ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

LILIANA FELICITARI.............E VISUL MEU SA AM GEMENI........am o prietena care a nascut gemeni si a zis ca nu a avut nici o problema nici cand erau mici nici cand au crescut.Se inteleg f.bine si sunt tot timpul impreuna..........ma bucur tare pentru tine...DD va ave cu siguranta grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Vand URGENT o fiola Diphereline de 3,75 mg (se face o sg data pe luna) pentru endometrioza sau protocol FIV. Doar lun aceasta mai poate fi folosita. Trimit si in provincie.

am pastrat-o pt ca nu-mi luasem gandul total de la fiv si apoi am uitat de ea. noroc ca s-a imbolnavit barbatu' si am cautat in dulapul cu medic.
ne-am depus dosarul pt adoptie intre timp si luna asta vom primi atestatul
deci sper ca fiola asta sa faca o alta mamica fericita :)

...las' ca ma fac eu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

liliana ce surpriza!!!!! vezi ai primit bonus pentru perseverenta! ma bucur foarte mult pentru tine! de doua ori .

am ovulat si eu, mi-au iesit testele de ovulatie si aseara am simtit intepaturi in partea stanga, din pacate sotul meu nu a fost disponibil, am prestat miercuri dar nu stiu cate sanse sunt.

lucialu sper sa-ti rezolvi toate problemele de sanatate.

monica

pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ancaoradea Ginamaria Roxanaiuliana multumesc...cine insista si spera reuseste...

Roxanaiuliana multa bafta...eu zic ca merge...spermatozoizii traiesc chiar pina la 5 zile pe la noi pe acolo

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

liliana scuze daca ai mai pove si nu am citit eu dar te rog mai zi-ne o data cum ai reusit.......imi place sa ascult povesti cu final fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Liliana ce bucurie, 2 bebei.Sunt sigura k totul va fi bine, ma bucur foarte mult pt tine.
Ralu mersi, cat de curand te urmez
Anca sigur foliculul s-a spart, asa k peste 2 saptamani astept vestea cu II
Alexia asa sper si eu
Roxanaiuliana tin pumnii sa se fi prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

liliana, multumesc de raspuns, am intrat si eu la tutunarese si am vazut ca intr-adevar i-a murit tatal ieri, Dumnezeu sa-l odihmeasca,asta este viata cu bune si rele...
roxana, doamne ajuta, poate ne dai vesti bune

eu luna asta sunt la ultima strigare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ancaoradea,Ginamaria,Mada
Cristy tinem pumnii si ne rugam sa fie bine!Oricum va fi o data si o data ai incredere!Uite-o pe Lilisor si pe atatea alte gravidute.Putem spera linistite
Ysa sa fi calma si optimista iubita!Asta e ceea ce depinde de tine si nu e putin,conteaza enorm!
Monicasi zici ca "incepem sa lovim si noi:aloooo suntem si noi pe aici,ce-ar fi sa mangai burtica?"
Roxanaiuliana multumesc!
Mada ai citit ce am scris aici?E valabil si pentru tine Va fi bine!
Va fi bine pentru toate fetelor!
Weekend placut!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ysa Lucia ..multumesc si dublu multumesc ......si la triplu...ii educ bine de acum...
Ginamaria povestea intreaga nu am spus-o nciodata,dar am spus-o asa treptat in linii mari...uite acum am timp si incerc sa o relatez...deci am 37 ani si sint ceva ani de cind incerc sa am o sarcina buna...dupa ce am pierdut o sarcina la 5-6 sapt.din cauza unei rubeole luata din sp.,lucram as.med.am facut sinechie uterina dar nu am banuit nici eu nici vreun alt dr.o per.buna,am rez.prin histeroscopie urmata de 3 luni de sterilet...apoi am ramas gravi si sarcina nu a inceput bine...am avut singerari,dureri mari si chiar hemoraie dat.unui hematom pina am pierdut sarcina la 13 sapt.,urmata de 2 chiuretaje...apoi am facut o noua HSC de control de frica antecedentelor de sinechie...apoi dupa un an am facut laparo credeam ca mi s-au infundat trompele si de fapt am descoperit si endometrioza pelvina cu o trompa inchisa si multe aderente....a urmat un fiv nereusit in martie acest an,apoi o alta HSC de control dupa care acum incepusem trat.pt fiv 2 si imi facusem si alta programare pt fiv 3 in austria,dar surpriza :am ramas gravi chiar sub inhibare..apoi iar spaima ca nu se vedea embrionul,nici acum nu s-a vazut dar am inteles motivul:sacul gestational a avut alttceva de facut:s-a divizat in 2 cu respectivii saci vitelini...acum astept urmatoarea echo sa le vad si inimioarele..oricum ma simt bine,am avut niste secretii maro si ceva dureri dar banuiesc ca erau de la implant,acum nu mai sint,ma simt chiar bine si fara greturi,pare totul OK....cam asta e povestea...numai bine

Tuturor numai bine...

Mergi la inceput

LILIANA,ma bucur atat de tare pentru tine si pentru noi, pentru ca asta nu dovedeste altceva decat ca se poate............si ne da si noua chef de ca parca nici de asta nu mai am cateodata..........ca daca tot nu se prinde.......uneori reusesc sa trec peste asta si ma gandesc ca o facem de placere nu neaparat ca sa iasa bebelin dar vezi tu ca uneori e atat de greu sa te debarasezi de asta....
TE PUP SI ITI DORESC MULTA SANATATE TIE SI BEBICILOR TAI SI SA DEA DD SA AUZI SI INIMIOARE CAT MAI CURAND.......

Mergi la inceput