Gravidute&mamici de Timisoara (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Ashera spune:
Acuma il alaptez exclusiv, dar a fost foarte geu la inceput. Acum ma bucur tare mult ca nu am renuntat. Din pacate in spital nu mi-au aratat asistentele NIMIC !! Nici cum sa alaptez, nici cum sa ii fac baie, nici cum sa ii curat buricul. Nimic. Cand am iesit din spital nu stiam nici sa il iau in brate sau sa ii schimb pampersul. Am avut la inceput rani pe sfarcuri ptr ca nu il pozitionam bine, dar ma mulgeam si ii dadeam cu biberonul. Pana la urma am reusit sa il mufez bine si de atunci nu mai avem treaba. Si ma bucur ca papa tatza ptr ca a luat tare bine in greutate.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ashera spune:
Sper voi sa nu aveti nevoie, dar pe mine m-a ajutat tare mult la inceput pompa. Chiar de cand eram in spital. Si am folosit Isis de la Avent. E tare buna si usor de folosit. E putin mai scumpa, dar face toti banii.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ashera spune:
Yasmi, cand am ramas gravida aveam 43 kg. In dimineatza cand am nascut aveam 72 kg. Deci am pus 29 kg . Acum am 53 kg, deci mai am de dat jos 10. Planul meu e sa le dau jos pana in mai, dar dupa cate vad merge mai repede.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ank83 spune:
Ashera multam de raspunsuri... dar mai am intrebari ...
Ai facut ceva sa pierzi cele 19 kg, sau doar de la alaptat ai dat inapoi?
cat timp ai folosit tu pampers new born 1?
Ma bucur ca ai reusit sa alaptezi... sper sa il pot mufa si eu bine
Ank 36+
Raul
Mai avem maxim 4 saptamani pana la marea intalnire !!!
Ank83 spune:
Sa va pove o faza... .. azi vb cu mama si imi zice ca azi noapte a visat ca a mancat corn.. si ca ea asa a visat cu o zi inainte sa ma nasca pe mine.. ca asta ar cam insemna cand viseaza paine ca vine cineva ne mai vazut de mult, sau nevazut pana acum. . Dupa ce am vb cu ea am si fugit repede la baie si am facut un dus mi-am aranjat gogoasa ... sa fiu pregatita daca e adevarat .Cand am iesit am facut repede o recapitulare a bagajului ... cred ca am luato razna.
Ma gandesc ca trebuie totusi sa vina o matusica de prin italia zilele astea si nu e cum crede ea
Ank 36+
Raul
mihaser spune:
Fetele sunt asa happy!
Si prietena mea de la prima nastere din Timisoara a ramas iar gravi...de data asta o sa avem bebeii la 2 saptamani diferenta...Am toate sansele sa prind nasterea ei in spital ca eu o sa stau mai mult cu cezariana.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ank83 spune:
super .... ea nu vine aici la taclale cu noi??? ..noi o asteptam
Ank 36+
Raul
pussi spune:
miha superM-am uitat la pozele voastre cat timp are Cristian .. sau mai bine, la cat timp l-ati dus la greci? Si noua nu ne dai datele pt. listuta??? Sper ca n-am, incurcat eu nimic!
ashera ai dat foarte mult jos! Ai avut retentii de apa?
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
catal_ina spune:
Salutare gagici si bine v-am regasit!
Ashera, imi pare rau dar nu mai gasesc numarul de tel. al dr.(voi incerca sa sun o prietena sa vad de-l mai are). In orice caz este dr.Cristina Dreissler(hmm...nu-s convinsa ca se scrie chiar asa numele dinsei) si are cabinetul cind mergi dinspre libertatii inspre fostul magazin "Stil", chiar inainte de a ajunge la magazin pe aceeasi parte(dreapta). Consultatia costa atunci cind am fost noi 350.000 iar interventia o face la spitalul de oftalmologie din 700 si nu costa nimic, ii dai cit vrei, daca vrei.
Ank, nu te mai pierde in detalii, ca nu mai vezi intregul:))) oricum nu mai vezi chiar tot de la burtica:))) Glumeam...Eu am retinut foarte multa apa in timpul sarcinii si bien-sure m-am si ingrasat in asa fel am ajuns de la 53 la 74. La externarea din maternitate aveam cu 7 kile mai putin(la 5 zile dupa nastere), deja ma dezumflasem, iar dupa inca 8 luni inca 7 jos. Fara dieta, fara foarte multa miscare, doar cu alaptat. Deci mai am de dat jos 7.M-as multumi si cu 3-4..dar cind voi incepe serviciul se vor duce cu siguranta.
cata
pussi spune:
cata dar si tu ai dat bine jos!!!
poate sunteti interesate:
lenjerii pat:
http://www.feretti.pl/RO/
astea cum vi se par? si la astia le-am scris azi!
Si daca tot suntem la capitolul .. ce am mai gasit: http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=23
la astia nu le-am scris .. inca, poate maine!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!