Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pai da! Cum te.ai mirat tu Denisa ca intreaba Bianca de tine, asa am ramas si eu Nu este vorba de persoana ta ci de atitudinea ei

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salutare.
Moni e cu Anda & co.
Bianca, eu in locul vostru, as face un RMN Sandrei. Sa fiu absolut sigura ca-s toate oscioarele la locul lor, toate discurile vertebrale etc.
Denisa, multumim de urari, si voua sanatate.
Razvan tot cu febra. Scade, creste. Azi a fost si cam blegut asa... a dormit 3 ore si 40 minute, record absolut.
Maraki, merci mult de dedicatie, nu stiu ce inseamna insa, n-am mai vorbit demult, please o mica traducere. Pt. mine muzica greceasca este locul 1 in inima mea, apoi spaniola - Iglesias batranul -.Si-mi mai place rau de tot Vangelis.
Cam atat despre noi.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki-scuze, si da ai mare dreptate cu Bianca.CAnd mai pui poze cu Angelos?
Bombo si Ingrid-hello si pupici!
V-am pupat ca ma cheama datoria!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Am pus poze cu fii-miu in ROZ. Unele dintre voi le-au vazut. MUltumim de comentarii.
Nu, va inselati, baiat am vrut si baiat vreau si al doilea copil. Da' oi fi cam batraioara ?

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu pe mess ma conversez cu un amic din Anglia
Maraki..ce am facut? Ca nu inteleg
Denisa, mersi de urarile pt Sandra.
Despre atacat gratuit ca ai fi "mama eroina"..hmm..era o conversatie in particular si se pare ca ai aflat. Deci... sunt scurgeri de informatii. Oare cine putea sa te informeze daca eu doar cu o persoana am vb despre asta?.
P.S. "Mama eroina" se numeau mamici pe vremea lui Ceausescu care aveau 12 copii. Primeau n certificat cu numele "mama eroina". La 2 copii nu se ofera si nici nu se oferea nimic.
Ingrid..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Astery nu are sens, a consultat-o un medic bun. Nu o mai doare spatele. Cand i-a spus Nelu sa facm radiografie a spus medicul ca nu are sens sa o iraieze degeaba...cand va face copii va naste copii cu 4 degete si se va mira de ce

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Astery nu are sens, a consultat-o un medic bun. Nu o mai doare spatele. Cand i-a spus Nelu sa facm radiografie a spus medicul ca nu are sens sa o iraieze degeaba...cand va face copii va naste copii cu 4 degete si se va mira de ce

hai ca de la o radiografie nu facem mutanti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Apoi noah...daca asha a zis...asha zic si eu
Si eu mi-am tot facut in timp si m-a certat medicul reumatolog cand am fost la ea. Mi-am facut si RMN si CT si radiografii...si mi-a spus ca nu e bine sa ma iradiez atata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca- are dreptate Maraki- de la o radiografie nu faci mutantzi ca nu o faci zilnic. Pt linistea ta, avand in vedere ca s-a lovit si la cap si lacoloana, ar fi bine sa faci o radiografie si sa mai consultzi un medic.Nu strica si nu pierzi nimic.Sanatate multa!
Astery- nu cumva ii ies ceva masele lui Razvan si s-a combinatcu raceala care nu e vindecata100%?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asteryaro

Moni e cu Anda & co.

Ce bine esti informata. Deja au ajuns? Doar ieri dimineata au plecat numai..

Mergi la inceput