Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 15
lizzy spune:
cu dedicatie, pt donia
cercul are o circumferinta (roata ta completa de pizza). o bucata din circumferinta cercului se numeste arc. si asta se refera strict la o bucata de linie curba. felia intreaga de pizza, se numeste sector de cerc.
daca vrei iti dau si formulele de calcul pt aria sectorului si lungimea arcului si masurarea lor in grade.
nu sunt profa :-)
dar acum 3 zile inainte de inceputul otitei lui marc asta recapitulam, mateeeeee :-)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Donia spune:
quote:
Originally posted by bebinutaquote:
Originally posted by a_deju
bai frate.. motanu' ma mananca, la propriu!! se apropie si musca.. cand merge de-a busilea, face plecaciuni la podea si da sa muste din covor... cand se ridica de mobila, se apleaca si vrea sa muste de margini... de bibe musca, de suzi musca, de jucarii..nu mai zic... bre..si cand deschide gura, curg niste bale ca la rottweiler... sunt convinsa ca-i ies dinti, da' astfel de apucaturi n-a manifestat la ailalti... uffff...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Si la noi e la fel, doar ca in loc de bibe trage de sfarc, sa vezi distractie.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Permiteti... o sugestie... poate le e foame micutilor Asadar... cu mancare ati incercat?
Da de parchet musca? Al meu da Mi-a tras si o muscatura de umar... mi-a ramas ditamai semnul, iar in clipa in care m-a muscat era sa ii trag una efectiv a fost reactie de aparare, noroc ca gandul bun a fost totusi mai rapid decat reflexul si m-am oprit la timp.
Insa de san l-am dezvatat sa muste, i-am facut educatie baiatului si ne-am inteles cu vorba buna.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dandusa
citindu-va pe voi...,am realizat ca de ziua Crinutei s-ar putea sa ninga pe bune...si daca tot avem vremea asta superba...,ce-ar fi daca i-as face ziua vineri?...,am rezolvat si cu locatia...,stam la paturica...,iau de toate si serbam primul anisor al Crinutei...,hmm,ce ziceti?
Ahem...hm.... cum spuneam si mai devreme, si cu ocazia asta cred ca ma exprim in numele intregii diaspore, cel putin, deci daca n-am mai spus, repet:
Edit: nu pentru Crinuta, Doamne feri, ci pentru noi la paturica.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
cu dedicatie, pt donia
cercul are o circumferinta (roata ta completa de pizza). o bucata din circumferinta cercului se numeste arc. si asta se refera strict la o bucata de linie curba. felia intreaga de pizza, se numeste sector de cerc.
daca vrei iti dau si formulele de calcul pt aria sectorului si lungimea arcului si masurarea lor in grade.
nu sunt profa :-)
dar acum 3 zile inainte de inceputul otitei lui marc asta recapitulam, mateeeeee :-)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Multumesc!
Deci sector de cerc, nu m-am ramolit decat partial... mai sunt sanse... haideti cu proiectul culturalizarea, ce ziceti? Uite, eu promit, inca pot sa recuperez, cine investeste in mine?
marani spune:
DANUTZ, ADEJU, DONIA, ashtia estem noi! fara adrenalina nu putem. Danutz, singura m-as fi dus, cu flori inca, ca tare imi mai place. Imi place foarte mult ideea Doniei, ma incanta, 'om vedea ce-o iesi. Eu de regula la prima ora dimineatza cu cafeaua in bot citesc ziarele. Asadar va pot aduce noutati ce cred ca intereseaza pe majoritatea minunatelor.
OANACAT, dimineata era fara temperatura Nico. Acu sa inteleg ca are? las-o pe tuta aia de dr, bblushii cu varsaturi/febra sunt considerati "urgente" si au prioritate chiar si intr-un cabinet particular. Cel putin asa-i la noi. Du-te la celalalt medic sa-ti prescrie un tratament pt Nico. Eu pe amandoua si sanatate multa!
RUXANDRA, multumesc pt informatie , sa vad dac-oi putea face comanda pe net.
Ajutati-o pe Sonia
Donia spune:
marani, eu pot sa va fac revita presei straine si de seara (dar fara politica, pliiiiiz!)
Uite, am vazut o frantura de stire pe CNN care arata ca fetita care s-a crezut a fi Maddie a fost identificata si nu e cea disparuta. Trist, eu nu cred ca mai e in viata.
dandusa spune:
Donia,
super idee ai...,abia astept sa invat lucruri noi,orice...si mie imi este tare dor sa citesc ceva...,seara...,ma delectez pe net..cu de toate...,dar atit...in perioada asta cad lata...de oboseala...
Crinuta se ridica in picioare si in scaunul de masa cu centura pusa si in carut...,tot cu centura pusa...si sint puse strins...,dar cum reuseste numai ea,stie...Deci trebuie supravegheata tot timpul...,fie ca sta in scaun de masa ,fie ca sta in carut...cu centuri cu tot...
Stie careva unde este gradina botanica din Bucuresti?Ce mijoace de transport circula pe acolo?
Dianocica,
nu ziceai ca vineri mergem la tirg la polivalenta?cum ramine?
Ruxandra,
puupam tare ,ne lipsesti...,hai la birfa...,lasa problemele deoparte...,fa ca mine...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
citindu-va pe voi...,am realizat ca de ziua Crinutei s-ar putea sa ninga pe bune...si daca tot avem vremea asta superba...,ce-ar fi daca i-as face ziua vineri?...,am rezolvat si cu locatia...,stam la paturica...,iau de toate si serbam primul anisor al Crinutei...,hmm,ce ziceti?
Ahem...hm.... cum spuneam si mai devreme, si cu ocazia asta cred ca ma exprim in numele intregii diaspore, cel putin, deci daca n-am mai spus, repet:
Edit: nu pentru Crinuta, Doamne feri, ci pentru noi la paturica.
subscriu, si anume, in totalitate!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marani spune:
quote:
Originally posted by Donia
marani, eu pot sa va fac revita presei straine si de seara (dar fara politica, pliiiiiz!)
Uite, am vazut o frantura de stire pe CNN care arata ca fetita care s-a crezut a fi Maddie a fost identificata si nu e cea disparuta. Trist, eu nu cred ca mai e in viata.
Batut in cuie! eu citesc ziarele locale care oricum nu cred ca va intereseaza, dar si gardianul, adevarul, roamania libera, 9am si stririle protv. Clar fara politica! postez ce tine de sanatate, copii, etc.
Despre Maddie....poate ma amegesc, dar sper sa fie in viata. Imi pare rau ca fu o confuzie. Cat mister e in toata povestea asta....
Ajutati-o pe Sonia
a_deju spune:
quote:
[Stie careva unde este gradina botanica din Bucuresti?Ce mijoace de transport circula pe acolo?
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!15.12.2006)