce conteaza cel mai mult este ca aceste reguli pe care voi (tu?:-)) le-ati facut, sa nu fie batute in cuie si sa nu existe tzafneli si boticuri puse, atunci cand unul din voi nu se achita de sarcini din diverse motive (inclusiv lipsa chefului :-))
Si, mai important decat asta, ar fi (dupa mine) ca atat tu, cat si el sa simta ca celuilalt ii pasa.
Nu stiu, da' io, daca ar fi venit barbate-mio la inceputul casniciei cu atatea reguli, m-as fi speriat si as fi facut tot posibilul sa il sabotez si sa incalc orice regula :-)). Cum se zice ca barbatii se sperie la chestii din astea mai usor chiar decat femeile , s-ar putea ca si sotul tau sa fie putin panicat.
Sesizez o usoara inechitate : pai, se compara hranitul pisicii cu schimbatul nisipului? :-)) Nu, nu se compara :-))
Si, chiar asa: de ce va spalati hainele separat? Mi se pare destul de complicat.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Sa raspund asa..in fuga, tb sa plec la facultate.
Regulile nu sunt batute in cuie, nu le-am impus niciunul dintre noi, au venit de la sine, noi ne-am cunoscut azi si maine ne-am mutat impreuna si de atunci nu ne-am mai despartit.
Rufele la inceput le spalam impreuna, dar eu am lucruri mai sensibile, el are numai blugi si tricouri (aproape)si am avut cateva accidente si am inceput sa le spal separat pe ale mele.
Singura regula pe care am impus-o cu adevarat a fost cea cu schimbatul nisipului la pisica, pt ca este o pisica pe care am cules-o de pe strada si intentionam sa avem un copil in viitorul cat mai apropiat si mi-e frica de toxoplasmoza.
Va mai povestesc mai pe seara:))
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
ruxij spune:
Esti OK. Si noi tot ca la voi, ne spalam/calcam rufele separat. Adica nu prea calcam:)) Imi mai calc eu pe ale mele si pe ale copilului din cand in cand:))
Curatenie face menajera.
Mancare fac eu.
De spalat vasele le spalam amandoi. Eu spal si de mana, el nu:)) We are fine, cel putin de 2-3 ani ne merge f. bine, nu tu certuri nu tu nimic, e o plictisealaaaa . Si atunci cand ne-o fi mers mai greu, nu de la rufe si gospodarie ni s-a tras lol
PS Noi ni le spalam separat pt. ca eu intotdeauna pierd/ratacesc sosetele si el a decis in urma cu vreo 8 ani ca si le spala singur. Dar si in Romania isi spala singur hainele, la mana (nu aveam masina), asa din bun simtz si probabil pt. ca nu era multumit de treaba pe care o faceam eu (desi nu zicea)
Andrada spune:
Subiectul asta o sa fie in topul celor care destrama casnicii (i.e a lu' popeasca isi spala ciorapii, nemernicule, de 14 ani n-ai pus mina pe un vas...etc).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
J G spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Subiectul asta o sa fie in topul celor care destrama casnicii (i.e a lu' popeasca isi spala ciorapii, nemernicule, de 14 ani n-ai pus mina pe un vas...etc).
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Absolut!!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
alba spune:
quote:
Originally posted by J Gquote:
Originally posted by Andrada
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Absolut!!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Corect
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
miereamara spune:
Asa...unde ramasesem.., cea mai tare faza din discutia avuta cu mama. Eu incercam sa ii explic ca nu mai sunt vremurile in care barbatii veneau acasa, isi aruncau ciorapii si se asezau cu o bere in fata televizorului asteptand cina ...si imi sustineam punctul de vedere cu afirmatii de genul "Mai mama acum e democratie, egalitate intre sexe, femeia are aceleasi drepturi ca si barbatul, bla, bla...", la care mama imi raspunde :" Da...da, am citit si eu pe net cate ceva despre asta"
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
Ramona J spune:
Mieramara, vedeti-va de ale voastre linistiti. Si nu-ti mai tortura parintii!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Annnca spune:
N-am sesizat pana acum,ca si la noi se spalau hainele separat.Ahaha.Tot din aceiasi cauza.Ale mele mai sensibile.
El facea curatenie rar,cand il apuca cheful.Si de obicei ne apuca in momente diferite.
Pe mine sambata,pe el duminica.Ahahaha
In rest,eu ma ocupam de mancare.El deloc...si nici nu l-as lasa.Ca,inafara de cartofi prajiti si aripi la fripteuza nu stia sa faca altceva.
La spalatul rufelor,se ocupa masina,dar le bagam la spalat,cand eu cand el.La intins...eu eram doar cu piscatorile...El le intindea.Adevarul e,ca le intindea f frumos.
La spalatul vaselor,de obicei eu,dar cand ma tineam de capul lui,sau cand era in chef de curatenie,el.
valen spune:
MIEREAMARA, eu cred ca atat timp cat rufele se spala...in familie, n-ai de ce sa te ingrijorezi; pe mama ta (care mi se pare extrem de haioasa)lasa-o sa navigheze in voie, ca cine stie ce surprize vei avea in cativa ani.si noi ne impartim treburile casnice si cand am chef sa ma mai distrez putin o sun pe bunica mea si-i povestesc: "aoleu maica, ce barbat ai! pai la cate iti face sa nu ai curaj sa sufli o vorba sau sa treci prin fata lui" sau "vai de mine, vine de la servici si-ti pune tie masa? sa nu mai zici la cineva ca ne facem de rusine, ne rade satu', ca io nu te-am crescut asa" - este pur si simplu dementiala.