Miscanthus sau Iarba Elefantului

Miscanthus sau Iarba Elefantului | Autor: LiliaToma

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am incadrat bine subiectul. Am auzit de curand de o planta numita oficial Miscanthus. Mai e numita si Iarba Elefantului sau Trestie Chinezeasca.
Se spune ca e o buruiana care creste repede si mare. Ca intr-un an, 1 ha produce energia echivalenta a 7000 l de petrol.
Intr-un cuvant ma gandeam ca daca e asa de buna, poate e o idee buna de folosit in sistem autonom pentru incalzirea casei.
Am cautat pe net, desi am gasit niste info despre ea, ptr Romania e ft putina si inca nu am gasit pe nimeni sa foloseasa aceasta posibilitate sau vreo firma care sa vanda. Voi ce stiti?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Se pare ca nimeni nu stie. Si eu care credeam ca am gasit o idee ptr incalzirea casei:)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput