Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Ktrinel cum sunt garduletele alea? Si eu am scari si ma gandeam la cva de geu asta, dar nu stiu cum se prind sinici nu am vazut.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am pus ceva poze noi cu noi pe yahoo.cine are rabdare sa le vizioneze,va poftesc cu placere.

cine ma invata sa-mi pun pozele pe privat?ca m-am tot invartit pe flickr-ul ala,am dat de mentiunea privat,am activat-o,dar tot mi le arata.dar totusi,nu-i asa ca nu poate intra nimeni pe mailul nostru cu parola noastra,in afara de noi?e cam tampita intrebarea si clara,as putea spune,dar eu tot intreb sa fiu sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

tocmai ca este legat...asta m-a frapat cand l-am vazut in picioare

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by dolores

a_deju, voi cauta si eu balsamul ala..

david se ridica in picioare in scaunelul lui...se intoarce mai intr-o parte, practic ajunge sa stea cash..cu un umar rezemat de spatar si unul spre tavitza daca intelegi..si se tot intoarce, isi muta picioarele, se prinde cu mainile de spatar si se ridica..eu l-am gasit asa can imi faceam treaba f linistita..noroc ca am trecut pe langa el sa pun la spalat si mi-a stat inima...acum se apleaca intr-o parte..sa cada in cap nu alta

dolores si David Cristian -22.11.2006-

pai io de-acilea deduc ca mister david nu e legat in centurica, ceea ce nu e bine.. incearca macar cu ea in jurul mijlocului, ca stiu ca alea de umeri sunt nasoale, motanu' nu le accepta nici la carut (nu ca le-ar fi iubit vreodata..). ma mir ca in scaunul de masina sta cu ele linistit si nu se agita... iar cu tavita, ti-am zis, noi nu prestam, ca ma enerveaza de mor :) eu o gasesc utila pe mai incolo, cand i-oi pune sarmaua in fata si i-oi zice pofta buna, si el s-o servi singur (pe la optshpe ani, cred... ).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Chris80, Mirona multumesc pt raspunsuri . Cred ca o s-o iau sa-i mai dau o ocupatie ca ma dispera, se plictiseste tare repede de ceva si asta pare sa aiba mai multe care s-o tina ocupata. Miro stai mama linistita ca nu ca sa te injur pe urma ti-am cerut parerea .

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Once again thanks... Catrinel (A_deju, vezi ce nume frumos are nasa), nu mai este atat de stresata... are un bebe mic atat de frumos.. am si uitat cum era Luchitza mic....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

miki04 voi sunteti la finala 18.

http://www.babyexpo.ro/downloads/competitia_bebelusilor_toamna_2007.pdf

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

bamboletta, trebuie sa pui garduletze din alea pt copii...nu stiu daca la voi sunt....scaunele sunt periculoase...le poate darama pe ea. daca nu stii cum sunt gardurile alea o sa iti fac poze, eu am 3 puse...din cauza de scari

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

uite aici ce am pus in usa nu sunt chiar scaune

chiar as vrea gardulete dar nu stiu daca sunt la noi,are cineva garudulete?de unde le-ati luat?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bambo, bebinuta au la ikea dar mie mi s au parut scumpicele. unul de 65-135 cm, extensibil adica, ajunge la vreo 2,5 mil...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bambo, bebinuta au la ikea dar mie mi s au parut scumpicele. unul de 65-135 cm, extensibil adica, ajunge la vreo 2,5 mil...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

asa mult? ca la noi la nimenea Romanica

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

uite aici poarta de protectie, au si extensii in caz ca dimensiunea originala e prea mica... insa... mucho dinero, ca sa zic asa :))
http://www.chic bebe.ro/categories/285-articole_protectie_bebe-2/

scoateti voi pauza intre chic si bebe :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput