Sezatoarea canadiana (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

In primul rind sanatate la toti copilasii bolnaviori!

Maru,

Noi avem o experienta recenta cu negi in talpa (de asta vara). I-am tratat cu nitrat de arigint si au trecut in citeva saptamini(nu doare, este simplu de aplicat, doar ca pateaza, deci trebuie folosit cu atentie). Tie ce ti-a recomandat doctorul?

Despre intilnire

Am vazut si eu pozele, tare frumoase, pacat ca nu ati scris cine apare in ele, cum eu nu am fost prezenta (am lipsit motivat, aveam deja planificat un drum la Boston sa vedem niste prieteni vechi), nu am recunoscut decit citeva fete din Montreal (de la prima intilnire).

BRAVO lui Simonna pentru cit suflet si energie a pus in organizarea "betzivelii" .

Oana, mama lui Antonia

draga mea, dr m-a intrebat daca vreau sa il tratez eu acasa sau prefer sa o faca un dr. Eu am spus dr, chiar daca o sa coste, da Andrei e tare fricos si face circ, asa ca la dr tre sa se abtine.
Trebuie sa sun sa fac appoitment, si iti spun cum a decurs

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna seara si in curand venim cu sanioara la ce frig s-a facut deodata!
Si Eleni e bolnavioara de marti, nas infundat, putina febra, o ureche rosie, rosu in gat. Iar miercuri a vomat tot ce i-am dat sa pape, n-am fost om toata ziua. Insa Dr spune ca e normal, "she's fighting an infection". Mi-a dat reteta de antibiotic dar doar daca sare de 38 febra si n-a fost cazul, Slava Domnului, mai bine mananc mere padurete decat sa incerc sa-i dau ei vreun siropel, oricat de aromat ar fi! Oricum, abia azi e mai bine, eu una zic ca a fost cam curent pe vapor si de-aia a racit, desi era bine imbracata...

MARU, daca se simte puiul mai bine, tragem si noi o fuga la Oktoberfest, sa vedem cum e.

Fetele din Toronto, stiti un magazin fain de mobila care sa aiba si un sistem de rate convenabil? Multumesc anticipat!

Va doresc un weekend minunat tuturor si multa multa sanatate!!!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Fetili, am vazut-o pe Simi, e fromoasa ca o zana!
Pe cuvant, cand am vazut-o am intepenit, are niste ochi ucigatori si rade tot timpul e o tipa super super, ce bine-mi pare ca ne-am cunoscut! Si are niste dintiiote-asa, albi si stralucitori, de la soare te poti uita, dar la zambetu' ei ba. Dupa ce-am aflat care-i ei meseria m-am lamurit, o las pe ea sa va spuna daca vrea.
Eu in afara de faptul ca am rupt scena in doua dansand (la propriu, partea dreapta a ei s-a deplasat de la atata dansat) si ca am rasturnat un stand cu microfon cu tot peste publicul din fata n-am facut nimic deosebit.

Dar cea mai tare faza e ca arunci cand ne indreptam catre show cautam adresa si gasim numarul in fata unei cruci luminoase si unei cladiri albe. O biserica . Solistul s-a acrit : C'est pas sérieux, on joue pas dans une église, am oprit, cautat, si pana la urma era intr-o sala auxiliara lipita unde se faceau spectacole. Cand am intrat in sala am avut impresia ca intram intr-un camin de batrani, varsta preponderenta era de la 65 de ani inspre suta, doamne ce stressati eram. Si nu ne puteam abtine de ras, ca drumer-ul nostru care bate cam tare , rupe snar-ul si drums-sticks-urile la fiecare show, era en feu dupa vreo 3 cafele si avea chef de zgomot, ca de obicei, de aceea e poreclit si machine ...si pe scena cantau niste femei divine, o muzica din aia ingereasca de biserica, doamneeeee, ne intrebam ce cautam noi acolo...si i-am zis sa nu loveasca prea tare, sa aiba mila de bietii oameni in etate, da' de unde...n-ai cu cine vorbi. Cand da Machine una-n snare fac si io criza cardiaca, care-s obisnuita, darmite' neste pensionari ?

Of doamne, cand am urcat pe scena deja plangeam de ras, de frica sa nu loveasca Machine tobele prea tare. ... ieream cu frica-n san grupa mare...Da' a fost bine, ca la sfarsit dansa lumea si urla.

Of, bine ca s-a terminat totul ok, am fost serviti si cu brownies si binecuvantari si laptic à la fin, frumoasa experienta, sper ca Simi nu s-a socat prea tare. Mi se dusese la naiba tot rimelu pe obraji de atatea lacrimi de ras. Of.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ira, merci de complimente, esti o dragalasa, dar sa nu exageram! Chiar ca o zina? Si cu rinjetul, asta-s io!
Dar, ceea ce vreau sa spun, mi-a placut spectacolul foarte mult!!!!
Fetelor, Ira, e o nebunie, trupa lor e bestiala, am tzopait aseara si am continuat si acasa cu copiii ca am cumparat CD-ul, asa ca...ne-am culcat pe la vreo 12 noaptea.
Si cred si eu ca tu, Ira esti asa de slabuta, daca la fiecare spectacol rupeti scenele...
Ne-a placut mult, mai venim!!!
Ce fac copilasii cu probleme? Sper ca mai bine.
Pupam pe toata lumea si we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by maru
draga mea, dr m-a intrebat daca vreau sa il tratez eu acasa sau prefer sa o faca un dr. Eu am spus dr, chiar daca o sa coste, da Andrei e tare fricos si face circ, asa ca la dr tre sa se abtine.
Trebuie sa sun sa fac appoitment, si iti spun cum a decurs

Doamne'ajuta!

Ti-am trimis un email ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare la toate fetele,

Am tot zis ca scriu mai mult dar nu reusesc! Am inceput sa scriu un mesaj lung serile trecute, sa va zic ce mult mi-a placut la intalnire, cu exemple concrete :) dar sotul a venit ca are "urgent" o treaba, care a durat mai mult de o ora, timp in care a si restartat Pc-ul, cu mesajul meu cu tot
Am pus si eu cateva poze...am remarcat ca Laura mea e in poze mai mult cu sotul Corinei, de zici ca el e tatal ei.

Donia, multa sanatate lui Cristi, sper ca se simte mai bine!
Laura si acum mai intreaba de Roxana (fetelor, era sa plece cu Donia acasa, a plans cand am despartit-o de Roxana:)
Almy, sanatate micutei, a cam batut vantul pe vapor, ce e drept!

Ira, ce mai face Sofia? Cam mai e? E asa dragalasa, ca si mama ei de altfel!

Si sa nu uit, sa intreb de copilul atomic (desi sa va spun drept e foarte cuminte, nu stiu de ce ii zice Simona asa), Laura s-a tinut dupa el ca o caprita si eu am negociat viitorul cu sotul Simonei:)

Sanatate multa tuturor copilasilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc mult pentru sprijin si urari! Noaptea trecuta a fost tot grea, am petrecut-o ba afara, ba in baie la abur, cumva a trecut. Acum suntem cu totii obositi, recuperam pe rand. Acum Cristi doarme cu sotul, eu imi astept nerabdatoare randul.

carmencita, lui Cristi i-au dat Epinephrine pe masca de oxigen, vreo 3 doze una dupa alta, dupa care s-a linistit, apoi i-au dat Dexametazon sirop, tot un steroid, ca sa aiba efect antiinflamator. Au spus ca este activ timp de 72 de ore.
Pentru acasa nu avem nimic, decat recomandarile cu aerul rece si aburul. laringita asta e in majoritatea cazurilor virala, doar daca nu sunt semne de mai bine se va pune problema antibioticului.
Inhalatii e mai greu sa fac, el e agitat si n-ar sta cu capul in acelasi loc, insa azi noapte am facut mult abur in baie si asta a ajutat cate putin.

maru, si la varsta asta se mai negociaza inca intepaturile?... eu credeam ca incet, incet, scapam...
Episoadele de sufocare ale lui Cristi sunt datorate inflamarii laringelui si corzilor vocale, la bebei si copiii mici caile respiratorii sunt inca inguste si nu mai ramane loc ca aerul sa intre si sa iasa. Si se aude si un sunet urat cand aerul forteaza intrarea, se numeste stridor. Macar voi ati scapat de asta

nelia, la 3 luni ati patit-o cu Tudora! Of, ce greu o fi fost, sunt atat de mici si fragili! La noi nu a prea ajutat aerul rece, mai degraba a ajutat aburul din baie.

almy, sanatate si lui Eleni! Mai vomita uneori si Roxana cand avea rosu in gat, inflamatia de acolo deranjeaza nu stiu ce nerv responsabil cu vomitatul.

Cata, Roxana vroia ieri neaparat sa ii scriem un mesaj Laurei pe forum, dar ieri am fost prea prabusita dupa noaptea prin care am trecut.

tanelu, e un soare la noi! Bate putin vantul, s-ar putea sa aduca ceva schimbari, totusi.

quote:
Originally posted by olive
Buna,
Cei din strainatate,cum trimiteti pachete in Romania?
Parca mi-aduc aminte de o companie de curierat romaneasca care se ocupa cu asa ceva dar nu mai stiu unde am auzit de ea.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc.

Stiam de o companie care are sedii in mai multe orase mari din Canada, dar am uitat, stiu ca trebuia sa fie un pachet destul de mare, de vreo 20-25 de kilograme.
Daca imi aduc aminte unde sa ii caut iti trimit un mesaj privat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

quote:
Originally posted by olive
Buna,
Cei din strainatate,cum trimiteti pachete in Romania?
Parca mi-aduc aminte de o companie de curierat romaneasca care se ocupa cu asa ceva dar nu mai stiu unde am auzit de ea.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc.

Stiam de o companie care are sedii in mai multe orase mari din Canada, dar am uitat, stiu ca trebuia sa fie un pachet destul de mare, de vreo 20-25 de kilograme.
Daca imi aduc aminte unde sa ii caut iti trimit un mesaj privat.

Multumesc Donia,cand gasesti adresa astept pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Olive, n-ai spus din ce oras esti. Eu am un nr din Toronto, au o limita minima de 25kg parca, ajung cam in 6-8 saptamani. Eu am trimis anul trebut, au ajuns in buna stare. Firma respectiva se numeste Helping Hands of America sau asa ceva.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la noul capitol 69!

Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani,
Iubeste ca si cum nu ti-ar fi facut nimeni niciodata rau,
Danseaza ca si cum nimeni nu te-ar privi,
Canta ca si cum nimeni nu te-ar auzi.

Mergi la inceput