Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
shoshika spune:
astazi e ziua mea,
zi frumoasa ca mine...
asa ca, fetelor, cereti ce vreti de la bar! it's on me!
nu apuc sa mai si scriu pt ca sunteti prea rapide. una-doua umpleti paginile si atunci...
sa va zic despre tudor... s-a ridicat singur in picioare pe langa canapea (pana acum se ridica doar sprijinindu-se de noi)
si, no 2, merge de-a busilea. el mergea taras. cred ca e un stil inventat de el. cu un picior ridicat. greu de explicat cum reusea...
oricum, in seara asta s-a jucat singurel cu o minge prin sufragerie. el o lovea, el fugea dupa ea. si tot asa. ce sa zic, un scump!
v-am pupat! ma duc sa ma imbat ca doar e ziua mea!
dianocica spune:
i-haaaaaa beeeem
sosico, mama lui de nick, zi-ne cum te cheama sa nu ne mai balbaim aici...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
dandusooooo scoala, fata, ca i cu techila
florisho tare mumos nickul, n am ce yzice, doar ca nu se tine minte...dar sa nu ne pierdem in dicutii inutile......zici ca ai si niste bere sa stingem taria? toate ca toate dar ma duc sa ma culc ca maine nu e we, cum eram io convinsa....
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Dia, daca te uiti la pozele Juliei (ultimele din albumul 10 luni) o sa vezi niste abtibilduri cu o fetita Dora the Explorer cu niste flori ) daca iti place ti=o trimit (cadou!) ca sa imi rascumpar promisiunea cu ramele...care , din pacate, nu se mai fabrica..m-am interesat peste tot. deci zi-mi daca o vrei pe Dora "exploatatoarea"..
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
f frumoasa Dora, cred ca ar bali-o Oana cu multi pusi ... si parca mai avem un perete liber ... da, multumim, acceptam oferta cu bratele deschise, daca gasesti tu o modalitate sa ne-o trimiti
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Teutz spune:
Raluca, ma bucur ca te simti bine si ca n-ati avut probleme cu intarcarea! Cand am citit: "si acum marea veste... tananam, tananam", m-am gandit ca astepti si tu bb2! E super ca Adinutza adoarme singurica! Bravo, e o mare realizare!
Auras, felicitari Ancutei pentru primii pasi! Cat de emotionant mi se pare cand povestiti voi! Eu cred ca o sa lesin de emotie cand o sa o vad pe fii-mea ca pleaca singurica! Imi vine sa plang cand ma gandesc!
Dianarus, multa, multa, multa sanatate va doresc!
Acs, felicitari lui Victor pentru mersul de-a busilea! Concediu placut si succes maine la test!!!
Marani, sa cobori doar intr-un cos prins in corzi de pe o cladire cu 5 etaje? Brrrr, ma ia ameteala numai cand ma gandesc! Si ai dreptate, nu stii niciodata ce se poate intampla! Doamne fereste!
Dayanara ah sau ar mai fi una, ma duc si.i dau in curtea spitalului in fata la urgente :))
Yagmur, eu habar n-am cat manca Alexia de la san, ca n-am facut niciodata proba suptului.
A_deju, multumim mult pentru ca ne-ai impartasit si noua din "intelepciunea post-mucoasa"! Am salvat tot, ca nu se stie cand e nevoie! Motanul rottweiler!
Donia, in ultimele 5 zile n-a mai regurgitat deloc. Doamne ajuta! Mi-e cam teama sa ma bucur inca. As vrea sa mergem la un gastroenterolog. O sa-i cer pediatrei trimitere cand vom merge la controlul de 10 luni.
Kokorina, super pozele!!!!! sandokanii frumosi rau!
Ruxandra si te asteptam cu drag! Multumim pentru informatiile despre gradina botanica!
Oanacat, of, of, mai, mai! In primul rand, multa sanantate lui Nicole! In al doilea rand, doctorita e o invechita, o dobitoaca, o nesimtita... sa mai continui? Mai bine nu. Da-o in masa si cauta alta, mergi la cea de la Alexandrescu. Auzi, deficit de greutate!
Ktrinel, sunt super garduletele alea! La noi de ce naiba or fi atat de scumpe?! Deh, Romanica!
Shoshika, la multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiutul tau si de cine ti-e tie drag! Felicitari pentru ridicatul in picioruse si pentru mersul de-a busilea!
Dianocica, pai astea-s teme, mai nene? Eu sunt paralela cu matematica! De fapt, cu stiintele exacte in general! Cezarica e tare la chestiile astea, dar e la serviciu in seara asta, ca imi sufla el.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Vineri merg unde vreti voi, doar sa va hotarati! Insa dupa masa de pranz, ca dimineata ma duc sa-mi indrepte domn' profesor coloana. Ma rog, ce se mai poate indrepta din ea.
Nu stiu daca v-am mai spus pana acum, dar mi-e asa de drag sa va citesc! In seara asta am ras pe aici de una singura, sunteti mortale si va iubesc tare mult! Am senzatia ca va cunosc de cand lumea si pamantul!
Hai noapte buna, somn usor si vise placute! "Vorbim" maine!
PS. Multa, multa santate copilasilor bolnaviori si multa putere si rabdare mamicutelor! Va trece si perioada asta!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)