Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Bamboletta da as vrea sa comand jucaria, da' nu stiu cum e mai bine on-line sau telefonic. Poate imi da Chris80 un sfat ca parca ea a mai luat produse de la Quelle. Si, Chris cam cat dureaza pana primesti comanda?

Donia interesanta tema ai propus. Da' neuronu' adormit nu poa' sa spuna mai multe la ora asta.

Marani uite si aici cateva modele de ce vrei tu si adrese de magazine online rom :
http://www.helloXXXbebe.ro/?p=productsMore&iProduct=20 si
http://www.bebelusulXXXtau.ro/detalii.php?cod=NO49 (sterge XXX)

Mai aveam ceva de zis, dar gata plec la culcare ca adorm cu capul pe tastatura si maine tb sa ma trezesc la 7 s-o pregatesc pe Di pt gradi.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mi-am zis sa mai intru sa va invelesc inainte sa ma duc si eu sa-mi iau somniferul (a se citi cartea). Desigur ca ati chefuit pe aici, acum trebuie sa adun si sticlele goale (si sa le scurg, ca decat atat mi-a mai ramas...:)))

La multi ani shoshika (de ce va e dom'le atat de greu sa retineti minte?)

Ktrinel, asta e, vezi tu cum te organizezi sa intri macar o juma de ora seara, citesti revista presei, mai o poezie, asculti un cantec, faci putina matematica, ne scrii doua vorbe si zici ca ai viata sociala
Si eu am dat drumul la AC azi, multa umezeala...
... da quebecoasa nu cred ca o sa invat nicicum... pai si eu, ca si mamaana, ma uitam hipnotizata in gura vanzatorului, la propriu, mi se parea ca gura lui e din ce in ce mai mare si ca o sa intru in ea cu tot cu incaltari... atat de tare imi era efortul de a intelege ceva.

dianocica, e pe bune cu plutonizarea? Sau razi de oamenii in varsta?
Deci cu problemele de mate m-ai perdut de tot, insa m-am bucurat ca macar cineva a stiut sa iti raspunda pe aceeasi limba. Vezi, cum ai intrebat ce trebuie, cum a aparut mamaana, si asta imi arata ca n-am avut o idee chiar proasta.
Hai sa iti spun si ceva ce mi-am adus aminte in seara asta, tare mandra sunt de mine: (a+b) la patrat = a patrat + 2ab + b patrat. Iar (a-b) la patrat = a patrat - 2ab + b patrat. Eeeeei? Parca as fi Cristinel, cel putin asa ma simt, care se uita mandru in jur, de la toata inaltimea lui, dupa ce tocmai s-a ridicat in doua picioare I'm the king of the world!

Dbunny, que tal? Wow, am stiut pe de rost!
Sanatate tatalui tau si succes cu gradi! Sigur ca ai emotii... auzi, uniforma

dolores, cam de cate zile e David cu raceala asta? Ca se ia si asta in considerare atunci cand decizi daca dai sau nu antibiotic. daca e asa de vreo 5-7 zile si nu vezi nici o imbunatatire, eu i-as da, dar asta e parerea mea.

Hai ca daca tot dormiti bustean ma duc sa deschid si capitol nou.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Subiect inchis. Fulguiala continua la capitolul 85.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

OanaCat, ai dat si tu de o vita?? Frate ce nebune!! Deci Sara Maria avea la 10 luni 7.600 si 74 cm, nush cat are Nico a ta ca varsta dar Sara s-a ridicat la 8 luni in picioare. Stai linistita!

quote:
Originally posted by OanaCat

Buna
Nico a racit de ieri ii curg muci ca la robinet am fost la doctorul de sector azi si am ramas fara grai cand am vazut cata nesimtire si nepasare din partea lor fata de un copil de aproape 9 luni.
Sa va povestesc ca sunt plina da darci.
Am plecat cu copilul de acasa fara temperatura (de cand a racit nu a facut temperatura)cat am stat la coada a facut temperatura ma bag in fata cu scuzele de rigoare cu toate ca nu ar fi trebuit deoarece bb au prioritate ajung in cabinet si o rog pe asistenta sa-mi dea un termometru sa-i iau temperatura nici macar nu m-au bagat in seama cu toate ca si-au primit dreptul, sa nu mai spun ca doctora s-a uitat la mine de parca vorbeam limbi straine.Sa nu mai spun ca mi-a dat un medicament care nu este recomandat copiilor sub 2 ani . In fine a cantarit-o si a masurat-o are 7400 g si 70 cm si mi-a spus ca trebuie sa fac cu ea exercitii fiindca nu se va ridica in picioare din cauza ca are deficit de greutate.
Nu cred acest lucru nici sa mor am sa fac cu ea exercitii dar nu pot sa cred ca de aia nu s-a ridicat pana acum in picioare.Despre dinti mi-a spus ca tot din cauza acestui deficit de greutate nu au iesit si ca vor iesi toti odata.Nu stiu ce sa mai spun.
Am ramas fara grai.
Ma gandesc ori eu nu sunt o mama adevarata care nu stie sa-si ingrijeasca copilul ori ea este atat de proasta si invechita incat nu mai stie sa trateze.

Singurul lucru care ma deranjeaza este ca i-am spus de mii de ori sa-i schimbam laptele a spus nu si acum imi scoate ochii ca copilul este slab.
Mai am o doctora la Alexandrescu care mi-a spus ca copilul este bine nu este deloc slab.

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=30

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput